Стосовно плавного регулювання по напрузі акумулятора. За великим рахунком це справа інвертора. Треба саме його налаштувати, зоб він припиняв зарядку при конкретній напрузі чи SOC. Тоді Вампір відпрацює як треба за своїм штатним алгоритмом mode2.
Ви неправильно зрозуміли. Зараз Вампір вміє в плавне регулювання тільки за показником струму. Тобто "підганяє" навантаження так, щоб струм був не більшне ніж заданий (наприклад, 2А). А всі інші показники - СОК, напруга, навантаження працюють на рівні запобіжників (on/off). А мені дуже хотілось щоб таке ж плавне регулювання було і по напрузі.
Зараз: збільшує Вампір навантаження, напруга починає знижуватись, досягає значення в запобіжнику - хоп! Вимкнулось. І так по колу.
Хотілось: коли досягає заданого значення напруги, поступово знижує навантаження щоб триматись не нижче значення.
Доречі, хотів Вам подякувати за гарний пристрій і за просту реалізацію веб-сторінки. getRealData, getSettings, saveSettings... були дуже зручними, щоб перенести все у свій інтерфейс. Зміг інтегрувати і ф'юзи і їх значення. Тепер все виглядає так як мені треба.
Доречі, завдяки статистиці з'ясувалось що dessmonitor, він же SmartESS (китайський сервер, куди підключений мій Анерн) хоч і збирає статистику, але постійно пропускає значну її частину. Я вже давно це помітив, але не було технічної можливості підтвердити. І ось тепер, коли я локально щосекунди отримую інфу від інвертора, це повністю підтверджено. Наприклад, сьогодні китайський сервер показує 13,75кВт. Насправді там 21.98кВт. І така ж сама статистика за останні днів 10. Постійно занижує відсотків на 25-30. Отже Вампір тепер не тільки висмоктує
кров енергію, а ще й став центром моніторингу.