Dmitry
Tier0
- Реєстрування
- 1 Сер 2024
- Дописи
- 885
- Бали
- 63
- Інвертор
- Huawei 33KTL-A, VMII plus 5,5kVt
В схемі складно перевірити, я б випаявНа всіх 4-ох транзисорах між G-E 21Omh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В схемі складно перевірити, я б випаявНа всіх 4-ох транзисорах між G-E 21Omh
Номінали нажаль не підскажу. Насправді цей блок живиться не від АКБ, а від іншого проміжного блока живлення 140-160В. А той блок може живитися від трьох незалежних джерел - сонця, АКБ або мережі. Тобто якщо буде хоча б щось одне, то інвертор запустить плавний пуск.Karl, все вірно!
Виявилося, що плавний пуск якраз то, що я міняв транзистор,мікросхему UC3845 ,резистори.
Мені потрібно номінали R300 (5,6Ом поставив), R306 (22Ом поставив). Їхні номінали я взяв дивлячись на сусідній блок живлення. Але, він працює від 220В а тут від АКБ.
Це означає, що команда приходить, але сам блок плавного запуску не запускається. Розбирайтесь з цим.На оптроні плавного пуску появляється 1В з проца до помилки (bus soft start failed 09), на банках DC BUS появляється 8В (до помилки і після).
Це означає, що команда приходить, але сам блок плавного запуску не запускається. Розбирайтесь з цим.
Плавний пуск має підняти напругу ВС шини щось до 300 вольт. Тільки після цього контролер дає команди на запуск інших вузлів.
А де тоді плавний пуск? Не можу знайти...Porter
R300 - 0,5 -0,6 Ом Як в якому інверторі поставлять
R306 - 22 Om
Також, зверніть увагу, що транзистор там не на 100 а на 1000 Вольт
І це не плавний пуск а проміжний блок. Плавний пуск в другому кінці плати, його можна впізнати по діоду з трансформатора на банки ДЦ шини.
На деяких інверторах він в іншому місці, наприклад в цьому відосіА де тоді плавний пуск? Не можу знайти...
Дякую. Осцилограф є цифровий, бракує практики по інверторах.Той діод здається не напряму іде на шину, а через контакти реле.
Тут не треба втемну все поспіль міняти. Треба осцилом дивитись є чи нема генерація спочатку на мікросхемі, потім на транзисторі. І так поспіль просуватися. Може і транс перемотувати доведеться. В мене ще маленький транзистор в sot23 був пробитий. Він навпаки запускав генерацію без команди з процесора.
Подивіться відоси з тих каналів. Вони ж там досить наглядно показують свої методи тестування. Без осцилографа одним тестером відремонтувати практично неможливо.
Мої вітання з успішним ремонтом!Ніби працює.
Замінив ще всі конденсатори. Бо рідні деякі не мали своїх параметрів, хоч інвертор новий.
Всі електролітиМої вітання з успішним ремонтом!
Що Ви розумієте під " всіма конденсаторами"? Їх же там сотні штук. Чи мова тілько про електроліти?