Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Проблема в тому, що невідомо що за що відповідає в інверторі. Там просто вказані 3 жили, що їдуть в rj45. А які за що відповідають?Dip 0010 на мастере, на слейвах все 0000
В батарею все 8 так и остаются. А на инверторе по схеме соответсенно чтобы совпадали соответсвующие can и rs485 порты
А можете проверить с аккумулятора - там есть 120 Ом ?така сама проблема на powmr 6.2kw з dyness b4850. мануал такий самий як і у вас, реакціі на бмс по 485 нуль при будь яких комбінаціях діпів. з цікавого - 120 ом між 1 і 2 немає, більш того їх взагалі немає між будь якими пінами rj45 роз'єма інвертора,мабуть термінатор вирішили не ставити. є підозра що dyness не зовсім те саме шо пілонтеч для цих інверторів, але то не точно.
Не працює цей варіант. Я всі можливі варіанти перевірив. На інверторі немає 120 Ом на ціх контактах. І при всіх положеннях дипів воно не працює... нажаль.Вітаю! Вдалось отримати розпіновку від виробника інвертору, у кого є можливість прозвонити пр різних налашдуваннях діп світчів? підключив при 0100 та типом батареї lil (pylon) але інвертор не бачить Переглянути вкладення 4353
А по який причині він не пояснював?Хочу Вас всіх засмутити, брав консультацію від https://www.youtube.com/@svitlovtemryavi
Нажаль Dyness не можливо підключити до нашого інвертора.
Тільки в режимі used
Я пробував прямий такий кабель як Ви пишите, без результату.Ще напевно треба знати яку адрисацію ставити на діпах. Думаю що таким інвертора як наш таке не світитьПостачальник пише: радять взяти простий кабель вітоі пари і обжимка комп свіч щоб були всі піни задіяні"
Ще не спробував
Знаю лише, що деякі evo 6200 не мають другого порту bms