Згорів новий інвертор

який автомат спрацює??? ніччого не спрацює
це речі і дії які я пройшов на практиці особисто
я казав за ту вашу бредятину що автомат вдома вибє якщо на стовпі коротне
явно такий же дурень заземлення з нулем звязав
у вас нема пзв і бути неможе
буде працювать роками без них але це неправильно
уже не один так помер в душі, але ж бойлер працює
Який же Ви правильний та всезнаючий! Повторюю - вкиньте мене в "ігнор-лист", не читайте мою "брєдятіну"

Який же Ви правильний та всезнаючий! Повторюю - вкиньте мене в "ігнор-лист", не читайте мою "брєдятіну"
Не звертайте уваги. Його так багато у всіх темах, що випрямлені 220 на МРРТ він так і не подасть. Ніколи!

Останнє редагування:
Не звертайте уваги. Його так багато у всіх темах, що випрямлені 220 на МРРТ він ніколи не подасть. Ніколи!
Саме смішно я ж нікого не заставляю, тим більше казав що це небезпечно.але якщо сиииильно нада то нада зробить то і то.
Я неможу не звернути уваги коли бачу абсурд, тим більше я наводю аргументи чого так а не так, а не просто нада так бо я так хочу, це читають інчі і набираються неправильних знань, а потім "от китайське гімно згоріло"

Останнє редагування:
К стати, в совьетские времена, у нас на каждом столбе спускалась толстая шина, соединенная с О, и заземлялась у столба.
Так воно і в бетонних стовпах так, якщо я не помиляюсь.

Так а підключити 220 випрямлені на вхід МППТ слабо?
может сгореть. И нельзя сеть выпрямлять. На одном из проводов PV есть сетевое напряжение. МППТ не развязан гальванически от сети. Если и подключать, то от отдельного блока питания и в режиме стабилизации тока.

может сгореть. И нельзя сеть выпрямлять. На одном из проводов PV есть сетевое напряжение. МППТ не развязан гальванически от сети. Если и подключать, то от отдельного блока питания и в режиме стабилизации тока.
Таки точно згорить коли мережу випрямляти бачив один йолоп в себе на каналі таке вчудив котрий робить обзори інверторів і гібридів потім вивалював купу бабла на транзюки і верещав що то був експеримент, я йому про те писав якщо аж так пекло то потрібно було хочаб через розділовий трансформатор вмикати на що була відповідь а яку я тоді нагрузку вмикну, короче кажучи за дурною головою і рукам горе, я свій розпакував перевірив роботу від батареї мережі, на сонячний вхід не подавав нічого бо не маю 60 вольтового бж, трохи задовго в нього йде пермикання з батареї на мережу то так зроблено для синхронізації з мережею, я дививсь огляди на ютубі якогось італійця, працює досить тихо споживаєвід батереї 1,6 ампер.

Так а підключити 220 випрямлені на вхід МППТ слабо?
Я незнаю як толерантно виразитися ну ви реально чи то довбень чи то розумово відсталий, мені в кожній темі писати що в мене немає гібрида? інчі люди з місками і прямим руками це робили і будуть робить і в них все працює, і я зроблю коли буде на чому, а у вас пердачок горів і буде горіти. Це як для деяких індивідумів земля досі плоска, бо їх мозочок неможе усвідомити що вона кругла, і доказать їм те що вона кругла неможливо.

Останнє редагування:
То уже поминальний обід, я думав там буде показано саму кульмінацію. якщо виробники забороняють панелі і інвертор до одного заземлення підключать то включить одночасно 220 і на хвід і в сонце це колосальна помилка, або туди або туди, ну не одночасно.

То уже поминальний обід, я думав там буде показано саму кульмінацію. якщо виробники забороняють панелі і інвертор до одного заземлення підключать то включить одночасно 220 і на хвід і в сонце це колосальна помилка.
Ну то хіба я винен коли він дибіл, і в нього грошей більше ніж в дурного махорки.

Так він спецом це втворив щоб набрати переглядів.
в кінці він таки пустив через міст 220 на сонце, і коли все робить правильно то воно таки робить без бадабума, тіки sanyas15 не кажіть що там 220 на сонце пустили, а то він і йому буде писати в ютуб - "а покажи на свойому інверторі випрямлені 220в на сонце"

Останнє редагування:
Так він спецом це втворив щоб набрати переглядів.
Не виключаю, але мій БЖ без гальванічної розв'язки і собі я теж випалив і материнку і прилад (IV - curve tracer). Була велика стаття на Хабрі, про те, скільки люди собі палять. Там дуже типові ситуації розбирали.

Не виключаю, але мій БЖ без гальванічної розв'язки і собі я теж випалив і материнку і прилад (IV - curve tracer). Була велика стаття на Хабрі, про те, скільки люди собі палять. Там дуже типові ситуації розбирали.
непомиляється тіки тий хто нічого не робить. так що все буває. я колись упса спалив з феєрверком, підключивши до його акб інший упс Phantom, з потужним зарядним щоб швидко зарядить звязку 6шт акб по 7Аг. оба були при цьому вкл в розетку(в цьом і причина феєрверка), Phantomу пофіг а маленький поверкомчик зловив дугу, виголіло все.

Назад
Угорі