Питання по інвертору Anern FGI-S5000

доброго дня , може кому потрібна інструкція на Українскій мові

Вкладення

• ARUNA SOLAR FGI S5000-24-укр.pdf
    4,1 Mб · Перегляди: 26
Доброго дня. Скажіть будь ласка з якої напруги стартує mppt цього інвертора? На різних сайтах різна інформація, там 60 VDC, у інших 80 VDC. А що на самому інверторі написано?

Вкладення

• Таблічка на інверторі.jpg
    Таблічка на інверторі.jpg
    139 Кб · Перегляди: 9
Доброго дня. Скажіть будь ласка з якої напруги стартує mppt цього інвертора? На різних сайтах різна інформація, там 60 VDC, у інших 80 VDC. А що на самому інверторі написано?
У мене ---
LONGi LR5-72HTH-600M
Технічні характеристики
Електричні характеристики (STC)

Пікова потужність (Pmax):600 W
Напруга холостого ходу (Voc):52,81 V
Напруга максимальної потужності (Vmpp):44,66 V
Струм короткого замикання (Isc):14,46 A
Струм максимальної потужності (Impp):13,44 A

Одна панель не працює. Дві панелі не пробував.

В мене теж панелі цього виробника

Hi-MO X10 Explorer, LR7-72HVH-655M​

тільки в мене дві панелі. А я замовив цей інвертор на заміну свого в мене зараз aninerel 4.2kv 24v. По характеристикам вичитав що діапазон підходить і стартує від 60 в. Тепер почав з цього приводу турбуватись. Бо зараз у мене також стартує від 60 в і зранку генерація вже починається з цього порогу. А тут інформація різна хто пише 60 в, а хто 80 в. І кому довіряти не розумію.

У мене ---
LONGi LR5-72HTH-600M
Технічні характеристики
Електричні характеристики (STC)

Пікова потужність (Pmax):600 W
Напруга холостого ходу (Voc):52,81 V
Напруга максимальної потужності (Vmpp):44,66 V
Струм короткого замикання (Isc):14,46 A
Струм максимальної потужності (Impp):13,44 A

Одна панель не працює. Дві панелі не пробував.
Плануєте другу ставити? Цікаво як буде працювати. Якщо є у кого з двома панелями поділіться як працює.

Це не про S5000, але все ж... підключав блок живлення до сонячного входу S6500. Інвертор запускається (вмикається екран) саме від 60 В.
MPPT починає споживати струм від 80–81 В. В якості навантаження використовувалася лампочка розжарювання на 150 Вт. Відео випадково збереглося (знімав для товариша). Але в реальній роботі з панелями, швидше за все, все буде інакше :(

Можливо допоможе це відео:

Останнє редагування:
в Телеграм є група під назвою То да се , де учасники дуже багато спілкуються і дають інфо та рекомендації з приводу роботи з фотовольтаїкою інвертора Anern FGI-S5000 24V

Назад
Угорі