DesignerMM
Tier1
- Реєстрування
- 8 Гру 2025
- Дописи
- 828
- Бали
- 43
- Сонячні панелі
- rsm108-10-425
- Інвертор
- HF2430S60-100
Так флоат тоже по сс работаетгорить "СС"). Напруга заряду - 26.5в, при Float виставленому на
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Так флоат тоже по сс работаетгорить "СС"). Напруга заряду - 26.5в, при Float виставленому на
правильно -"росте напруга і струм"при зміні параметра FCV росте і струм, і напруга заряду.
Закон ома I=U\RНе знаю, що це означає
Ніт. Float це завжди CV, мат.часть.Так флоат тоже по сс работает
Закон Ома, це прекрасно. Неясно лише, яким чином і навіщо китайські інженери причепили струм і напругу заряду до настройки Float Charge Voltage.правильно -"росте напруга і струм"
Закон ома I=U\R
як що во флоат режимі батарея бере більше ніж виставлено в параметрі максимальний струм заряду то буде обмежувати струм і буде ССНіт. Float це завжди CV, мат.часть.
Та ладно, а как же ваши эксперименты (?)Ніт. Float це завжди CV, мат.часть.
настройка Float Charge Voltage. задає напругу - струм такий який "бере" батарея при такій напрузі, але не більше ніж максимальнийнженери причепили струм і напругу заряду до настройки Float Charge Voltage.
китайскі прошивки такі цікаві що для екрана напруга може замірятися в одному місці а для внутрішніх потреб в іншомуНапруга точна, у мене стоїть кулонметр в розрив мінусової клеми до батареї; напруга заряду, яку показує інвертор, практично точно (до десятої долі вольта) співпадає з кулонметром.
У мене струм заряду виставлений 100А. По цій причині СС у флоаті точно не будеяк що во флоат режимі батарея бере більше ніж виставлено в параметрі максимальний струм заряду то буде обмежувати струм і буде СС
Це і називається CV.настройка Float Charge Voltage. задає напругу - струм такий який "бере" батарея при такій напрузі, але не більше ніж максимальний
Інвертор знаходится у режимі Float Charge у Вас
Не зрозумів, що Ви хотіли сказати. Float - це CV, нема про що дискутувати.Та ладно, а как же ваши эксперименты (?)
Я не только теоретик. Нагрузите акум по постоянке и увидите как в режиме флоат ограничится ток по уставке!
Схоже так вони і зробили. Явно є залежність між параметром FCV та струмом заряду.китайскі прошивки такі цікаві що для екрана напруга може замірятися в одному місці а для внутрішніх потреб в іншомутому на екрані він може показувати одне а враховувати інше
ну на 56 секунді в відео вже є 100 А підійміть далі напругу (до прикладу на 29 В)в налаштуваннях і струм так і буде 100А а напруга буде відставати - режим ССУ мене струм заряду виставлений 100А. По цій причині СС у флоаті точно не буде
ось ця залежність - I=U/Rзалежність між параметром FCV та струмом заряду.
Інвертор знаходится у режимі Float Charge у Вас
Подальше підняття напруги нічого не змінює, йде зарядка струмом 100А, напруга стабільна і потроху підіймається.ну на 56 секунді в відео вже є 100 А підійміть далі напругу (до прикладу на 29 В)в налаштуваннях і струм так і буде 100А а напруга буде відставати - режим СС
В чому протиріччя? Я розписав весь процес, який займає години. Він починається з СС, потім переходить в CV, і потім у Float.Вы в этом посте сами себе противоречите...Переглянути вкладення 11109