Солнечные панели Swiss Solar, отзывы, обзор производителя.

а что свет клином стал на двух вариантах? их можно и между собой перекомпоновать и другие подобрать. Вопрос в другом. Эта ветка не совсем для того. Судя из названия данной ветки она о конкретном типе панели Swiss Solar.

Так вот вопрос. Читали ли Вы ветку эту?

Читал. Но не совсем понял. Мнения разделились. Я просто новичек в этом. Не судите строго...

Читал. Но не совсем понял. Мнения разделились. Я просто новичек в этом. Не судите строго...

ладно, переведу.

ХЗ что за панели, история их не исповедима, появились не откуда, могут кануть в никуда. Но кому-то нравится.

Вот.....

А если хотите вариантов и обсуждений Вашего конструктива, там ниже по скписку тем есть - Куплю. Напишите туда, и обсудим варианты. А то тут тема специфическая, не охота захломлять

Прочитав цю гілку і, якщо чесно, трохи здивувався, що стільки обговорення точиться навколо назви компанії, а не самих панелей.

Я інсталятор зі Львова і з панелями Swiss Solar працюю вже близько 5 років. За цей час встановлювали їх на різних об’єктах, тому можу судити не за обговореннями в інтернеті, а за тим, як ці модулі реально працюють.

По-перше, все ж таки потрібно розрізняти назву компанії та назву бренду. Swiss Solar — це бренд сонячних модулів. Група компаній, якій належать бренд та виробництво цих модулів, — SSWISS GROUP AG, Швейцарія. І це не якась прихована інформація чи вигадка маркетологів — це відкрито зазначено на офіційних ресурсах та в документації й сертифікатах на продукцію.

Щодо самих панелей, за 5 років серйозних претензій до їхньої якості в мене не було.

Був один показовий гарантійний випадок. На одному з об’єктів виникла проблема приблизно з 20 модулями. Я передав їм всю інформацію та аналітику зі станції. Випадок розглянули, модулі замінили. Від моменту передачі необхідної інформації до заміни пройшло приблизно 10 днів.

Для мене як для інсталятора це набагато важливіше за розмови про те, як називається юридична особа. Написати гарантію на 20, 25 чи 30 років може будь-хто. Набагато важливіше побачити, що відбувається, коли гарантійний випадок реально настає.

Для порівняння, з LONGi в мене був зовсім інший і дуже негативний досвід. На один із проєктів я придбав 5 палет модулів потужністю 560 Вт. Після розпакування виявилося, що практично в кожній палеті всередині упаковки було по 3–4 розбиті панелі.

І що найцікавіше — пошкоджені модулі знаходилися не по краях палет, а всередині пачок. Тому особисто в мене тоді склалося враження, ніби пошкоджені панелі могли потрапити в упаковку ще до перевезення. Але довести це я, звичайно, не міг.

У результаті мені нічого не компенсували. Відповідальність списали на транспортування, а всі витрати на пошкоджені модулі залишилися на мені. На тому постачанні я фактично не заробив нічого — замість прибутку отримав збитки.

Я не кажу, що через один такий випадок усі панелі LONGi погані. Це великий виробник і в багатьох вони нормально працюють. Я лише порівнюю свій особистий досвід вирішення проблеми: в одному випадку я залишився сам зі своїми збитками, а в іншому виробник розглянув інформацію зі станції та замінив проблемні модулі приблизно за 10 днів.

Якщо ж говорити про те, що мене реально не влаштовувало в роботі зі Swiss Solar, то це не якість, а наявність асортименту в Україні.

Бувало, розраховуєш клієнту станцію під конкретну потужність модулів Swiss Solar. Клієнт думає, збирає гроші, повертається через 3–4 місяці — а цього номіналу на українському складі вже немає, у наявності вже наступна потужність. І доводиться перераховувати проєкт. З таким стикався неодноразово.

А якихось масових проблем із якістю модулів Swiss Solar за 5 років роботи я не побачив.

І мені особливо цікаво зараз читати цю гілку 2020–2021 років, де багато хто писав приблизно одне й те саме: «Подивимося, що буде з цими панелями через 5 років».

Ну ось, 5 років минуло.

Я з ними досі працюю.

IMG_8398.jpeg

Я інсталятор зі Львова і з панелями Swiss Solar працюю вже близько 5 років.
ви інсталятор який сидить в Budva, давайте почнемо з цього.
SSWISS GROUP AG, Швейцарія.
коли бренд сворювався там були вже розписані ГВт встановлених проектів. Вони брехали. За це гілка і залишилась.
Хто справжній виробник cell, так і решти - не сказано.
Це віртуальний бренд який розміщує замовлення де їм подобається.

коли бренд сворювався там були вже розписані ГВт встановлених проектів. Вони брехали. За це гілка і залишилась.
Я на відпочинку) чи людина не може відпочивати? Чи треба відпочивати тільки в Буковелі з ваших даних. Як я розумію цей форум створений не для реальних відгуків, а для продажів. Вам не цікавий відгук через 5 років. Ваша задача як форума, це не отримати зворотній звʼязок, а тільки пожуритися на фірму яку ви не продаєте у себе. Тоді навіщо ви пишите що це форум, пишіть що це рекламна площадка вашої фірми.

Вкладення

• image.jpg
    image.jpg
    58,4 Кб · Перегляди: 1

Як віртуальний бренд? Я був на стенді Інтерсолар в Мюнхені у них, і скажу вам, там було дуже багато партнерів і я був єдиний з України. Ви без жодних доказів просто намагаєтесь зараз очорнити компанію. І дуже цікаво чому саме адміністратора форума задача зробити негативний висновок про бренд про який він зовсім нічого не знає і не читає.

Я був на стенді Інтерсолар в Мюнхені у них, і
ну так на завод скатайтесь, покажіть саме їх завод.
задача зробити негативний висновок про бренд про який він зовсім нічого не знає і не читає.
свого часу я дуже багато про них прочитав і висновки зробив.

ну так на завод скатайтесь, покажіть саме їх завод.

свого часу я дуже багато про них прочитав і висновки зробив.
Ви читали де? Просто цікаво? У себе на форумі те що самі і написали? Про панелі треба читати чи вони проявляються у експлуатації? Тут ви самі собі заперечуєте. Спочатку ви кажете що це маркетинг, а потім коли я написав свій зворотній відгук, при чому я повністю його пояснив! То ви налетіли на мене, що на вашу думку вони погані, але ви ними не користувалися і не встановлювали. Так яка ваша задача як адміністратора? Знищити бренд який не продає ваша фірма, чи Ваша задача зібрати дані та відгуки від різних людей?

Більшість фірм інсталяторів, які на ринку 5 років, а тим більше зі Львова я непогано знаю. З якої ви компанії?
У мене в нікнеймі вказана назва фірми, треба бути уважнішими.

То то і воно, ви знаєте інсталяторів, які купують у вас, а які не хочуть з вами працювати ви не знаєте. Тоді висловлюйтесь реальніше, що ви працюєте на фірму і пишите у цьому форумі заради своїх продажів, а не реальний зворотній звʼязок.

, ви знаєте інсталяторів, які купують у вас,
я нічого не продаю і не купую.
мене в нікнеймі вказана назва фірми, треба бути уважнішими.
я уважний, але фірми інсталятора з такою назвою не бачу. Тому і перепитав.
Ви читали де? Просто цікаво?
я читав що виробник пише в себе на сайті, що пише в документації і що пишеться у сертифікатах TUV.

Назад
Угорі