Solar Vampire, оптимізатор роботи китайських інверторів

Шановане панство, є запитання. придбав Пристрій YR-8103
не можу його налаштувати, підключається з помилкою, деякі параметри бачить інші ні.
https://photos.app.goo.gl/AdoZw2rfRSXjksNF7
може хтось зустрічався з такою проблемою?

нічого не міняє, програма закривається, і нічого не змінює

нічого не міняє, програма закривається, і нічого не змінює
Щось йому не подобається в вашій системі. До речі яка вона?
Оту англійську версію програми я робив сам з китайської, там перекладено лише саме необхідне.
Щоб зрозуміти що він хоче, потрібно запустити програму через Locate Emulator https://xupefei.github.io/Locale-Emulator/
Налаштувати на Simple Chinese і запустити. Тоді він замість кириличної біліберди буде писати як задумано ієрогліфами. Далі робимо скріншот і скормлюємо його Гугл перекладачу.

Віндовс 7 64
Замінив адаптер, взяв з бмс, пішло, швидкість поміняло

• Like
Реакції: Karl
Може мій досвід комусь пригодиться. Інвертор Must, 3kw, підключений вампір. Сьогодні зрання зауважив, що інвертор вийшов з робочого режиму, дисплей світиться, але інформації ноль,попереджувальні світлодіоди по черзі блимають. Зовні вся переферія ніби нормально. Вирішив перегрузити повністью, але це не допомогло, все лишилося як було. Ще раз перегрузив з великою паузою, щоб розрядилися конденсатори і це не допомогло. Уже хотів іти шукати гарантійний лист на Must і відключати його для відправки на ремонт, але як останній аргумент, витягнув кабель з RJ45, що йшов до вампіра. І, о диво, все запрацювало, інвертор перейшов в нормальний робочий режим, на дисплеї появилася вся інформація. Чере деякий час цікавість мене доконала і я знову підєднав вампіра і нічого не сталося, все працює справно. Аж моторошно, що міг відправити в ремонт справний інвертор, а вампір не такий уже і безобідний.

Вампір може впливати на інвертор Must лише одним чином - через порт RS485. Як при цьому міг зависнути інвертор, не дуже зрозуміло.
Якщо таке трапиться ще колись, обов'язково подивіться на поведінку Вампіра. Цікавить які світлодіоди на ньому блимають.
Ще питання - коли Ви вимикали інвертор, живлення з Вампіра теж знімалося?

Вампір може впливати на інвертор Must лише одним чином - через порт RS485. Як при цьому міг зависнути інвертор, не дуже зрозуміло.
Якщо таке трапиться ще колись, обов'язково подивіться на поведінку Вампіра. Цікавить які світлодіоди на ньому блимають.
Ще питання - коли Ви вимикали інвертор, живлення з Вампіра теж знімалося?
Ні, там зовнішнє живлення. Можливо мені достатньо було перегрузити вампіра, але ж не додумався. До слова, у мене два вампіра на одному додатку і не завжди можна штатними засобами перейти від одного до ішого, приходиться обезточувати вампіри і тоді ВТ конектиться.

Must в мене теж зависав, я вже раніше писав, через те що я його налаштував через программу, зовні все нормально, всі параметри виставлені правильно, проходить час висне, підчас зарядки.
Зробив ресет на інверторі, ввів налаштування вручну кнопками, більше проблем не було.
Зробив іще раз тест налаштування через програму, те саме,
тому рекомендую налаштовувати тільки вручну кнопками

"Помер" блютуз модуль на вампірі. Куди звертатися за допомогою ?

Чи можливо використати блютуз модуль JDY-40 замість JDY-31

"Помер" блютуз модуль на вампірі. Куди звертатися за допомогою ?
Звертайтеcь в той магазин, де купляли. Там безкоштовно замінять (крім пересилки).
Або можна купити самостійно на Алі.

Чи можливо використати блютуз модуль JDY-40 замість JDY-31
Ні.

Дякую за відповідь. Купував на олх. Вже замовив в магазині "Мій проект", вартість 72 грн і доставка "Розеткою" - 49грн.

Дякую за відповідь. Купував на олх. Вже замовив в магазині "Мій проект", вартість 72 грн і доставка "Розеткою" - 49грн.
Треба було спочатку мені показати. Там з цими JDY-31 є заморочки. Їх існує три різновиди. Треба брати таку точно як була, з кварцем 16МГц. Бувають ще з кварцем 24 та 26МГц. В них таймаути інші і вони інакше заповнюють свій буфер під час обміну. Тому застосунок може глючити.

Цікава інформація. Який кварц в тому екземплярі, що замовив мені не відомо.

Чудеса якісь . . . .
Відключив вампіра, фізично від'єднав блютуз модуль щоби зробити фото кварца, встановив назад , підключив . . . . І, о чудо, блютуз запрацював.
До написання мого повідомлення щодо "смерті" блютуз модуля неодноразово відключав і підключав вампіра, але з'єднатися з ним не вдавалося. Замовлення буду скасовувати.
Дякую за інформацію .

Добрий день . Пробую з вами спілкуватися . Це проба.

Напишіть чи бачите мене.

Назад
Угорі