Apocalipse
Tier1
- Реєстрування
- 10 Січ 2021
- Дописи
- 336
- Бали
- 43
- Сонячні панелі
- Longi
- Інвертор
- Huawei 33 KTL-A
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я не знаю. Тому і питаю, що казати РЕМу. То вони робили. Це автомат в коробці з лічильником, опломбований. Треба писати заяву на перепломбування. То казати нехай обжимають в гільзи той кабель? Автомат ще добрий? Чи теж міняти? Що порадите? Бо тут такий Рем що їм пофіг усе. Халявщики.а чому зразу поганий автомат? от чому не кабель, чому Ви не вважаэте причиною не те що нема гільз на СІПі, чому саме винен автомат?
Треба писати заяву, на термінову заміну автомата, в зв'язку з оплавленням контактів і ризиком пожежі. Це їх зона відповідальності. Безкоштовно.Треба писати заяву на перепломбування.
Тобто цей автомат все-таки не добрий? Можете порадити модель ?Треба писати заяву, на термінову заміну автомата, в зв'язку з оплавленням контактів і ризиком пожежі. Це їх зона відповідальності. Безкоштовно.
Вам треба поставити промисловий автомат, з алюмінієво-мідними гільзами. І хай вони не триндять, в ту коробку що є у вас, він влазить.
Автомат та гільзи доведеться купити за свої гроші. Обжимка в них для гільз зазвичай є, бо в підстанціях тільки з нею.
Да нормальний то автомат. А з тим СІПом і промисловий згоритьТобто цей автомат все-таки не добрий? Можете порадити модель ?
Если его не обжать.Да нормальний то автомат. А з тим СІПом і промисловий згорить
О. Вот оно истина. Но не только в этом. А еще и в том СИПе, которые скорее всего 16 кв усеченкаЕсли его не обжать.
Тобто треба вимагати заміни вводу? Сьогодні звернув увагі, що там кабелі на вході сплавились разом... МОже то в кабелі проблема? і кабель собою нагрів автомат?О. Вот оно истина. Но не только в этом. А еще и в том СИПе, которые скорее всего 16 кв усеченка
а не може це давати такий ефект, що на різних стрінгах одного трекера різна генерація?в зв'язку з оплавленням контактів
ЕврикаТобто треба вимагати заміни вводу? Сьогодні звернув увагі, що там кабелі на вході сплавились разом... МОже то в кабелі проблема? і кабель собою нагрів автомат?
ну щож ви так? Це не моя сфера, я в тому не петраю нічогоЕ
Еврика
Проблема в поганому контакті. А він викликан недостатнім січенням кабелю, відсутністю наконечників та своєчасної дотяжки клеми.Тобто треба вимагати заміни вводу? Сьогодні звернув увагі, що там кабелі на вході сплавились разом... МОже то в кабелі проблема? і кабель собою нагрів автомат?
можете написати модель автомата? Мені порадили Hager... Він добрий?пром автомат
Дякую за пораду. Скажу щоб поставили гільзи на кабель. Але щось я сумніваюсь,що кожні 6 місяців будуть до мене з РЕМа ходити, перепломбовувати і дотягувати кабельдостаточно подтягивать раз в 6-12 месяцев.
Раз в год в нашей местности они приезжают без проблем, оставляете заявку на горячей линии и ждете. Раз в полгода, одни из них говорят что , да, так должно быть, другие бригады говорят что это часто, раз в год приедем, чаще не будем.Дякую за пораду. Скажу щоб поставили гільзи на кабель. Але щось я сумніваюсь,що кожні 6 місяців будуть до мене з РЕМа ходити, перепломбовувати і дотягувати кабель![]()
А что именно в заявке? Прошу дотянуть контакты? Не посылают? А в счётчике дотягивают?оставляете заявку на горячей линии и ждете.
Добрий. В мене ЕТІ, вибирав по ціні та наявності. В підстанціях стоять взагалі найдешевші, типу АСКО. Головне промисловий і гільзи. Так, вірно зауважили, і на мідь так само треба.Мені порадили Hager... Він добрий?
можете всетаки написати модель? Бо Хагер промисловий 2К коштуєВ мене ЕТІ, вибирав по ціні та наявності