Питання по ANINEREL 4.2kw ANR-4200T-24L-W-PRO

так він із вбудованим wi-fi? як у нових внизу антенка вкручується також?
Доречи, у нових не антена, а модуль wifi окремо. Там роз'єм RS232, якщо не помиляюсь. І туди модуль втикається

Доречи, у нових не антена, а модуль wifi окремо. Там роз'єм RS232, якщо не помиляюсь. І туди модуль втикається
А от тут пішов у ступор))) у нових із круглим більшим екраном знизу вкручується антена wi-fi
1773131062133.png
Чи це вже не нові і є ще новіша модель? Бо бачив якось і старішу(як я думав) із квадратним екраном також із такми самим роз'ємом для вкручення антени внизу

І в "нових" і в "старих" Аненжі вони тепер кругом тулять вбудований вайфай.

А от тут пішов у ступор))) у нових із круглим більшим екраном знизу вкручується антена wi-fi
Переглянути вкладення 10866
Чи це вже не нові і є ще новіша модель? Бо бачив якось і старішу(як я думав) із квадратним екраном також із такми самим роз'ємом для вкручення антени внизу
В мене модель січня 2026 року. Знизу виглядає так. Зверніть увагу, що підключення PV інше.
1.png
А нижче на фото, праворуч, внизу той самий модуль WIFI. Може то антенна, але виглядає як повноцінний пристрій. Там 4 індикаторні лампи по яким можна визначати статус підключення.

2.png

В мене модель січня 2026 року. Знизу виглядає так. Зверніть увагу, що підключення PV інше.
Переглянути вкладення 10869
А нижче на фото, праворуч, внизу той самий модуль WIFI

Переглянути вкладення 10870
Цікаво!
Тут і сонце на клемниках, а не на МС-4. Короче, виходить в тих китайців існує купа різних версій. Причому навіть назва моделі може бути однакова...

Замінили знімні решітки на стаціонарні... ІМХО, мабуть ті були кращі....
То модуль wi-fi тепер куди втикається? те що бачив на алі - там вкручується антенка :rolleyes:

Замінили знімні решітки на стаціонарні... ІМХО, мабуть ті були кращі....
То модуль wi-fi тепер куди втикається? те що бачив на алі - там вкручується антенка :rolleyes:
Модуль WiFi завжди вставлявся в RS232. Це від недавна вони стали вбудований ставити.

Ні, решіткі вверху знімаються, як зазвичай.

Побачив. Маєте на увазі ті, шо знизу?
Так) у попередніх(навіть не знаю як тепер казати - думав, що то самі нові моделі) були хромовані як в компах в БЖ
Як враження від інвертора? наче уже 2 тижні пройшло)

Як враження від інвертора? наче уже 2 тижні пройшло)
На відміну від глючного PowMr працює чудово. Налаштував, погрався з додатком. А зараз просто юзаю його.
Єдина непонятка для мене, навіщо при вимиканню клавішею він ще працює близько 2х хвилин. Та як цього позбавитися. Не бісить, але не нахожу жодної причини для цього. Навіщо? Так і клавіша начебто физична, повинна просто вимикати, а судячи з усього вимикання йде через реле.

Назад
Угорі