запитання по гібридному інвертору Solis RHI-5K-48ES-5G 5кВт

Доброго дня, панове. Дістався мені такий прилад як в темі. Підключив до панелей, без акб, поки. Все працює, але є маленька проблема. При відключенні світла, solis тухне. При появі напруги у мережі, він оживає, але не генерує з панелей. І тільки коли викл/вкл, все ок, працює. Може десь щось невімкнув в налаштуваннях?

Інвертор чекає АКБ. Так як неможлива його нормальна робота без акумулятора в ці похмурі дні....
У сусіда такий же, і теж без акб. І при пропаданні/появі мережі автоматично запускається і працює, (панелі бачить, генерує), а в мене, прокидається, панелі бачить но не генерує, потрібно викл/вкл на інвекторі, тоді все ок. Щось десь в налаштуваннях пропустив, а шо, не пойму.

але повноцінно працювати без батарей не зможе
можливо - ви як сусід - теж кажіть що працює))))

То чи не буде швидше глянути у сусіда налаштування?...
Та я ж так і зробив, все як кажуть списав:), він тому і запрацював, як годиться, але можливо десь, шось не догледів, хоча вони як "брати"...
Сусідський при відключенні/появі мережі автоматично все підхватує і все бачить і працює, мій оживає, все бачить, але не генерує..потрібно вимикачем на самому solis перезапускати.

але можливо десь, шось не догледів
Ви в реальності дивилися параметри, а ми тут повинні вгадати, що там десь не так....
спробуйте вимкн батарею в налаштуваннях
Ось спробуйте цю рекомендацію!

спробуйте вимкн батарею в налаштуваннях
Переглянути вкладення 5134
Дякую. Так, я батарею в налаштуваннях вимкнув. Акб куплю, пізніше. Тут більш питання автоматичного запуску після появи мережі...один прокидається і працює, а другий потрібно перезавантажувати. Щось десь... може смарт-мітер винуватий (його я не чіпав) під'єднав, прищепку на фазу повісив, все працює, лишне в мережу не йде. Мо там якісь налаштування треба робити..

Взагалі не йде, чи йде якийсь мінімум?
Все йде. Тут питання в іншому, коли мережа пропадає а потім з'являється потрібно перезапускати на інверторі, а так не повинно бути, він повинен сам підхватувати все працювати.

Вітаю шановне панство! Треба допомога в налаштуванні гібридного інвертора Solis s5-eh1p4.6k-l. Інвертор в цілому влаштовує але є одне але), був куплений акум Lifepo4 на 100А такий собі ноунейм з китая, так от при підключенні його до інвертора - він його не бачить ніяк. по Can не бачить, перепробував всіх виробників які є в переліку- і нічо, мож хто зтикався - буду вдячний

якщо вам тут не подобається - вас тут ніхто не тримає.
ВІтаю всіх. Що до піключення акб. Краще звернутись до тех підтримки solis, якщо звісно вони ваш прилад бачать, а для цоьго його треба вивести на їх сервер. Дуже крута підтримка, все вірішують швидко і якісно, на нашій рідній мові. Мені дуже допомогли, не те що тут, "а чому ми вам повинні допомагати, у вас не понятно шо, а ми повинні гадати".

Дякую за відповідь. Я так і думав, звернутись в тех. підтримку, але Українську я не знайшов нажаль а Китай не відповідає

uaservice@solisinverters.com
Пишіть, і в робочий час вам обовязково відповість
Добрий день. В мене solis S6-EH1P6K-L-PLUS і така ж сама проблема, при відключенні мережі відключає живлення на навантаження. По генерації потужності вистачає. АКБ поки що немає. І ще одне, не світиться зелений індикатор operation. Буду вдячний за допомогу.

ТАк він же мабуть без акб, при відключенні мережі, не працює, у вас же гібрідний??

Так гібридний. АКБ немає. Покопався в налаштуваннях, поставив галочку only pv power load, то після відключення grid відключає навантаження, а через хвилину включає на сонце. Як з'являється мережа, то знов відключає і через три хвилини включає реле.

Назад
Угорі