mvv
Tier3
- Реєстрування
- 8 Лип 2024
- Дописи
- 5
- Бали
- 3
Ви про це повідомляли? Що Вам потрібен конкретний інвертор?Він високовольтний!
Я лише відреагував на Ваше "Всі Anenji,Easun розбирають під чисту." )))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ви про це повідомляли? Що Вам потрібен конкретний інвертор?Він високовольтний!
та ніби потік навіть більший.Переживав за охолодження, бо міняв вентилятори на інверторі. Рідні гуділи СТРАШНО.
то занадто мудро для мене (та ніби потік навіть більший.
ставлять керування по температурі радіатора, щоб ще тихше було.
Пора знати, що є аксіоми кіловатні котрі працюють без батереі і мають підміс.Если кратко, то читайте еще форум, смотрите ютуб
То что вы написали работать не будет, если говорить про аксиому то она может грубо через себя пропустить 600 ватт и подмешивать сеть не умеет
Если не говорить про резерв то смотрите какой то грид типа сан 1000 или 2000 который может отдавать в сеть, но экономика пока не работает если речь про экономию
Либо если с резервом то смотрите комбайн на 3-5 кВт и панелей на 3-5 кВт плюс АКБ по потребности резерва
А то до чого? Я півроку витратив, щоб це все зрозуміти і реалізувати. Можливо не оптимально, але я задоволений що все працює як я хотів. Крім того, не все що існує на ринку можна задіяти. В реаліях змінювати плани на ходу не завжди вдається. Поки щось запроектуєш знайдеш і замовиш, поки воно доїде... Я дизайнер, і панічно боявся то робити. Мені то було дуже тяжко але цікаво. Виклав сюди для накопичення суспільного досвіду. Комусь буде корисно, як треба і не треба робити.Пора знати, що є аксіоми кіловатні котрі працюють без батереі і мають підміс.