Dalet
Tier0
- Реєстрування
- 13 Січ 2019
- Дописи
- 2.127
- Бали
- 113
это тоже все локальные, там на тот селл припал ток всего поля. потому жарило не хило.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
это тоже все локальные, там на тот селл припал ток всего поля. потому жарило не хило.
десь я читав що ці оптимізатори не дуже себе оправдують. Що краще взагалі не ставити панель, ніж ставити з оптимізатором і знати що вона буде щодна в тіні .вартість рішення з оптимізатором
це я побачив. А ви не хочете поділись інформацією які саме оптимізатори ви радите за 180$ ?Ну вартість рішення я вище давав. 180$.
Та звісно можуце я побачив. А ви не хочете поділись інформацією які саме оптимізатори ви радите за 180$ ?
так, є такедякую. Не зутрічались мені такі. там у них є ще 800та модель. дозволяє зразу два модулі оптимізувати.
А що ж тоді робить діод???Затінені місця страждають тільки від струму цієї панелі, а не всього стрінга.
проявляє турботу згідно своїх електричних властивостей. і для того щоб він відкрився треба затінити потрібну третину панелі майже повністюА що ж тоді робить діод???
Він не дозволяє стрінгу жарити затінену 1/3 панелі , якщо вся панель в тіні то відкриті всі 3 діода і струм стрінгу протікає по них.проявляє турботу згідно своїх електричних властивостей. і для того щоб він відкрився треба затінити потрібну третину панелі майже повністю
ну тіпа того, але ж ваш димар не біга за сонцем!Він не дозволяє стрінгу жарити затінену 1/3 панелі , якщо вся панель в тіні то відкриті всі 3 діода і струм стрінгу протікає по них.
Вы жестоки.Проще те панели отключать на зиму.
это уже после 15-00. Забить и простить. У меня в некоторых местах еще меньше расстояние вышло. Пока ок.и появилась тень в солнечные дни от бетонного столба на панелях.
это уже после 15-00. Забить и простить. У меня в некоторых местах еще меньше расстояние вышло. Пока ок.