Порадьте варіант на 24В аккумулятор і інвентор від 3 кВт. В співвідношенні ціна - якість

Шановний, не морочте голову , це гібрідний інвертор. Ви ж писали, шо мережі немає. Яке "без батереї"....

Доброго, не скажу нічого окрім того що він як і всі інші в цьому сегменті цін, аненжі чи анерн чи jsd чи ecg чи y&h - все одно й те саме +/-
Огляди не дивився.
Про 48 вольт 5квт+ інвертори в мене 2 варіанти. Або віктрон multiplus 2 gx (без запасу по потужності можна і 3ква брати) + смартсолар під конкретні сонячні панелі - дорагабагата)
або srne hyp серія, вже перебрендовані і в іншому корпусі (довго чекати з алі і високовольтний мппт)

То купи та перевірь. :cool:
На скіки настіки?! Аж на 7-8к.грн ? І черга два місяці на відправку - мабуть кращий (але це не точно©). Не настільки, як віктрон 5ква за 720 євро, але ..

Вкладення

• Screenshot_20260322-154356.png
    Screenshot_20260322-154356.png
    363,4 Кб · Перегляди: 7
То купи та перевірь. :cool:
Не готовий купувати 2 штуки для перевірки ;)
І черга два місяці на відправку
Та зараз на багато черга - це не показник, а скоріше ситуація, коли купував свій srne то черги не було на жоден

Не знаю, вже майже рік таке... І так, аненжі теж немає в китайців, зато в наших продаванів на олх - гори.

Не знаю, вже майже рік таке...
Купував в кінці листопада 2025.. мабуть просто повезло тоді
...зато в наших продаванів на олх - гори
не лише на OLX, навіть в телеграм-каналах пропонують уже ;)
Поки подивлюся огляди, почитаю коменти... і на 48vSRNE також) у них mppt від 120в... це стільки панелей треба? в квартиріі так місце обмежене :confused:

То не варіант для міні сес, сподіваюсь це ясно.
Все одно воно нормально буде працювати тільки на номіналі (240+ вольт).
Доречі оглядів 4850 та 4860 я не знайшов. Тільки пакистан чи індуси шось викладали, продавани....

Так і є. Але той вайфай до одного місця. У віктрона gx круто влаштовано , а те китайське по і вайфай не знаю до чого.
І це ціна 3ква віктрона , а срне 6 квт ще й перевантаження тягне.

Звісно аненжі за. 300у.е. - варіант , якщо влаштовує шум і якість.
Можете так само подивитись що всередині ;)

То не варіант для міні сес, сподіваюсь це ясно.
максимум що можу теоретично(тай думаю і практично, але пізніше) це фасад 4-південь(6шт не помістяться, хіба городити кут нахилу, чого б не хотілося) + потім 4-захід, але 1,76-1,9Х1,14
1774260427411.png

Будете сусідам роздавати електрику (?) :D

Назад
Угорі