SMH-III 4.2kW 24v - кулера не вимикаються на байпасі

підозрюю, шо рідний віфі це все також вміє, але в мене так:

в основі - home assistant (можна встановити на якийсь одноплатник, шмат ноута, мініПК)
в ньому додаток: mqtt або esphome
на інвертор ось це - pipsolar esphome (для jkbms теж таке є)

в результаті маємо купу інфи, можливість прибити туди телегу та налаштувати собі сповіщення на певні умови (собі накидав на зміну статусу інвертора, завелике навантаження, рівні АКБ)

онлайн можна змінити струм зарядки

третє зображення - кусок з плати БМС

Переглянути вкладення 5723Переглянути вкладення 5724Переглянути вкладення 5725
Привіт, а ти не планував підключати батарею по rs485 до інвертора?

Привіт, а ти не планував підключати батарею по rs485 до інвертора?
Я не зміг.
В бмс в мене 3 чи 4 протоколи є.
А в інверторі 3 протоколи і десь 40 адрес.
Протоколи я прклацав у різних комбінаціях, а з адресами мене вже дістало і далі не клацав.

можливо до того, що інвертор, аби дати 28в на зарядку, підіймає напругу шини
щоб регулювати напругу зарядки інвертор використовує ШИМ регулюючи скважність імпульсів, напруга на шині коли немає сонячних панелей приблизно однакова весь час - тому що це випрямлена напруга мережі - 320 В і більше там нема звідки взятися, як що е панелі і солнце то може бути вища але напруга на акумуляторі від неї не залежить (як що все як треба працює)

щоб регулювати напругу зарядки інвертор використовує ШИМ регулюючи скважність імпульсів, напруга на шині коли немає сонячних панелей приблизно однакова весь час - тому що це випрямлена напруга мережі - 320 В і більше там нема звідки взятися, як що е панелі і солнце то може бути вища але напруга на акумуляторі від неї не залежить (як що все як треба працює)
ну ми ж бачимо шмат графіка разом, вірно? і там якось 320в взагалі нема
панелей немає

ну ми ж бачимо шмат графіка разом, вірно? і там якось 320в взагалі нема
панелей немає
Амплітудне значення мережевої напруги при 230 В це 325 при роботі від мережі на шині нема звідки взятися більше (взагалі як що там буде більше 500 то буде помилка "Bus voltage too high")
те шо Ви бачите на графику то зняло китайське ПО, в мене наприклад коли в БМС струм 8 ПО на сервері показує 000,8 ну і що? Ви заміряйте напругу на шині фізично (а ті коливання що ви бачите це коливання напруги в мережі)

Робота інвертора в режимі зарядки від мережі:
Сінхронний випрямляч робить з мережевоі напруги 325 постійної (це на шині)
далі BUSK конвертор знижує напругу до відповідного значення
далі зарядний ШИМ робить з неї змінну напругу
далі трансформатор - сінхронний випрямляч - зарядка акумулятора

Вкладення

• typ.png
    typ.png
    480,9 Кб · Перегляди: 6
це все круто, згоден, але до відключення кулерів без навантаження ніяк не прикладається(

Назад
Угорі