- Реєстрування
- 13 Бер 2018
- Дописи
- 2.923
- Бали
- 113
- Сонячні панелі
- Ja Solar
- Інвертор
- Huawei 33KTL-A
Ніби не всі, але про вашу мені казали що був лист, щодо відсутності грошейЦікаво кому ще не оплатили за липень? Мені в Закарпатті наприклад не оплатили.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ніби не всі, але про вашу мені казали що був лист, щодо відсутності грошейЦікаво кому ще не оплатили за липень? Мені в Закарпатті наприклад не оплатили.
І коли обіцяють оплатити?Ніби не всі, але про вашу мені казали що був лист, щодо відсутності грошей
после войны то есть никогдаІ коли обіцяють оплатити?
Дякую. Зашибісь. Добре, що дороги знову почали ремонтувати в області. Грошей в них нема...Ніби не всі, але про вашу мені казали що був лист, щодо відсутності грошей
Мені здається, треба дивитися в сторону власності обленерго.Дякую. Зашибісь. Добре, що дороги знову почали ремонтувати в області. Грошей в них нема...
Минулого місяця по мінімуму заплатили 0.92 а зараз не платят зовсімДякую. Зашибісь. Добре, що дороги знову почали ремонтувати в області. Грошей в них нема...
Є якісь новини по закарпаттю?
А как узнаёте за какой месяц платят?Закарпаття знову рекорд поставило. Заплатили 27.10 за серпень по 0.84грн. А за липень так і не заплатили ні копійки.
А как это получается - завтра заплатили?)Хмельницька область, за серпень заплатили 29.10 по 1,71 гр. (42,5%)
Дякую за уважність. Виправив - вже вчора...А как это получается - завтра заплатили?)
В мене пише в призначенні платежу за який місяць.А как узнаёте за какой месяц платят?
У меня платежи не подписаны за какой месяц.