SMH-III 4.2kW 24v - кулера не вимикаються на байпасі

Що це за режим? Я нічого про це не знаходжу. І в мануалі немає.

Вкладення

• IMG20241210222352.jpg
    IMG20241210222352.jpg
    1,6 Mб · Перегляди: 3
А я хз, не ризикнув вмикати))

такая же проблема с кулерами.
поставил платы регулировки оборотов. кулеры пока оставил базовые. настройки на платах оставил дефолтными. сменил только начальные обороты, так как по дефолтным они не включались - добавил одну скорость. стало тише, да, но все равно его отчетливо слышно.
сегодня попробую поиграться со сменой режимов работы в пункте 01. правда у меня PowMR...
Sunon DC MF80251V1-G99 тихіший за рідний
как у них по воздушному потоку? хватает при нагрузке? какие температуры показывает инвертор?

кстати если кому интересно - во вложении полный ассортимент кулеров Sunon (pdf)

Вкладення

• sunon_dc_brushless_fan_blower_240-e.pdf
    5,7 Mб · Перегляди: 0
Останнє редагування:
Що це за режим? Я нічого про це не знаходжу. І в мануалі немає.
вчора його тикнув. кулерам не допомогло, тому повернув на місце USB

хватает при нагрузке? какие температуры показывает инвертор?
в темі я ж писав як з ними живе інвертор)

1733907181478.png

ось приблизно так виглядає графік температури з інвертора

Вчора знову перевіряв цей костиль з режимами, скажу так що воно ніби скидає це ручне перемикання режимів після того як зникає міська мережа (або вимкнути автомат на ввід міської мережі) і потім коли його вмикають, навідь після повної зарядки акб все одно гудить. Спробував знизити в 2.пункті ампери до 10А і о чудо після циклу вимикання світла - вмикання світла - заряду акб інвертор вимикає кулери. Це просто дичина якась.

Що це за моніторинг, на базі чого, є посилання як це собі зробити?
підозрюю, шо рідний віфі це все також вміє, але в мене так:

в основі - home assistant (можна встановити на якийсь одноплатник, шмат ноута, мініПК)
в ньому додаток: mqtt або esphome
на інвертор ось це - pipsolar esphome (для jkbms теж таке є)

в результаті маємо купу інфи, можливість прибити туди телегу та налаштувати собі сповіщення на певні умови (собі накидав на зміну статусу інвертора, завелике навантаження, рівні АКБ)

онлайн можна змінити струм зарядки

третє зображення - кусок з плати БМС

1733927490042.png1733927510647.png1733927596778.png

Доброго ранку, знову проводив експерименти з придушенням шуму від вентиляторів, під'єднав модуль керування обертами вентилятора але не допомогло, інвертор чомусь все одно навалює на максимум обертів. Що цікаво коли налаштовував на столі все добре працює але коли на столі я налаштовував до модуля на вхід підключав + та - 12в а жовтий сигнальній провід на вхід я не підключав бо не має звідки. А в самому інверторі коли всі 3 проводи підключені до модуля на вхід, інвертор все одно намагається розкрутити кулери до макс. Напевно інвертор зчитує кількість обертів і підіймає напругу щоб розігнати кулер, бо ЛЕД на модулі починає світити яскравіше. Пробував ще без модуля резистор змінний 200Ом в розріз на + встановлювати для регулювання обертів, теж саме на столі все добре регулюється а в інверторі може трохи зменшилось але не сильно. Може є якісь думки про це в когось?

Якщо живлення берете з піна кулера, то це нормально. Бо інвертор живлення його змінює.
Треба шукати десь поруч силовий ключ і до нього паяти.

підозрюю, шо рідний віфі це все також вміє, але в мене так:

в основі - home assistant (можна встановити на якийсь одноплатник, шмат ноута, мініПК)
в ньому додаток: mqtt або esphome
на інвертор ось це - pipsolar esphome (для jkbms теж таке є)

в результаті маємо купу інфи, можливість прибити туди телегу та налаштувати собі сповіщення на певні умови (собі накидав на зміну статусу інвертора, завелике навантаження, рівні АКБ)

онлайн можна змінити струм зарядки

третє зображення - кусок з плати БМС

Переглянути вкладення 5723Переглянути вкладення 5724Переглянути вкладення 5725
Підкажи ти можеш з Home Assistant змінювати струм в 2 пункті налаштувань інвертора, та вмикати/вимикати міську мережу?

Підкажи ти можеш з Home Assistant змінювати струм в 2 пункті налаштувань інвертора, та вмикати/вимикати міську мережу?
можу пункт 1, 2 клацати. також той де обирається струм саме від мережі

я тако в шоці
крч, наклацав 10а в п.2
в п.1 зробив SBU -> USB
і воно заткнулося

наразі в п.2 повернув на 20а
кулери все ще стоять і він потроху нагрівається

з роботи ото важко, тре вдома це перевіряти. а то шось зробив і сиджу, дивлюся, росте температура чи ні))

Останнє редагування:
Ітаго

Поставив в п.2 20а.
Нагрілося і почало маслати нонстоп.
Скинув на 10а, СБУ -> ЮСБ, кулери покрутили і заткнулись.
Тепер періодично по темпі дригаються і вимикаються.
Крч, можна буде врукопашну тикати на більший струм по потребі

ні, то гівно
на 10а він постійно дрочить акум. догнався до булк-вольтаж, постояв пару хвилин, знову увімкнув булк і так по колу
1734029892201.png
ото по стрілочці це напруга на шині. і вона постійно задрана, він до флоату не скидається фактично.
воно то типу норм, кулери рідко взмахують. але він не виходить на повноцінний флоат

1734030167506.png

а ось так на акумі це виглядає. замість рівної полки флоату маємо дрочильню якусь

Ітаго

Поставив в п.2 20а.
Нагрілося і почало маслати нонстоп.
Скинув на 10а, СБУ -> ЮСБ, кулери покрутили і заткнулись.
Тепер періодично по темпі дригаються і вимикаються.
Крч, можна буде врукопашну тикати на більший струм по потребі
Я теж зараз так роблю, бо на 20ти в п2 інколи вирубає інколи ні.

Назад
Угорі