Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
как у них по воздушному потоку? хватает при нагрузке? какие температуры показывает инвертор?Sunon DC MF80251V1-G99 тихіший за рідний
вчора його тикнув. кулерам не допомогло, тому повернув на місце USBЩо це за режим? Я нічого про це не знаходжу. І в мануалі немає.
в темі я ж писав як з ними живе інвертор)хватает при нагрузке? какие температуры показывает инвертор?
Балк був 27.6 підняв до 27.8, флотінг 26.4А який bulk та float?
Що це за моніторинг, на базі чого, є посилання як це собі зробити?
підозрюю, шо рідний віфі це все також вміє, але в мене так:Що це за моніторинг, на базі чого, є посилання як це собі зробити?
реально сюр якийсь. тре сьогодні спробувати пожувати цей кактус в такому вигляді))знизити в 2.пункті ампери до 10А і о чудо
Підкажи ти можеш з Home Assistant змінювати струм в 2 пункті налаштувань інвертора, та вмикати/вимикати міську мережу?підозрюю, шо рідний віфі це все також вміє, але в мене так:
в основі - home assistant (можна встановити на якийсь одноплатник, шмат ноута, мініПК)
в ньому додаток: mqtt або esphome
на інвертор ось це - pipsolar esphome (для jkbms теж таке є)
в результаті маємо купу інфи, можливість прибити туди телегу та налаштувати собі сповіщення на певні умови (собі накидав на зміну статусу інвертора, завелике навантаження, рівні АКБ)
онлайн можна змінити струм зарядки
третє зображення - кусок з плати БМС
Переглянути вкладення 5723Переглянути вкладення 5724Переглянути вкладення 5725
В п. 2 тре спробуватиПідкажи ти можеш з Home Assistant змінювати струм в 2 пункті налаштувань інвертора, та вмикати/вимикати міську мережу?
можу пункт 1, 2 клацати. також той де обирається струм саме від мережіПідкажи ти можеш з Home Assistant змінювати струм в 2 пункті налаштувань інвертора, та вмикати/вимикати міську мережу?
Я теж зараз так роблю, бо на 20ти в п2 інколи вирубає інколи ні.Ітаго
Поставив в п.2 20а.
Нагрілося і почало маслати нонстоп.
Скинув на 10а, СБУ -> ЮСБ, кулери покрутили і заткнулись.
Тепер періодично по темпі дригаються і вимикаються.
Крч, можна буде врукопашну тикати на більший струм по потребі