Володимир 60
Tier3
- Реєстрування
- 24 Лип 2024
- Дописи
- 6
- Бали
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
То між панелями та інвертором потрібно тільки ПЗІП? А запобіжники та вимикач не потрібні?запобіжник та автомат після панелей ніяких не захистять ваш інвертор
вимикач мабуть потрібен як що ви будете його вимикатиТо між панелями та інвертором потрібно тільки ПЗІП? А запобіжники та вимикач не потрібні?
ПЗІП ... на 500 ставте, запобіжник та автомат після панелей ніяких не захистять ваш інвертор
То ж я й думаю, як все-таки ставити?коли ПЗІП ставится там по схемі теж запобіжник обов'язково
щось типу такого треба(захист від перенапруги)То ж я й думаю, як все-таки ставити?
Ну от, тут вже всі три позиції - автомат, ПЗІП, запобіжник... Що й треба було довести!щось типу такого треба
ви впевнені що то автомат? то Breacker тобто вимикачНу от, тут вже всі три позиції - автомат
Вимикач, звичайно! Я ж вище писав, а тут помилився...тобто вимикач
До речі, без ПЗІП запобіжник ні до чогоПЗІП, запобіжник
я би переформулював, що значно знижується. Але щось та іноді може і зробить.До речі, без ПЗІП запобіжник ні до чого
що знижуется?я би переформулював, що значно знижується
Але щось та іноді може і зробить
молнія не призведе до спрацювання? Якщо десь ліня 220 попаде. В багатьох натягнуті лінії над панелямиЯк що не буде ПЗІП то запобіжник ніколи не спрацює.
"Молнія" без ПЗІП може і призведе а може і ні але в обох випадеаж інвертору "Кранти"молнія не призведе до спрацювання? Якщо десь ліня 220 попаде. В багатьох натягнуті лінії над панелями