Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я правильно понимаю, если и ожидать оплату, то не более чем 15% от суммы ?
Я и сам не пойму если честно, но похоже на тоЯ правильно понимаю, если и ожидать оплату, то не более чем 15% от суммы ?
Типу 15 зараз в інше потім? Чи всього 15 і до побачення?)Я и сам не пойму если честно, но похоже на то
Никто не знает((((Типу 15 зараз в інше потім? Чи всього 15 і до побачення?)
Ну понятно, зато Ахметов получит все и по ценам контрактаБуло опубліковано Проект постанови НКРЕКП стосовно виплат: https://www.nerc.gov.ua/storage/app/uploads/public/625/72b/1f4/62572b1f4ee00664783168.pdf
розгляд 19 квітня
Суть така, що за лютий повністю мають заплатити до кінця квітня, а далі будуть платити мінімально гарантовану частину, яка розраховується по непрозорій для нас формулі (вся генерація помножити на 1.68 як максимум...за умови 100 відсоткової оплати споживачами використаної електроенергії). Термін сплати цього мінімуму - 45 днів після звітного місяця. Решту доплатять рівними частинами через 45 днів після закінчення воєнного стану...
Власники оформлених СЕС платять за спожиту електроенергію, причому за тарифом вдвічі більшим за тариф для населення. Причму, незалежно від генерації. От доприкладу, як в Очакові власнику СЕС пошкодили обстрілами 20% панелей станції і наразі вона не працює взагалі.На скільки я знаю, то власники домашніх СЕС, зараз не платять за світло.
ну так а що ж ви очікували, від людей, що дерибанили кошти на дорогах, замість розбудови війська? Оце іннє рішення - це рішення 73% населення. Добре що так. Чекаємо перемоги а там подивимось що і як буде. Покищо це не найгірший варіант.Ну понятно, зато Ахметов получит все и по ценам контракта
Я зрозумів, що вони покищо самі не вирішили що , кому і як платити. Як буде на справді напевно ніхто з нас напевно і не знає. Побачимо уже по нових виплатах за березень , що ПО ІДЕЇ будуть в квітні-травні. Цікаво буде ще подивитись статистику експорту ел.ен в європу і ціниЕсли я правильно понял текст правок и пояснительное письмо, то получается, что тариф в этом квартале останется на уровне прошлого. В абсолютном значении по гривне столько же, но в пересчете на условные единицы снижается сумма приблизительно на 7%. То есть курс гривны берется из прошлого квартала. Фактически гривна просела на 7% относительно прошлого квартала.
А насчет выплачивать конечно же будут по возможности, но скорее всего, уже после завершения военного положения. Учитывая фактор форс-мажора, упомянутого в договоре.
Про вдічі дорожче - поясніть будь ласка. Я про таке не чув.Власники оформлених СЕС платять за спожиту електроенергію, причому за тарифом вдвічі більшим за тариф для населення. Причму, незалежно від генерації. От доприкладу, як в Очакові власнику СЕС пошкодили обстрілами 20% панелей станції і наразі вона не працює взагалі.
Курсу разрешили "гулять" на 10% еще. Так что падаем дальше. Но всё же, это временные трудности, и главное действительно сохранность жизни и СЭС. После войны и победы будет легче.Если я правильно понял текст правок и пояснительное письмо, то получается, что тариф в этом квартале останется на уровне прошлого. В абсолютном значении по гривне столько же, но в пересчете на условные единицы снижается сумма приблизительно на 7%. То есть курс гривны берется из прошлого квартала. Фактически гривна просела на 7% относительно прошлого квартала.
А насчет выплачивать конечно же будут по возможности, но скорее всего, уже после завершения военного положения. Учитывая фактор форс-мажора, упомянутого в договоре.
Я мав на увазі, що ту е/е яку споживає власник СЕС, він міг би продати в мережу за ціною(~4₴) зеленого тарифу. А споживає не по 1.68₴/кВт-год як населення, а по ~4₴. Особливо невигідно, якщо станція не працює, а споживання е/е продовжується.Про вдічі дорожче - поясніть будь ласка. Я про таке не чув.
Маячня.. А споживає не по 1.68₴/кВт-год як населення, а по ~4₴. Особливо невигідно, якщо станція не працює, а споживання е/е продовжується.
Дурня якась. Міг би, не міг би... Це цікаво як можна продати ел.ен. ту яку споживаєш?))) Або споживаєш, або виробляєш і продаєш.ту е/е яку споживає власник СЕС, він міг би продати в мережу
Так він мав на увазі, що жалко користуватись, якщо можна було продати по 4грнДурня якась. Міг би, не міг би... Це цікаво як можна продати ел.ен. ту яку споживаєш?))) Або споживаєш, або виробляєш і продаєш.
Але це уже оффтоп.
Не в теорії а і на практиці тен то просто резістор йому шо змінний шо постійний струм однаково, естесно що напряму підключать не весь стрімер а лише 6-7 послідовно панелей треба дивитись шильдик (якщо напруга холостого хода 39v то 6 панелей 234 в, під навантаженням ще просяде тому можна і 7 панелів брати) струм такої конструкції не перевищує Макс струму 1 панелі тобто 10-9 А в ідеальних умовах, а в реалі ~5А. Або 0.3А при хмарахТены в теории можно подключить напрямую. А вот с циркуляционными насосами проблема.