Порадьте варіант на 24В аккумулятор і інвентор від 3 кВт. В співвідношенні ціна - якість

Шановний, не морочте голову , це гібрідний інвертор. Ви ж писали, шо мережі немає. Яке "без батереї"....

Доброго, не скажу нічого окрім того що він як і всі інші в цьому сегменті цін, аненжі чи анерн чи jsd чи ecg чи y&h - все одно й те саме +/-
Огляди не дивився.
Про 48 вольт 5квт+ інвертори в мене 2 варіанти. Або віктрон multiplus 2 gx (без запасу по потужності можна і 3ква брати) + смартсолар під конкретні сонячні панелі - дорагабагата)
або srne hyp серія, вже перебрендовані і в іншому корпусі (довго чекати з алі і високовольтний мппт)

То купи та перевірь. :cool:
На скіки настіки?! Аж на 7-8к.грн ? І черга два місяці на відправку - мабуть кращий (але це не точно©). Не настільки, як віктрон 5ква за 720 євро, але ..

Вкладення

• Screenshot_20260322-154356.png
    Screenshot_20260322-154356.png
    363,4 Кб · Перегляди: 7
То купи та перевірь. :cool:
Не готовий купувати 2 штуки для перевірки ;)
І черга два місяці на відправку
Та зараз на багато черга - це не показник, а скоріше ситуація, коли купував свій srne то черги не було на жоден

Не знаю, вже майже рік таке... І так, аненжі теж немає в китайців, зато в наших продаванів на олх - гори.

Не знаю, вже майже рік таке...
Купував в кінці листопада 2025.. мабуть просто повезло тоді
...зато в наших продаванів на олх - гори
не лише на OLX, навіть в телеграм-каналах пропонують уже ;)
Поки подивлюся огляди, почитаю коменти... і на 48vSRNE також) у них mppt від 120в... це стільки панелей треба? в квартиріі так місце обмежене :confused:

То не варіант для міні сес, сподіваюсь це ясно.
Все одно воно нормально буде працювати тільки на номіналі (240+ вольт).
Доречі оглядів 4850 та 4860 я не знайшов. Тільки пакистан чи індуси шось викладали, продавани....

Так і є. Але той вайфай до одного місця. У віктрона gx круто влаштовано , а те китайське по і вайфай не знаю до чого.
І це ціна 3ква віктрона , а срне 6 квт ще й перевантаження тягне.

Звісно аненжі за. 300у.е. - варіант , якщо влаштовує шум і якість.
Можете так само подивитись що всередині ;)

То не варіант для міні сес, сподіваюсь це ясно.
максимум що можу теоретично(тай думаю і практично, але пізніше) це фасад 4-південь(6шт не помістяться, хіба городити кут нахилу, чого б не хотілося) + потім 4-захід, але 1,76-1,9Х1,14
1774260427411.png

Будете сусідам роздавати електрику (?) :D
Спостерігаю...
Дядько шось тупить, але як є...

Останнє редагування:
Виключає вентилятори. Я ж живу з ним в одній кімнаті - фонове споживання невелике і його не чути. Аж на 300+ ватт вмикає продувку. А оті 5-6 кіловатники мабуть до 500-600 ватт мовчать.
То зарядне від сонця від 200 ватт вже продувалося. Не нарадуюся смартсолару.

А оті 5-6 кіловатники мабуть до 500-600 ватт мовчать.
треба би щось подивитися або хоч почитати відгуки...

То зарядне від сонця від 200 ватт вже продувалося. Не нарадуюся смартсолару.
юзається 2430, на скільки розумію з підпису?
в 5-6kW мабуть не гірше :rolleyes:
Дядько шось тупить, але як є...
там Anenji.. по шуму від навантаГи залежить) але втрати 150Вт... може лічильники ще трохи обманюють
Будете сусідам роздавати електрику
якби система 24В то сонце було б раніше, а якщо 48В - то трохи потерпіти треба)))

Назад
Угорі