Питання по інвертору Anern FGI-S5000

У меня действительно, версия прошивки отличается.
ця прошивка новіша, так як і у мене.
Прошивки часто доопрацьовують, як це є в будь-яких сучасних гаджетах. Шкода, що немає вільного доступу до бази цих прошивок, щоб оновляти. Але, я розумію, що можуть бути і випадки коли в когось при оновленні щось заблокується і тоді хто винен, вироник, чи каряве
невміле оновлення власником, чи технічна причина.

Вкладення

• прошивка_2026-06-11_12-17-01.jpg
    прошивка_2026-06-11_12-17-01.jpg
    81,8 Кб · Перегляди: 10
ця прошивка новіша, так як і у мене.
Прошивки часто доопрацьовують, як це є в будь-яких сучасних гаджетах. Шкода, що немає вільного доступу до бази цих прошивок, щоб оновляти. Але, я розумію, що можуть бути і випадки коли в когось при оновленні щось заблокується і тоді хто винен, вироник, чи каряве
невміле оновлення власником, чи технічна причина.
Як на мене, так навпаки, наши версії прошивок старіші, бо версія 1000019 (наша) явно меньша, ніж 100001С. Апаратна версія у нас також, друга, а у Yurets12 на його скрині - третя.

10000 19 і 10000 1C - щодо 19 і 1С тут можна гадати, що новіше
щодо апаратного забезпечення (начинки) - це компоненти на яких зібрано інвертор і залежить де саме його виготовили, на який ринок тому щодо цього це не визначається часом, що було раніше. Цих апаратних версій може бути кілька.
І на кожну версію можна залити різні прошивки та й змінювати їх.
Було б добре, щоб інші учасники каналу зробили такі скріни, якщо мають для цього активні додатки , чи через HA.

Як на мене, так навпаки, наши версії прошивок старіші, бо версія 1000019 (наша) явно меньша, ніж 100001С. Апаратна версія у нас також, друга, а у Yurets12 на його скрині - третя.
ви придбали інвертор :
- на Алі і їхав з Китаю
- на Алі з європейського складу
- у виробника, чи дилера в Україні

Вкладення

• джексон.png
    джексон.png
    102,5 Кб · Перегляди: 8
Останнє редагування:
Замовляв у середині лютого ...
Який шнурок купити, щоб підключити до інвертора?
у мене на приході в порт у Польщі акум Anern-AN-LPB-N-24200 Npro і в комплекті силовий кабель +- і комутаційний шнурок.Тому можу подивитись лише при отриманні

Вимальовується наступна картина: в залежності від того, де замовляли і різні прошивки.
Хто безпосередньо на Алі то прошивка 100001C,
від виробника через представника, або з євроскладу в Польщі 1000019
Також різні версії виконання внутрішніх комплектуючих девайсу

у мене на приході в порт у Польщі акум Anern-AN-LPB-N-24200 Npro і в комплекті силовий кабель +- і комутаційний шнурок.Тому можу подивитись лише при отриманні
Мені потрібно від моєї жеки (фото) до RJ45 інвертора. Там мініцупічні розємчики, а все інше маю вдома. Там використовується 2 з 4-х дротів та до RJ45.

Вкладення

• шнурок.png
    шнурок.png
    120,4 Кб · Перегляди: 4
Вимальовується наступна картина: в залежності від того, де замовляли і різні прошивки.
Хто безпосередньо на Алі то прошивка 100001C,
від виробника через представника, або з євроскладу в Польщі 1000019
Також різні версії виконання внутрішніх комплектуючих девайсу
було б цікаво порівняти ...

було б цікаво порівняти ...
це відбувається таким чином, оскільки гаджети часто виробник, чи його підрозділи і т.д. роблять на різні ринки споживачів.
Хоча думаю на роботу це не впливає. Як вийняток прошивка, новіша , старіша.
Але оскільки прошивка .....1С з Алі і вона присутня для інверторів, які прийшли до замовників в Україну в різний час. З кінця минулого року до середини цього року

Назад
Угорі