Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ті галочки щоб ЕСП таргет підбирав.Дякую Спробую. Ще питання ці галочки які я зняв, вони мають стояти в якому режимі, чи вони повинні зняті бути.
Й ще питання який з варіантів себе зарекомендував?
З самого початку, есп32 був як костиль до вампіра, тому що вампір працював за незмінними параметрами таргета та дубовими запобіжниками. Зараз вампір вже вміє плавно регулювати навантаження. Все нема часу/натхнення перешити та перевірити нового вампіра, але загалом правільніше ці алгоритми робити саме в вампірі. Думаю, що shaving буде ще не зайвим реалізувати. Це для частих імпульсних навантажень.Й ще питання який з варіантів себе зарекомендував?
Всеодно не можу добитися стабільної роботи-налаштував,все чітко,але недовго-за пару годин генерація знижується і навіть в рази від можливостей.Як правило провал після опівдня-думав може то який перехід з одного поля на інше (одне південний схід,інше південний захід,буває що ніяк не можу заставити відбирати і переходжу в режим димера.Сонця з запасом,а відбору немає. Прочитав вчораТі галочки щоб ЕСП таргет підбирав.
подумав може тому що я і К1 і К2 заповняю,але сьогодні бачу не допомагає. На скріні приклад провала генерації-сонце не ховається,саме генерувати,а відбір відсутній.2.Поставте К2=20 для PV1. Тепер він відповідає за підстройку по струму. Потім можна буде підібрати +-.
3.Поставте К2=0 для PV2.
Треба в динаміці дивитись що саме "душить" Вампіра в конкретний момент. По показниках там все видно. Хотів подивитись сам, але не бачу зараз вашого серійника "в ефірі".Всеодно не можу добитися стабільної роботи-налаштував,все чітко,але недовго-за пару годин генерація знижується і навіть в рази від можливостей.Як правило провал після опівдня-думав може то який перехід з одного поля на інше (одне південний схід,інше південний захід,буває що ніяк не можу заставити відбирати і переходжу в режим димера.Сонця з запасом,а відбору немає. Прочитав вчора
подумав може тому що я і К1 і К2 заповняю,але сьогодні бачу не допомагає. На скріні приклад провала генерації-сонце не ховається,саме генерувати,а відбір відсутній.
Відкрив доступТреба в динаміці дивитись що саме "душить" Вампіра в конкретний момент. По показниках там все видно. Хотів подивитись сам, але не бачу зараз вашого серійника "в ефірі".
У Вас якісь дивні коефіцієнти стоять. К1=0 для другого PV входу. Це означає, що він Вампіром не регулюється. Поставте для початку так К1(pv1)=20, К1(pv2)=20, К2(pv1)=20, К2(pv2)=20.Відкрив доступ
поставив як Ви кажете,якщо не помиляюсь то тоді підгрібає з мережі до півтора кВтУ Вас якісь дивні коефіцієнти стоять. К1=0 для другого PV входу. Це означає, що він Вампіром не регулюється. Поставте для початку так К1(pv1)=20, К1(pv2)=20, К2(pv1)=20, К2(pv2)=20.
то я вже після прочитаного вчора наставив,думав що з тим пов"язане засинання ВампіраУ Вас якісь дивні коефіцієнти стоять. К1=0 для другого PV входу
3.Поставте К2=0 для PV2.
Збільшіть К2(pv2) до 100. Він відповідає за під'їдання мережі в новій прошивці. Це максимум. А потім подивимось треба знижувати чи ні.поставив як Ви кажете,якщо не помиляюсь то тоді підгрібає з мережі до півтора кВт
поставив,тепер він відмовляється брати взагалі...саме так,майже не вигрібає понизив до 50-почав брати ,але не всеЗбільшіть К2(pv2) до 100. Він відповідає за під'їдання мережі в новій прошивці. Це максимум. А потім подивимось треба знижувати чи ні.
Поставив 40....30...все одноА чи не можу я якось дати Вам доступ до управління,щоб не було того поламаного телефона,Ви самі зміните і побачите.По ходу зараз знову той мамий провал в генераціїї взагалі.Збільшіть К2(pv2) до 100. Він відповідає за під'їдання мережі в новій прошивці. Це максимум. А потім подивимось треба знижувати чи ні.
Подивився, наче зараз з К=30 непогано працює.поставив,тепер він відмовляється брати взагалі...саме так,майже не вигрібає понизив до 50-почав брати ,але не все
Я якби не проти вимкнути мережу,але тоді такі гойдалки з акумом,то як на мене,нехай краще пожирає мережу,ніж гойдає акум. До речі щодо повного вимкнення мережі ,багато хто проти,аргументуючи тим,що реактивні струми таки мають бігати і десь гаситися,а мережа виконує роль так званного ресивера. І ще-робота Вампіра відчувається в резонансах інших приладів будинку,і навіть лічильник на вході чути як вібрує і частота міняється зі зміною споживання Вампіра.Подивився, наче зараз з К=30 непогано працює.
Але з підмісом то таке. Навіщо Вам взагалі зараз та мережа при таких сонячних потужностях? Це ж гроші на вітер.
Я ще вчора від мережі відключився, правда прогноз трохи підвів, вночі таки на пару годин прийшлось трохи підзарядитись. А так може вже аж до осені автономка як торік![]()
Подивиться на електромобілі, які гойдають акум рекуперацією в 50кВт на гальмуваннях.ніж гойдає акум.
Можливо і так,про це можна буде сказати хочаб років за п"ять якщо зібрати статистику)))Але якщо дійсно транзисторам інвертора легше з мережею,то ті декілька гривень мене не загріють.Знову ж таки я нетакий спец в електроніці та електриці і стверджувати нічого не буду,це лише припущення і чужі думки.Подивиться на електромобілі, які гойдають акум рекуперацією в 50кВт на гальмуваннях.
Ви ніяким чином не додасте життя акуму, він деградує з гойдалками та без них. Але хоч щось повернеться з грошей.
Діло хазяйське. Я свої акумулятори не економлю. Влітку їх Вампіри смикають як хочуть. Взимку заряджаю по нічному тарифу, вдень розряджаю. В мене енергометри стоять по входу та по виходу інверторів. Веду облік в Екселі кожен місяць: "скильки заплатив би" і "скільки заплатив". Так от за рік економія вже під 20000грн. Це означає, що 8комірок EVE280 я вже відбивЯ якби не проти вимкнути мережу,але тоді такі гойдалки з акумом,то як на мене,нехай краще пожирає мережу,ніж гойдає акум.
З технічної точки зору це звучить некоректно.До речі щодо повного вимкнення мережі ,багато хто проти,аргументуючи тим,що реактивні струми таки мають бігати і десь гаситися,а мережа виконує роль так званного ресивера.
не буду сперечатися,то не моя тема)))якби то була металообробка-то моє))) Моя ціль отримати максимум енергії і перевести її в тепло тоді коли то мені потрібно (тепловий акум на 1200 літрів) А якщо при тому заплачу за 1 кВт на день-не збіднію.З технічної точки зору це звучить некоректно.