Solar Vampire, оптимізатор роботи китайських інверторів

Переглянути вкладення 12445Допоможіть)) на пристроях самсунг перестало бачити тип інвертора шо на планшеті шо на тел…. Може самсунг оновив якусь безпеку .. шо тіки не пробував .. все досраки ,не активна кнопка вибору ніде
Блютуз баче пристрій , спочатку працювало все тіки в режимі дімєра, а від інвертора ні потім удалив і поставив і зовсім злетіло нє активна кнопка Вибору інвертора… і все
А яка реакція на кнопки bt list, bt connect?

А який інвертор?Спробуйте оновити версію додатка-давно вийшов 705й Як на мене то немає зв"язку Вампіра з інвертором.
Копія вальтроніка, до цього все норм було майже рік, лампочки мерцають шо все норм. 705 теж саме не бачить.

А яка реакція на кнопки bt list, bt connect?
знаходить прибор через ліст, при конекті пише не знайдено , до цього я спочатку вибирав прибор в списку копія вальтронік і зоазу все норм підключалося, вже навіть кабеля нового присондинив , лампочкі індікатори все норм , блютуз теж баче.

Вкладення

• IMG_5034.jpeg
    IMG_5034.jpeg
    2,2 Mб · Перегляди: 6
Останнє редагування:
Все наче норм працює

Вкладення

• IMG_5037.jpeg
    IMG_5037.jpeg
    1,6 Mб · Перегляди: 11
  • IMG_5033.jpeg
    IMG_5033.jpeg
    1,6 Mб · Перегляди: 11
Після видалення блютуз пристроя з телефону і нового його підключення система просить ввести пароль 1234? Зазвичай це буває під час "парування". Але інколи цей процес проходить без паролю, а потім система просить пароль під час першого BTconnect. Якщо пароль не вводили, то працювати не буде. І ще мені не подобається, що на вашому фото одночасно світяться обидва світлодіоди. Вони мають блимати по черзі.

Після видалення блютуз пристроя з телефону і нового його підключення система просить ввести пароль 1234? Зазвичай це буває під час "парування". Але інколи цей процес проходить без паролю, а потім система просить пароль під час першого BTconnect. Якщо пароль не вводили, то працювати не буде. І ще мені не подобається, що на вашому фото одночасно світяться обидва світлодіоди. Вони мають блимати по черзі.
То я просто так сфотал) вони почерзі жовтий довше зелений бистріше. Я так розумію шо скинути прилад типо немає кнопки? Тільки спробувати відʼєднати блютуз і заново приєднати? Я так робив на тел і пароль вводив і не вийшло, але спробую зе раз може повезе.

Вкладення

• Screenrecorder-2026-08-11-13-29-13-178.mp4
    2,8 Mб
Назад
Угорі