Питання по ANINEREL 4.2kw ANR-4200T-24L-W-PRO

Значить можна брати кабель від Аненжі і не вигадувати велосипед
Це логічно, бо Анінерел це саббренд Аненжі.
А взагалі більшість бюджетних китайських інверторів мають стандартну розпайку роз'ємів RJ45. Виключення - Datouboss.

Добрий день допоможіть підключити рс 485
Не понимаю не знаю распиновки самого инвертора

Тихий інвертор з вентиляторами на 24 вольта та 5000Вт ?
Схоже що китайці зробили чергову міну повільної дії.

Добрий день допоможіть підключити рс 485
Не понимаю не знаю распиновки самого инвертора
Без проблем коннектится через доп.платку , соединяется обычным UTP кабелем, главное в настройках BMS ( если Jikon ) 14 пункт протокол Pylon/Pylontech , я покупал такую https://www.aliexpress.com/item/100...artLeaderboard_2009824898577.1005010290001248

Всім доброго дня! Під час роботи інвертора Aninerel 4.2kw ANR-4200T-24L-W-PRO
помітив дві вади (два глюки):
  1. Під час заряджання струм різко коливається в більшу та меншу сторони (приблизно на 2.5 Ампера).
  2. Якщо навантаження становить 2.5 кВт і більше, інвертор починає циклічно вимикати та вмикати напругу 220В на виході

Останнє редагування:
Тож виникає таке питання, це тільки в мене таке (такий попався) чи це типова вада його?

Всім доброго дня! Під час роботи інвертора Aninerel 4.2kw ANR-4200T-24L-W-PRO
помітив дві вади (два глюки):
  1. Під час заряджання струм різко коливається в більшу та меншу сторони (приблизно на 2.5 Ампера).
  2. Якщо навантаження становить 2.5 кВт і більше, інвертор починає циклічно вимикати та вмикати напругу 220В на виході
Проверьте аккумулятор. Возможно он очень слаб. Возможно инвертор пытается выключиться при низком напряжении.

Дякую за відповідь, але це не акум і не силові кабелі, я вже все перевірив щось з з інвертором не то

І поріг зменшився починається це все вже 1,8 кіловата

Це все так працює без міської мережі, тільки панелі і акум, інвертор новий після підключення вже почав таке чудить

Може в когось є якісь припущення?

Може в когось є якісь припущення?
Струм коливається - це ще можна списати на якісь завади в колах вимірювання - треба кліщами дивитись, а не на морді інвертора чи бмс.
А от з виходом 230 що відбувається аж цікаво - якийсь захист спрацьовує напевно.

Назад
Угорі