Зрозумів. Тоді поки що можна замовляти з Аліка. Поки приїде то може і інструкція з'явиться )Нажаль ні. І цей тільки нещодавно знайшов. З ним там не все просто. Потім про все напишу на сайті.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Зрозумів. Тоді поки що можна замовляти з Аліка. Поки приїде то може і інструкція з'явиться )Нажаль ні. І цей тільки нещодавно знайшов. З ним там не все просто. Потім про все напишу на сайті.
Voltronic точно не работал, остальные не проверял
Дякую за швидку відповідь!Цікавить, підходе пристрій для SAKO Sunon-e, 3.5 kW, 6 панелей Longi Lr5 66hnt 535m 40.38v 13.18A? Вампіра придбав але боюсь спалити інвертор.
Уже сегодня заберу с новой почты две штуки... выявилась для меня другая непонятка, я там создал сообщение с этой бедой.На сайті завжди було 1-1, 2-2. Просто вони з різних сторін по різному називаються, де ТХ, а де RX.
Стосовно BT зв'язку. Дійсно є така проблема. Вже було пару випадків, чомусь дохнуть BT платки JDY-31. Це така невеличка синя платка, яка встановлена на основну плату.
Хоча в мене вони роками працюють без проблем. Може якась партія проскочила невдала
Вихід такий. З наступного тижня платку можна буде безкоштовно поміняти в тому магазині, де купляли Вампіра.
Альтернатива - нову платку можна купити самому на Аліекспрес і замінити. Посилання на ці платки є на сайті.
При подключении SA опрашивает разные адреса, видимо протокол Sumry содержит их несколько разных. Поэтому у пользователя bdm работает по протоколу PowMr, а у меня нет.Якось все це дивно. Тиждень тому ми з користувачем bdm з'ясували, що його EASUN SMH-III працює з SA за протоколами Sumry та Voltronic. Потім він мені прислав дамп обміну і я побачив, що той Sumry це те саме, що у Вампіра протокол PowMr Modbus.
Але ваш SMG Ви кажете працював автономно за протоколом Anenji. Це зовсім інший протокол. Не зрозуміло як тоді він може працювати з SA за протоколом Sumry...
SA нормально дані отримує?