помощь по инвертору MUST PV18-1012VPM, 1000W, 12V

Лише пару днів тому став міняти полярність на виході
То напевно щось помінялось, бо інвертор не дає нуль він завжди дає 2 фази, нуль утворююетя коли одну з них заземлюють, іноді це робить спеціальне реле всередині інвертора ( інвертор повинен бути заземлений) іноді просто нуль сквозний, в такому разі він занулюется через мережу, у вас часом на вході в будиноки нуль з фазой не помінявся таке бувае, перевірте як нуль та фаза приходять на вхід інвертора

То напевно щось помінялось, бо інвертор не дає нуль він завжди дає 2 фази, нуль утворююетя коли одну з них заземлюють, іноді це робить спеціальне реле всередині інвертора ( інвертор повинен бути заземлений) іноді просто нуль сквозний, в такому разі він занулюется через мережу, у вас часом на вході в будиноки нуль з фазой не помінявся таке бувае, перевірте як нуль та фаза приходять на вхід інвертора
В тому то і справа, що перевіряв. L та N підключений правильно. Спробував примусово вимикати напругу і спостерігав з контрольною. Як в казці. На виході N світиться, а L ні. А як подаю напругу, то навпаки. Я б закрив на це очі, та котел двух контурний не може. Йому потрібна чітка фаза і чіткий нуль. Інакше контроль полум'я не працює.

В тому то і справа, що перевіряв. L та N підключений правильно
Підключений правильно це - підключений по кольору дротів, чи як там зроблено чи теж перевірениий? Може коли немає мережі у вас на виході 2 фази просто з перекосом, контрольна це не покаже

Добрий вечір, в мене теж проблема з зарядкою. Інвертор Must pv18-3024PRO. То розряджає то знов заряджає Постійно блимає індикатор заряду. Спочатку думав що помилка десь у налаштуваннях. Перевірив, наче все добре. Стояли свинцеві акумулятори, вирішив що така логіка по роботі з флудними акумуляторами. Зараз поставив lifepo4, налаштування use. Але все те саме. Під'єднав моніторинг, та бачу як інвертор набирає потрібний вольтаж, потім так стоїть та знов скидає. І так по колу. Вольтаж до якого скидає, зовсім не де не налаштований. Може дійсно щось з пробкою, як ви думаєте?

Вкладення

• Screenshot_20241226-224422.png
    Screenshot_20241226-224422.png
    230,2 Кб · Перегляди: 9
  • Screenshot_20241226-225055.png
    Screenshot_20241226-225055.png
    184,1 Кб · Перегляди: 9
Добрий вечір, в мене теж проблема з зарядкою. Інвертор Must pv18-3024PRO. То розряджає то знов заряджає Постійно блимає індикатор заряду. Спочатку думав що помилка десь у налаштуваннях. Перевірив, наче все добре. Стояли свинцеві акумулятори, вирішив що така логіка по роботі з флудними акумуляторами. Зараз поставив lifepo4, налаштування use. Але все те саме. Під'єднав моніторинг, та бачу як інвертор набирає потрібний вольтаж, потім так стоїть та знов скидає. І так по колу. Вольтаж до якого скидає, зовсім не де не налаштований. Може дійсно щось з пробкою, як ви думаєте?
Треба дивитись відео природи роботи таких батарей, а коротко, зменшувати напругу.

Скоро приїде нормальна BMS, відпишусь після встановлення

Прошу прощения, но как я понял все PWM инверторы работают одинаково, постоянно заряжая аккум в диапазоне настройки удержания (у вас настройка 21). Долго парился с этой проблемой пока не проследил напряжение покоя моего аккума отключив его от системы. Просел до 26.5 в. Выставил удержание на 26.5, но индикатор аккума и светодиод стали показывать недозаряд по причине малого интервала между минимальным напряжением и удержанием. Пришлось снизить минимальное напряжение отключения инвертора с 24 на 22 вольта (у вас настройка 18). Индикатор на инверторе стал показывать полный заряд.
Если настроить удержание на 27-27.2 в, то подзарядка тянула из сети 300-400 ватт и шумела куллерами.
3 дня назад поменял инвертор на MPPT от PowMr (3.2кВт), и забыл об этой проблеме. Аккум на удержании 27.6 в не берет большой ток. Инвертор от сети тянет 5-10 ватт.

Прошу прощения, но как я понял все PWM инверторы работают одинаково, постоянно заряжая аккум в диапазоне настройки удержания (у вас настройка 21). Долго парился с этой проблемой пока не проследил напряжение покоя моего аккума отключив его от системы. Просел до 26.5 в. Выставил удержание на 26.5, но индикатор аккума и светодиод стали показывать недозаряд по причине малого интервала между минимальным напряжением и удержанием. Пришлось снизить минимальное напряжение отключения инвертора с 24 на 22 вольта (у вас настройка 17). Индикатор на инверторе стал показывать полный заряд.
Если настроить удержание на 27-27.2 в, то подзарядка тянула из сети 300-400 ватт и шумела куллерами.
3 дня назад поменял инвертор на MPPT от PowMr (3.2кВт), и забыл об этой проблеме. Аккум на удержании 27.6 в не берет большой ток. Инвертор от сети тянет 5-10 ватт.
Все верно, а вот и видео нашел доказывающее ваши практические результаты:

Назад
Угорі