Solar Vampire, оптимізатор роботи китайських інверторів

Все замовив, не підкажете схему як підключити Lux Power 6000 , SV701 і wifi даталогер через роутер YR-8103.
+5В для даталогера є на 4 піні роз'єму HDMI
Схема з YR8103 буде дуже схожа на схему для SRNE, тільки Вам ще знадобиться дві перехідних платки з роз'ємами HDMI. Одна з мамою, інша з папою. Посилання на ці плати є на сайті Вампіра. Одну втикаємо в інвертор, іншу в даталогер.
Там все просто. Зараз просто нема часу прорисовувати детально.

+5В для даталогера є на 4 піні роз'єму HDMI
Схема з YR8103 буде дуже схожа на схему для SRNE, тільки Вам ще знадобиться дві перехідних платки з роз'ємами HDMI. Одна з мамою, інша з папою. Посилання на ці плати є на сайті Вампіра. Одну втикаємо в інвертор, іншу в даталогер.
Там все просто. Зараз просто нема часу прорисовувати детально.
ну взагалі зрозумів, і заказав і папу і маму. Ну як буде час, може намалюєте, буду дуже вдячний, а то не хоцця напартачити) Знань малувато. А зробити є бажання)

Доброго дня. Хотів запитати, хочу поставити електрокотел Тенко і підключити через Вампіра, а питання, як котел реагує коли твердотільне реле зменшує потужність, можливо і напругу? У цьому котлі є імпульсний блок живлення який живить реле, які в свою чергу вже вмикають тени. Дякую.

Вкладення

• Снимок экрана 2026-03-05 134853.png
    Снимок экрана 2026-03-05 134853.png
    95,1 Кб · Перегляди: 23
Доброго дня. Хотів запитати, хочу поставити електрокотел Тенко і підключити через Вампіра, а питання, як котел реагує коли твердотільне реле зменшує потужність, можливо і напругу? У цьому котлі є імпульсний блок живлення який живить реле, які в свою чергу вже вмикають тени. Дякую.
Потрібно трохи модифікувати схему котла. Реле Вампіра підключати перед ТЕНами. А на автоматику хай іде 220В як і раніше.

Дякую. Приємно спілкуватись з розумними людьми )
Потрібно трохи модифікувати схему котла. Реле Вампіра підключати перед ТЕНами. А на автоматику хай іде 220В як і раніше.
Дякую. Приємно спілкуватись з розумними людьми )
ПС може як буде час, то накидайте будь ласка схемку по підключенню Люкса через роутер.

Вкладення

• LUX_8103.jpg
    LUX_8103.jpg
    275 Кб · Перегляди: 27

Вкладення

• Снимок экрана 2026-03-04 201440.png
    Снимок экрана 2026-03-04 201440.png
    941,9 Кб · Перегляди: 11

Вкладення

• Снимок экрана 2026-03-05 175605.png
    Снимок экрана 2026-03-05 175605.png
    277,3 Кб · Перегляди: 17
Останнє редагування:
Питання. В режимі дімера не працюють запобіжники, чи можна зробити щоб один запобіжник працював в дімері по загальному споживанню.

Дякую Вам!
Не працювали з такими реле? Тільки на 60 А Здається такий виробник є в рекомендаціях на сайті.. Там VD і LA. Замовив LA
Саме на 60А не тестував. В 25амперних цього бренду стоять симіcтори на 25А як заявлено.

Питання. В режимі дімера не працюють запобіжники, чи можна зробити щоб один запобіжник працював в дімері по загальному споживанню.
Не дуже зрозуміло як це зробити. В режимі димера нема плавної регуляції. Вампір отримує дані від інвертора раз в секунду. Припустимо запобіжник спрацював і ми відключили навантаження Вампіра. В наступну секунду прийдуть дані, де потужність менше запобіжника, і Вампір відразу влупить всю задану потужність. Запобіжник знову спрацює. І почнеться така "цвєтомузика" через кожну секунду....
Для захисту виходу інвертора краще використовувати захисне реле.

А чим не влаштовує режим регуляції що ви дімер використовуєте?

Не дуже зрозуміло як це зробити. В режимі димера нема плавної регуляції. Вампір отримує дані від інвертора раз в секунду. Припустимо запобіжник спрацював і ми відключили навантаження Вампіра. В наступну секунду прийдуть дані, де потужність менше запобіжника, і Вампір відразу влупить всю задану потужність. Запобіжник знову спрацює. І почнеться така "цвєтомузика" через кожну секунду....
Для захисту виходу інвертора краще використовувати захисне реле.

А чим не влаштовує режим регуляції що ви дімер використовуєте?
Щось я не можу підналаштуватися, коли в смарт режимі міняється таргет, й тоді йде не добор по полю, бачу що може більше, зменшую таргет наприклад 330 вольт, починає все працювати, через певний час таргет стає більше, й все все впирається внього, він не спадає.

Щось я не можу підналаштуватися, коли в смарт режимі міняється таргет, й тоді йде не добор по полю, бачу що може більше, зменшую таргет наприклад 330 вольт, починає все працювати, через певний час таргет стає більше, й все все впирається внього, він не спадає.
Яка у Вас прошивка?
Справа ось у чому. В ЕСП є свій автопошук МРРТ через SHAVING. А у Вампіра в останніх тестових прошивках свій. Треба використовувати або той, або той.

Яка у Вас прошивка?
Справа ось у чому. В ЕСП є свій автопошук МРРТ через SHAVING. А у Вампіра в останніх тестових прошивках свій. Треба використовувати або той, або той.
поставив V2.64. й такі качелі. Бачу сонце світить а добрати не можу, тоді й почав ганяти на дімері але без страховки це страшно. А який краще на вашу думку режим через есп чи напряму через програму

поставив V2.64. й такі качелі. Бачу сонце світить а добрати не можу, тоді й почав ганяти на дімері але без страховки це страшно. А який краще на вашу думку режим через есп чи напряму через програму
Покажіть скріншот налаштувань Вампіра в ЕСП.

1772882341888.png
й по запобіжниках

Вкладення

• 1772882511535.png
    1772882511535.png
    26,3 Кб · Перегляди: 15
Мені здається що я щось не доганяю як підналаштуватися. Бачу система працює, включив бойлер й на 500 ват + сталоло генерації, але до цього вампір не добрав по потужності. Чи я щось не так розумію.

Бачите оті дві галочки. Вони активують зміну Таргета через ЕСП. Зніміть їх і покажіть основний екран ЕСП. Я розкажу як налаштувати щоб Вампір сам шукав МППТ в новій прошивці.

Назад
Угорі