Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Наче Anenji 4/6кW. Якщо ні, то просто перебіріть їх всі і дивіться на якому інвертор відповість.Коллеги.Инвертор Easun SMG-II-3,2kW. Какой протокол использовать?
Спасибо, Anenji подошел.Как Anenji 4/6кW. Если нет, то просто переберите их все и смотрите на каком инверторе ответит.
Ви не зрозумів. Dimmer зазвичай працює нормально, від 0 до 70 плаво змінює напругу. Це так було тільки в цьому конкретному випадку, коли регулятор підвис і я його таким чином виводив з цього стану, щоб не перегружати повністью тобто обезточувати. До слова, значення 70 (максимум димера) я вбив в max reg value, але в графі regulator out при повністью відкритому симісторі значення 100 не стало, трошки збільшилось і показує 60-65. Мабудь потрібні якісь інші дії, щоб значення regulator out було реальним.Так, з занадто низькою напругою є імовірність, що буде під'їдати акумулятор. Але проти цього є запобіжники. Поставте запобіжник на розряд акума наприклад 2А, і він буде вимикатися при такому струмі розряду. А взагалі закономірність така. Ставимо
напругу повище - він трохи недобиратиме, але точно не буде конфліктувати з інвертором. Ставимо понижче - тоді потрібно налаштовувати запобіжники.
Стосовно зменшення навантаження тільки при 10% відсотках в Димері, то там щось не те з реле. Якщо воно повністю відкрите при 70%, то частково закритим має бути при всіх менших відсотках, а не при 10%. Нагадайте якого типу у Вас реле.
Так він там і не покаже 100%. На скільки обмежили, стільки при максимумі і показуватиме.Ви не зрозумів. Dimmer зазвичай працює нормально, від 0 до 70 плаво змінює напругу. Це так було тільки в цьому конкретному випадку, коли регулятор підвис і я його таким чином виводив з цього стану, щоб не перегружати повністью тобто обезточувати. До слова, значення 70 (максимум димера) я вбив в max reg value, але в графі regulator out при повністью відкритому симісторі значення 100 не стало, трошки збільшилось і показує 60-65. Мабудь потрібні якісь інші дії, щоб значення regulator out було реальним.
Чи є можливість керувати двома вампірами з одного смартфона?