Згорів новий інвертор

Если на ВЫХОД фазы инвертора попадёт городская фаза, инвертору вилы! По всей видимости это и произошло - автор подал город в дом, не отключив фазный выход инвертора от домовой сети.
Скорее всего самым дешманским, потому как случайно включал на маст и ничего не произошло, правда маст питался от акумы и солнца.
Р.S. до 2сек. если что.

Если на ВЫХОД фазы инвертора попадёт городская фаза, инвертору вилы! По всей видимости это и произошло - автор подал город в дом, не отключив фазный выход инвертора от домовой сети.
Я вже писав, що міську мережу не підключав від слову зовсім. Навіть кабель не підводив - то було тестування інвертора ще до його стаціонарного монтажу.
Я переконаний, що в інверторі був фабричний брак і китайці про це знали, бо вони без вагань погодилися надіслати нову материнку. Коли я її отримав (в середині листовпада) і встановив, я повторив всі тіж самі дії, що призвели до вибуху попередньої плати. Але цього разу проблем не виникло. Нова плата маркована тією ж датою, що й попередня, тобто вона з тієї ж партії. Правда, поки я чекав цю плату, встановив собі інший інвертор, отже тепер в мене запасний.
Цікаво, що мій приятель потрапив в туж саму ситуацію оночасно зі мною. Його інвертор теж був на 6,2квт, але іншого виробника. Так само одразу згорів, так само китайці вислали йому нову плату. Оце тільки він вирішив віддати ту, що згоріла, в ремонт. Майстер замінив ключі, але це не допомогло - плата знову згоріла.

• Like
Реакції: kikv
1 - багато дуже в останній час свідоцтв від сервісменів - пішло ДУЖЕ БАГАТО браку
повязано напевне з ростом попиту. Китайці не вспівають)))
2 - зараз вже є нормальна ціна на Luxpower 5-6kW - 550-700$ - і на складах в Україні їх більше 800 шт лише в 1 постачальника!
і ціна буде падати.
вже казав і повторюсь
на сьогодні Luxpower - найкращий клон voltronic ів. Оновлюють ПЗ постійно, додають нові функції
от уже завезли SmartLoad на Gen OUT.
на 5кВт інверторі з мережі байпас 7квт -легко!
порівняйте зі своїми китайцями.
А так до весни у нас 90% тем буде типу цієї.
Лише марки інверторів різні)))

на сьогодні Luxpower - найкращий клон voltronic ів.

А клон якої саме моделі Вольтроніка він є?
Бо я поліз подивитися інструкцію, так він сильно відрізняється від інших бюджетних китайців, які точно є або ОЕМ Вольтроніками, або його клонами. І в рекламному роліку дядько говорить, що Luxpower то окрема компанія, яка заснована інженерами вихідцями з інших "інверторних" компаній. Не каже правда з яких, може і з Вольтроніка.

Назад
Угорі