Solar Vampire, оптимізатор роботи китайських інверторів

Та наче ніякого криміналу не бачу, Вампір працює як його просили. Що саме тут Вам не подобається?
PS. Фото і відео у вигляді скріншотів можна робити тим самим смартфоном, де стоїть застосунок. Тоді вони мають невеликий розмір і добру якість.

Та наче ніякого криміналу не бачу, Вампір працює як його просили. Що саме тут Вам не подобається?
PS. Фото і відео у вигляді скріншотів можна робити тим самим смартфоном, де стоїть застосунок. Тоді вони мають невеликий розмір і добру якість.
Я ніколи не працював з андроїдами, може ще научусь :). Що не подобається? Якщо Ви уважно подивитесь на цифри, які я посилав раніше, то побачите, що при підключені нагрузки до вампіра втрачається 400вт сонячної енергії. І я це бачив не тільки в цифрах smartess, а і на ватметрі. Я думав, що вампір не вмішується в роботу інвертора, а тільки «підслуховує» і регулює нагрузку. З тих цифр видно, що вампір якось впливає на MPPT інвертора і генерація падає. Спостереження я робив три рази, випадково бути не може. Можливо smartess бреше, але ватметру я довіряю.

Це означає, що невірно виставлено Target Voltage. Які у Вас панелі? (кількість і характеристики)

Доброго дня. Підкажіть будь ласка, як найти проблему. Інвертор Anenji 4кВт в збірці з YR-8103 і конверторами працював відмінно приблизно пів години, а потім перестав відповідати. SV701запроси посилає (напряму Anenji 4кВт і SV701працюють). SP 3232 не гріється.

Вкладення

• 1.jpg
    1.jpg
    90,5 Кб · Перегляди: 8
  • 2.png
    2.png
    30,9 Кб · Перегляди: 8
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, як найти проблему. Інвертор Anenji 4кВт в збірці з YR-8103 і конверторами працював відмінно приблизно пів години, а потім перестав відповідати. SV701запроси посилає (напряму Anenji 4кВт і SV701працюють). SP 3232 не гріється.
А світлодіоди на конверторах показують проходження пакетів в потрібних напрямках?

Конвертори міняв місцями не допомогло (вийшли три з ладу наврядлі)

Longi LR-72HTH-585M , Voltage at Pmax - 44.21 x 4 =176,84. Target Voltage у мене 182.

Наче все вірно. Тоді питання до Smart ESS. Ви там писали, що воно показувало 2.7кВт на виході інвертора. А коли підключили Вампіра, то споживання на виході падає до 2,3кВт. Але ж це абсурд. Якщо в інвертора вже є якесь навантаження, то Вампір може лише додати його, а зменшити фізично він ніяк не може. Ще підозрілим виглядає 2.7 кВт від ваших панелей, які за паспортом мають давати лише 2.3кВт.
Підключить Вампіра у режимі дімера і поганяйте навантаження від 0 до 100%. І порівняйте показання потужності на виході інвертора у застосунку Вампіра і в застосунку Smart ESS. Вони мають показувати приблизно однакові показники.

Доброго дня. Чи можна до Вампіра під'єднати два твердотільних реле ?
Можна оті, які мають характеристику 0-10В. В них досить великий вхідний опір і Вампір зможе потягнути одночасно 2-3шт. А реле з характеристикою 4-20мА дві штуки не потягне.

Доброго дня.
Підкажіть будь ласка, чи буде працювати SV701 з інвертором SUNT-5.5KW-48V-H виробник https://www.suntcn.com/product/hybrid-inverter/5-5kw-single-phase-1-mppt.html ?
Напряму мабуть ні, бо я не бачу в нього підходящих портів. А wifi в нього вбудований.
Є тільки варіант підключати через зовнішнній ватметр. Ця версія прошивки Вампіра зараз проходить тестування і скоро буде доступна.

З боку інвертора світлодіод не мигає, а з боку YR8031 мигає . Запитання (Отой скріншот терміналки - то в якій точці знято?) не зрозумів. Робив як ви рекомендували комусь на 43 сторінці ( 2 це скрін шот з підключеним вампіром)

Вкладення

• 3.jpg
    3.jpg
    116 Кб · Перегляди: 11
На вампірі встановив LCD на данний момент відображається версія прошивки FW:V2.09 і серійний номер.

На вампірі встановив LCD на данний момент відображається версія прошивки FW:V2.09 і серійний номер.
Оновіть прошивку до 2.20, там вже буде протокол з однієї команди, а не з двох. Роутеру буде легше.

З того, що я бачу у терміналці, то команди з YR8103 виходять нормально, але далі на шляху перетворювач-інвертор десь губляться, бо відповідей інвертора тут нема. Перевіряйте обжимку кабеля на інвертор і перетворювач з боку інвертора.

Наче все вірно. Тоді питання до Smart ESS. Ви там писали, що воно показувало 2.7кВт на виході інвертора. А коли підключили Вампіра, то споживання на виході падає до 2,3кВт. Але ж це абсурд. Якщо в інвертора вже є якесь навантаження, то Вампір може лише додати його, а зменшити фізично він ніяк не може. Ще підозрілим виглядає 2.7 кВт від ваших панелей, які за паспортом мають давати лише 2.3кВт.
Підключить Вампіра у режимі дімера і поганяйте навантаження від 0 до 100%. І порівняйте показання потужності на виході інвертора у застосунку Вампіра і в застосунку Smart ESS. Вони мають показувати приблизно однакові показники.
Я описав дані панелей лише одного поля, а в мене їх два. Вампір не зменшує навантаження, він зменшує PV Power, а внаслідок цього зменшується навантаження. Дослідження які Ви запропонували я проведу, можливо завтра, сьогодні відволікають інші справи. Дякую за участь.

Назад
Угорі