Проблема з JK BMS

заряд до напруги 3,45-3,5 малим струмом на протязі декількох годин
Малим струмом це скільки? Я так розумію що цей струм треба на інверторі виставляти? Бо у мене від сонця 80а стоїть...

Перепрошую, цикл флота це що? Поясніть будь ласка бо в цій темі я поки що новачок...)
флоат це коли після заряду переходить у підтримку акб , дещо нищу напругу яка називається флоат, основна напруга заряду це RCV , хоча навіть при вимкненому інверторі 99% ставало 100%, китайців умом не зрозуміти. Гадаю що після того як лічильник бмс відраховує 12 годин (час на флоаті)навіть коли зарядки немає тоді бмс покаже 100%

Останнє редагування:
флоат це коли після заряду переходить у підтримку акб , дещо нищу напругу яка називається флоат, основна напруга заряду це RCV , хоча навіть при вимкненому інверторі 99% ставало 100%, китайців умом не зрозуміти. Гадаю що після того як лічильник бмс відраховує 12 годин (час на флоаті)навіть коли зарядки немає тоді бмс покаже 100%
Це таки сталося. Дякую за поради.

Вкладення

• Screenshot_2025-06-12-19-49-58-378_com.jktech.bms.jpg
    Screenshot_2025-06-12-19-49-58-378_com.jktech.bms.jpg
    734,8 Кб · Перегляди: 39
Доброго вечора, дайте пораду де я помилився. Не вмикається бмс Jk-b2a24s15p на батареї 16s, комірки rept cb56 100ah. На кнопку не реагує. Відвіз до людини яка має блок живлення 48v, спробували підключити замість інвертора - те саме. Далі від'єднав її і вже на столі спокійно запустилась від бп 24v без балансуючих кабелів, тільки контакти B+, B- і мінус на батарею. Поки розбирався з цим, приїхала ще одна така сама бмс тільки на 1а струмом балансування яка так само не вмикається.

Ну а разъем вы проверяли вольтметром перед подключением?

Ну а разъем вы проверяли вольтметром перед подключением?
На бмс всі роз'єми перевірив, на батареї підключався напряму до клем тими самими контактами B+ і двома B-(тонким і грубим). Сама батарея має 52 вольти

Я питав про інше. При під'єднаних до батареї проводах роз'єм продзвонити на напруги треба. Один щуп на b- і послідовно по всім пінам роз'єму пройтись другим : 3_6_9_12...і так далі напруги перевірити.

Я питав про інше. При під'єднаних до батареї проводах роз'єм продзвонити на напруги треба. Один щуп на b- і послідовно по всім пінам роз'єму пройтись другим : 3_6_9_12...і так далі напруги перевірити.
Перевірив, все в нормі, що з підключеними балансуючими проводами, що без них, від батареї не запускається.

Доброго дня! Підкажіть куди копати! Е мережа, а по bms постійно йде розряд! Заряд добігає до 100% , зупиняється і одразу переходе на розряд 0,34а! Заміна на іншу bms нічого не дало, тільки зменшило розряд до 0,20а

Вкладення

• IMG_5213.png
    IMG_5213.png
    441,3 Кб · Перегляди: 6
Який інвертор і які налаштування в ньому?
Зазвичай інвертор заряджає до 100% , потім починає розряджати батарею на свої потреби до налаштованої флоат напруги , потім підтримує цю напругу так , щоб компенсувати свої потреби (струм в / з батареї коливається близько 0 . Не ідеально тримає 0 , а з похибкою процесу компенсації)

Останнє редагування:
Який інвертор і які налаштування в ньому?
Зазвичай інвертор заряджає до 100% , потім починає розряджати батарею на свої потреби до налаштованої флоат напруги , потім підтримує цю напругу так , щоб компенсувати свої потреби (струм в / з батареї коливається близько 0 . Не ідеально тримає 0 , а з похибкою процесу компенсації)
Тобто потрібно флоат підняти ближче до 100%?

Але ж він тоді буде ще частіше вмикатися!
Я вважав що коли є напруга в мережі, інвертор живиться з неї! А тут виявляється він всерівно садить батарею!

Висадить до рівня флоат і буде тримати. Нормально все. ( мене флоат 27.4-27,6 , нікому не нав'язую)

Оскільки на флоаті йдуть коливання мікрозаряду /мікророзряду, то на мою думку краще уникати цього. Давати спокій після заряджання і уникати утримання батареї на високій напрузі (більш ніж 3,4)
В мене налаштовано флоат на 26,5 В - 26,6В (середнє неможливо) .
Для мене розряджання до 80% за багато годин припустимо( вимкнення світла раніше відбуваються, ніж батарея розрядиться до флоат)
Дивіться на свої умови

Останнє редагування:
У вас після заряду одразу розряд теж йде?
Дивлюсь по скріну вище , там розряд 0.0
А в мене одразу мінуса! І при доході до 27 починає підзаряджати!

Після заряду одразу йде розряд 20-25W на потреби інвертора

Якась хрінь з цим інвертором!
Балк стоїть 27,9
Флоат вже поставив 26,6
Так він всерівно після 100% за годину розряджається до 27,4-27,5 і вмикає до заряджання буквально на 1-2 хв добиває і так циклічно! За ці 2-3 години ( типу спокою) може до заряджати разів 4-6

Таке відчуття, що йому на той Флоат насрати;)!

Назад
Угорі