Захист інвертора

Реєстрування
24 Лип 2024
Дописи
6
Бали
3
Добрий вечір. Порекомендуйте ПЗІП (вольтаж) , запобіжник (ампери) та автомат (ампери) для захисту інвертора ( між фотоелектричним модулем та інвертором)

Вкладення

• зображення_viber_2024-08-11_12-44-16-559.jpg
    зображення_viber_2024-08-11_12-44-16-559.jpg
    116,3 Кб · Перегляди: 21
Останнє редагування:
ПЗІП менше чим на 500 в. Не буває як що я не помиляюсь, в вас 100 вольт PV то ж на 500 ставте, запобіжник та автомат після панелей ніяких не захистять ваш інвертор, від чого ви хочете щоб вони його захистили?

То між панелями та інвертором потрібно тільки ПЗІП? А запобіжники та вимикач не потрібні?
вимикач мабуть потрібен як що ви будете його вимикати
запобіжник можна поставити але не перед інвертором а відразу після панелей (є такі запобіжники прямо в корпусі роз'єму, але особисто я сумніваюся що від них е якась користь, бо як що поставити номіналом більше ніж струм КЗ панелей то він ніколи не спрацює, а як що меньше то може спрацьовувати при нормальній роботі)
Ну і коли ПЗІП ставится там по схемі теж запобіжник обов'язково, він розриває ланцюг коли ПЗІП спрацьовує (номінал дещо більше ніж струм панелей)

я би переформулював, що значно знижується
що знижуется?

Як що не буде ПЗІП то запобіжник ніколи не спрацює.
В панелі є струм КЗ - це значить що як що зробить КЗ на виході з панелей то струм не буде більше цієї величини (бо панель це не мережа, і сверхструмів дати не може).
Як що ми Візьмемо Запобіжник номіналом більше ніж струм КЗ - він ніколи не спрацює, як що меньше то він може спрацьовувати при робочому струмі, який зазвичай находитися близько к струму КЗ, а номінали запобіжників мають крок.

так що

Але щось та іноді може і зробить

це згоріти при нормальній роботі

молнія не призведе до спрацювання? Якщо десь ліня 220 попаде. В багатьох натягнуті лінії над панелями
"Молнія" без ПЗІП може і призведе а може і ні але в обох випадеаж інвертору "Кранти"
"як що лінія впаде" це дуже "за вуха притянуто" куди воно повинно замкнути? сонячний кабель в ізоляції, на скло впаде? ну хай собі лежить
рамка панелі теж не мае контакту з кабелями

Ми ж ведемо мову як правильно зробити а не аби як щоб було

Останнє редагування:
Назад
Угорі