Всім привіт. Хочу підключити зелений тариф Дніпропетровська область Кривий Ріг. Вже зробили збільшення потужності до 10.5 кВт 1 фаза і замінили лічильник, модем повинні поставити через 1-2 тижні. На даний момент маю китайський інвертор на 4.2 кВт і 4.1 кВт панелей, акумулятор 7.2 кВт/г. Хотів купувати інвертор 10 кВт гібридний і панелей доставляти до 10 кВт, але дочекався поки підняли ціни в зв'язку з відключеннями, тому поки вирішив не купувати інший інвертор. Чи можу я підключити зелений тариф з тим інвертором і панелями що маю зараз, а пізніше, більше всього що це буде в наступному році, поставити інвертор 10 кВт і доставити панелі? Чи потрібні зараз сертифікати відповідності? Тому що на цей китайський інвертор я мабуть не найду сертифікат, його я купував минулим літом коли були відключення і тоді не планував ставити панелі. Чи краще купити поки мережевий інвертор на 10 кВт, а потім доставити панелі? Чи потрібно зараз реле напруги, і де саме воно має стояти? В ДТЕК дівчина оператор мені сказала що вже не потрібно реле, а працівник ДТЕК який міняв лічильник сказав що треба. І де те реле ставити, в ящику де ставили лічильник місця для нього немає. І з напругою не все добре, буває напруга 180-190 В всього, якщо поставити реле за лічильником, то коли напруга буде падати до 180-190В то в мене весь дім буде без напруги.