Taras
Tier0
- Реєстрування
- 23 Тра 2020
- Дописи
- 381
- Бали
- 63
- Сонячні панелі
- Ja solar
- Інвертор
- Huawei SUN2000-33KTL-A
Саме так.Якщо в мене на лічильнику 580 , то відмінусується моє користування 120кВ
І в ітогє заплотять 460кВ по 4.2грн?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Саме так.Якщо в мене на лічильнику 580 , то відмінусується моє користування 120кВ
І в ітогє заплотять 460кВ по 4.2грн?
О нічний тариф мені виходить фіолетовим, тобто згенерувати мінус спожив і оплатилиСаме так.
Так. Вітаю в клубі споживачів які платять за електроенергію за найдорожчим у всесвіті тарифом.Т
О нічний тариф мені виходить фіолетовим, тобто згенерувати мінус спожив і оплатили
Делите участок, и подводите вторую линию для нуждТак. Вітаю в клубі споживачів які платять за електроенергію за найдорожчим у всесвіті тарифом.
46-ое место в мире,примерно,если считать 0,164 евро.Так. Вітаю в клубі споживачів які платять за електроенергію за найдорожчим у всесвіті тарифом.
Я ещё раз переспрошу, как вы, даже в теории, хотите сказать инвертору генерировать больше по только одной фазе? В это все упирается. Остальное, как вы верно заметили, нюансы реализации.
На сколько законно использовать ввод со второго участка? Чем может быть черевато?Делите участок, и подводите вторую линию для нужд
По-моєму це разводНа сколько законно использовать ввод со второго участка? Чем может быть черевато?
Что смущает?На сколько законно использовать ввод со второго участка? Чем может быть черевато?
Питання, що можна будинок і ділянку розділити на основну і дріб А наприкладЧто смущает?
1. Перевірити очима покази лічильника. Може завчасно вичитали.Завжди була різниця між показниками інвертора та лічильника(приблизно 100-150кВт,в літні місяці), щось ДТЕК відповідав, по типу є якесь власне споживання і таке інше, хоч будинок не живиться зовсім, СІП напряму від лічильника до інвертора, і із власного споживання, сам інвертор і дві лампочки під панелями( день/ніч) котрі вказані в платіжних відомостях ( десь від 10-15кВт в місяць), кабель не перевищує 50-70м . В мене 4 станції, на всіх таке( знаходяться в різних локація , від різних ТП і таке інше),кого не запитую зі знайомих, теж є такі розбіжності.Ковтнули це як такі собі витрати на не стикування обладнання, але в серпні прийшли платіжки різниця на одній 496 кВт, на чотирьох 990кВт за місяць, це вже занадто! Може це бути через обладнання, якісь проблеми інвертора чи щось інше?Хто стикався, як виправляли, як вирішували взагалі? Дякую!
Як за місяць на лічильнику побачити кВ1. Перевірити очима покази лічильника. Може завчасно вичитали.
2. Якщо і на лічильнику інша цифра, треміново розбиратись. Відгоріла фаза і т.п. Але щоб таке трапилось одночасно на декількох станціях..
ДТЕК знімає показники автоматично через систему ЕСКУЄ ,31 числа кожного місяця, можна самому дублювати теж, зняти показання( треба загальні , бо там 13 параметрів) з лічильника,та з інвертора чи застосунка Solis Cloud (Total Generation) , порівняти між собою різницю на інверторі та лічильнику , та потім подивитися ще що прийшло в платіжці!Як за місяць на лічильнику побачити кВ
Чи в останній день приблизно є інформація
Чесно не пам'ятаю чи є там показ за місяць?
звірте генерацію із сусідами (місячну). Що інвертор Соліс треба було одразу казати. Там були нюанси з обсягами генерації. Але вони здається одразу виникали. Лікувалось заміною плат.Це на одній розбіжності за весь час, півтора роки! Від майже 90 тисяч, що в застосунку, треба відняти 2200( це вже нагенерувала в цьому місяці. Але все ж розбіжність за півтора року в 5 тисяч кВт, зі станції яка не запитана до будівлі зовсім, то вже занадто!