Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
#595; 696доброго дня , може кому потрібна інструкція на Українскій мові
595 там на ангійскій#595; 696
ви погано читаєте. Посібник користувача !!! А перший раз я скидав на 5 сторінці цієї теми595 там на ангійскій
Доброго дня. Скажіть будь ласка з якої напруги стартує mppt цього інвертора? На різних сайтах різна інформація, там 60 VDC, у інших 80 VDC. А що на самому інверторі написано?
У мене ---Доброго дня. Скажіть будь ласка з якої напруги стартує mppt цього інвертора? На різних сайтах різна інформація, там 60 VDC, у інших 80 VDC. А що на самому інверторі написано?
Плануєте другу ставити? Цікаво як буде працювати. Якщо є у кого з двома панелями поділіться як працює.У мене ---
LONGi LR5-72HTH-600M
Технічні характеристики
Електричні характеристики (STC)
Пікова потужність (Pmax):600 W
Напруга холостого ходу (Voc):52,81 V
Напруга максимальної потужності (Vmpp):44,66 V
Струм короткого замикання (Isc):14,46 A
Струм максимальної потужності (Impp):13,44 A
Одна панель не працює. Дві панелі не пробував.
Мене теж це дуже цікавить.Плануєте другу ставити? Цікаво як буде працювати. Якщо є у кого з двома панелями поділіться як працює.
Це не про S5000, але все ж... підключав блок живлення до сонячного входу S6500. Інвертор запускається (вмикається екран) саме від 60 В.Доброго дня. Скажіть будь ласка з якої напруги стартує mppt цього інвертора? На різних сайтах різна інформація, там 60 VDC, у інших 80 VDC. А що на самому інверторі написано?