Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Шо таке штрафникам?Чернівці оплатили сьогодні першу частину Липень 23 (штрафникам ) , і другу частину Липень 23 для ( не штрафникам ) і все одно Липень не закрили лишився борг
Що за коригування?Дніпро від Ясно прийшов АКТ КОРИГУВАННЯ за 4-9 місяці 2022 року, по генераціі коригувань нема, все залишилось як було. По виплатам дорахували гроші приблизно 5000 грн.
Шо таке штрафникам?
Тобто це надумано рес такі палки ставить, чи дійсно вночі якось хімічитеШтрафники це у кого була як у мене нічна генерація і (або більше 30 квт) я теж отримав новий відкорегований акт за липень , відмінусували один кіловат . Я на сайті обленерго скачав погодинну генерацію станціїї і там 3 липня з 12 ночі до 2 ночі була генерація 0,001 квт це один ват мабуть від місячного світла
верхній рядок генерація
Акт коригування прийшов на електронну пошту, чи зʼявився в системі Ясно?Дніпро від Ясно прийшов АКТ КОРИГУВАННЯ за 4-9 місяці 2022 року, по генераціі коригувань нема, все залишилось як було. По виплатам дорахували гроші приблизно 5000 грн.
Днепр.обл за декабрь 23 по акту. А должны ещё с 6.23 по 11. 23Добрый день. Оплатили Донецкая область декабрь 23 (хотя остальные месяца еще не погашены с августа), сумма где-то на 9% меньше чем в акте. Написал в ЯСНО почему сумма меньше, в ответе сослались на постанову 2651. Почитал ее, не очень понял, как она объясняет снижение в сумме выплат. Кто-то уже сталкивался с подобным?
поштоюАкт коригування прийшов на електронну пошту, чи зʼявився в системі Ясно?
Щоб вони далі будуть платити, самі гірші по генерації місяці закрилиХмельницький. Оплатили листопад 23р