Solar Vampire, оптимізатор роботи китайських інверторів

мигает только красный светодиод, зеленый не мигает.

Так, з занадто низькою напругою є імовірність, що буде під'їдати акумулятор. Але проти цього є запобіжники. Поставте запобіжник на розряд акума наприклад 2А, і він буде вимикатися при такому струмі розряду. А взагалі закономірність така. Ставимо
напругу повище - він трохи недобиратиме, але точно не буде конфліктувати з інвертором. Ставимо понижче - тоді потрібно налаштовувати запобіжники.
Стосовно зменшення навантаження тільки при 10% відсотках в Димері, то там щось не те з реле. Якщо воно повністю відкрите при 70%, то частково закритим має бути при всіх менших відсотках, а не при 10%. Нагадайте якого типу у Вас реле.
Ви не зрозумів. Dimmer зазвичай працює нормально, від 0 до 70 плаво змінює напругу. Це так було тільки в цьому конкретному випадку, коли регулятор підвис і я його таким чином виводив з цього стану, щоб не перегружати повністью тобто обезточувати. До слова, значення 70 (максимум димера) я вбив в max reg value, але в графі regulator out при повністью відкритому симісторі значення 100 не стало, трошки збільшилось і показує 60-65. Мабудь потрібні якісь інші дії, щоб значення regulator out було реальним.

Ви не зрозумів. Dimmer зазвичай працює нормально, від 0 до 70 плаво змінює напругу. Це так було тільки в цьому конкретному випадку, коли регулятор підвис і я його таким чином виводив з цього стану, щоб не перегружати повністью тобто обезточувати. До слова, значення 70 (максимум димера) я вбив в max reg value, але в графі regulator out при повністью відкритому симісторі значення 100 не стало, трошки збільшилось і показує 60-65. Мабудь потрібні якісь інші дії, щоб значення regulator out було реальним.
Так він там і не покаже 100%. На скільки обмежили, стільки при максимумі і показуватиме.
Стосовно зависання. Раз він спокійно перейшов в режим димера, значить нічого не зависло. Просто він намагався регулювати відповідно тих параметрів, які Ви йому на той час виставили.

Доброго дня. Дякую за допомогу. Перевірив конектор кабеля на інвертор і перетворювач з боку інвертора, тестером. Всі чотири дроти ок, але сама віта пора менмені не подобалась по якості, замінив на більш якісну і все запрацювало.

• Like
Реакції: Karl
Хочу поділитися своїм досвідом по запуску вампіра. Інвертор, Anern 6200 біля нього щиток де стоїть вампір і бойлер на відстані 6-7 метрів від щитка. Реле регулятор стоїть на бойлері, від вампіра до бойлера іде двожильний екранований кабель керування до реле.
Так от в чому суть питання, підєднав все як треба на перший погляд все ніби працює але, при певних режимах роботи МРРТ відбувалися незрозумілі викиди імпульсів в сторону керування реле. Так що вихід наприклад 5% це наприклад 1 кВт навантаження мав би бути а насправді навантаження скаче від 1 до 4 кВт (в мене тен на 4 кВт) короткочасно за 1 секунду від 1 до 4 і назад.
Пробув різні способи вирішення. але допомогли феритові кільця на кабелі від інвертора до вампіра, при чому дві штуки на двох кінцях кабеля по два витка на кільце + на інших кабелях теж по одному кільцю (в мене логер та вампір через процесор, доречі втрати пакетів вампіра теж зменшилися) також для плавності регулювання додав два конденсатори на вихід вампіра електроліт на 220 мКф 16 вольт і паралельно кераміку. Тільки так у мене корректно запрацювало регулювання навантаження. Може це суто в мене така ситуація з завадами, а може комусь буде корисно.

• Like
Реакції: Karl
В моєму варіанті виконання від вампіра до реле іде двожильний провід 2*1мм без екрану довжиною 18метрів. Вищеописаних процесів не наблюдав і доопрацювань ніяких не вносив окрім монтування монітору і плати вампіра в один корпус.

Вкладення

• IMG20250522201357.jpg
    IMG20250522201357.jpg
    3 Mб · Перегляди: 27
Чи є можливість керувати двома вампірами з одного смартфона?

Чи є можливість керувати двома вампірами з одного смартфона?

Звичайно, хоть десятьма. Тільки не одночасно. Через BT list виставляєте галочку навпроти першого Вампіра, приєднуєтеся до нього, дивитесь, виставляєте все що там треба. Потім заходите в застосунок знову, переставляєте в BT list галочку навпроти другого Вампіра і далі керуєте вже ним.

Назад
Угорі