Dmitry
Tier0
- Реєстрування
- 1 Сер 2024
- Дописи
- 1.309
- Бали
- 113
- Інвертор
- Huawei 33KTL-A, VMII plus 5,5kVt
Від прошивки залежить може в сучасних і менша, а в тих що на кислотники розраховані такі 2А взагалі то там менше 2в дельта повинна бути....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Від прошивки залежить може в сучасних і менша, а в тих що на кислотники розраховані такі 2А взагалі то там менше 2в дельта повинна бути....
Це довго описувати. Просто для початку поставте так як раджу. А посібник ви зможете отримати лише від офіціалів. Продавець Алі - це менеджер, або я б навіть сказав - асистент, тобто продавець магазину, якщо брати англійську версію. Від нього ви багато пояснень не отримаєте, особливо стосовно технічних питань. А він буде проміжною ланкою між вами і виробником, або вірніше представником виробника. Бо виробник має комунікацію виключно з так званими представниками у інших країнах. Ї цих представників може бути кілька в країні. Все визначається величиною замовлення і постійною співпрацею.Не знайшов іншого посібника, на жаль. У них на сайті такий самий як у мене, лінк вище. Напишу їм.
Щодо 28.7 заінтригували, поясніть чому?
Так, модель дійсно нова. Я, чесно кажучи, боявся що із-за цього будуть баги, бо модель тільки вийшла - так і сталося.Це довго описувати. Просто для початку поставте так як раджу. А посібник ви зможете отримати лише від офіціалів. Продавець Алі - це менеджер, або я б навіть сказав - асистент, тобто продавець магазину, якщо брати англійську версію. Від нього ви багато пояснень не отримаєте, особливо стосовно технічних питань. А він буде проміжною ланкою між вами і виробником, або вірніше представником виробника. Бо виробник має комунікацію виключно з так званими представниками у інших країнах. Ї цих представників може бути кілька в країні. Все визначається величиною замовлення і постійною співпрацею.
Тому, поспілкуйтесь з представниками Anern в Україні, це буде корисніше. Скажу вам, що у них також ще немає правильного Посібника, очікують. Це нова модель.
Це довго описувати. Просто для початку поставте так як раджу.
для LiFePO4 флоат взагалі без потреби, адже вони практично не розряджаються, і можуть стояти , наприклад на складі роками.Ви не відповіли на моє питання вище - в такому режимі флоат буде 28.7в, це для LiFePO4 зовсім не корисно. То навіщо таке робити?
Так і я про це. Але ж Ви пропонуєте виставити флоат (плаваюча напруга, про яку Ви писали, це і є Floating Charge Voltage, FCV) в 28.7, чи я Вас не так зрозумів?для LiFePO4 флоат взагалі без потреби, адже вони практично не розряджаються, коли стоять , наприклад на складі роками.
Для кислотних це важливо.
так, плаваючу напругу треб ставити на 0,2-0,3 В нижче максимальної. Напр. максимальна 27,9В, то плаваюча 27,6-7, а можна і прирівняти до максимальної, тобто 27,9В.Так і я про це. Але ж Ви пропонуєте виставити флоат (плаваюча напруга, про яку Ви писали, це і є Floating Charge Voltage) в 28.7, чи я Вас не так зрозумів?
Я з цим не згоден, вибачте. Це звісно холівар, якщо цю тему розвивати - тут ще 20 сторінок буде. На купі форумів, в т.ч. тут, деякі люди кажуть про виставлення плаваючої напруги близькою або рівною напрузі повного заряду - але однозначних аргументів на користь того, що так краще, нема. Я за те, щоб флоат або відключати, якщо це можливо, або ставити низьким - 26.8-27. Але цей б..кий інвертор таке зробити не даєТому величину плаваючої напруги для LiFePO4 слід вибирати близько до напруги верхньої межі. Ось і все
ось тому на форумі пишуть люди, а не спеціалісти. Я вам дам посилання на тему що таке плаваюча напруга і її призначення для різного роду акумівЯ з цим не згоден, вибачте. Це звісно холівар, якщо цю тему розвивати - тут ще 20 сторінок буде. На купі форумів, в т.ч. тут, деякі люди кажуть про виставлення плаваючої напруги близькою або рівною напрузі повного заряду - але однозначних аргументів на користь того, що так краще, нема. Я за те, щоб флоат або відключати, якщо це можливо, або ставити низьким - 26.8-27. Але цей б..кий інвертор таке зробити не дає![]()
Я Вас зрозумів, але так робити не хочу.поставте макс. 28,2В а плаваючу 28,0В. Чим ближче, то інвертор не буде тпнцювати вверх-вниз. І втрати при провисанні на стіні будуть мінімізовані.
При роботі з фотовольтаїкою, це взагалі немає значення. Тому, інвертор такого типу слід використовувати як гібридний, а лише для безперебійника можна застосовувати щось простіше і дешевше.
поперше , це у вашому екземплярі таке діється. А яким чином він скорочує строк.Я Вас зрозумів, але так робити не хочу.
Якщо навіть на цьому інверторі так зробити, він не буде заряджати струмом вище 40А, писав про це вище.
Щоб підняти струм заряду, на ньому треба задрати флоат до 28.6-28.8,. Я вважаю такий режим поганим для LiFePO4, бо він скорочує їх строк.
Господи, чого тільки не придумають... Виставити флоат і балк напругу однаковими, щоб відключити власне флоат. Залізти в БМС і повиставлчти в ній пороги, щоб це працювало. Навісити зверху на вихід інвертора роутер та поставити в паралель ще одну батарею, щоб компенсувати скачок напруги... Ви серйозно все це?ось тому на форумі пишуть люди, а не спеціалісти. Я вам дам посилання на тему що таке плаваюча напруга і її призначення для різного роду акумів
кацапувато, але іншого не маю зараз
Переглянув, це ж час займає.поперше , це у вашому екземплярі таке діється. А яким чином він скорочує строк.
Ви навіть не переглянули відео, яке я вам надіслав.
Дякуюось тут ще про налаштування, правда іншого бренду/ Ghfdlf Must і саме ця модель з кінця 2025 р. вже друге оновлення з тихими кулерами є найращим авріантом безперебійника для квартири і невеликого будинку