Anern AN-SCI-EVO-6200 не розумію як під'єднати батарею Dyness B4850

Dip 0010 на мастере, на слейвах все 0000
В батарею все 8 так и остаются. А на инверторе по схеме соответсенно чтобы совпадали соответсвующие can и rs485 порты

Dip 0010 на мастере, на слейвах все 0000
В батарею все 8 так и остаются. А на инверторе по схеме соответсенно чтобы совпадали соответсвующие can и rs485 порты
Проблема в тому, що невідомо що за що відповідає в інверторі. Там просто вказані 3 жили, що їдуть в rj45. А які за що відповідають?

Не можу вирішити цю проблему. Взяв вже розрізав кабель, підключив жилками згідно схеми. 1інв - 1бат, 2інв - 3бат спробував во всіх вариаціях дипів, не працює. Підключив ще GND 8інв - 2бат, знову во всіх варіаціях дипів - не працює. Тут людина зкинула ще один варіант, але там просто 1інв та 2інв місцями поміняні, згідно нової інформації на першому їде 485В а на другому 485А, знову всі варіанти дипів і 0 результату.
Не знаю, куди ще копати...

Так то воно працює, в user режимі, але ж функціонал є, а скористатися ним не можна, на жаль.

така сама проблема на powmr 6.2kw з dyness b4850. мануал такий самий як і у вас, реакціі на бмс по 485 нуль при будь яких комбінаціях діпів. з цікавого - 120 ом між 1 і 2 немає, більш того їх взагалі немає між будь якими пінами rj45 роз'єма інвертора,мабуть термінатор вирішили не ставити. є підозра що dyness не зовсім те саме шо пілонтеч для цих інверторів, але то не точно.

така сама проблема на powmr 6.2kw з dyness b4850. мануал такий самий як і у вас, реакціі на бмс по 485 нуль при будь яких комбінаціях діпів. з цікавого - 120 ом між 1 і 2 немає, більш того їх взагалі немає між будь якими пінами rj45 роз'єма інвертора,мабуть термінатор вирішили не ставити. є підозра що dyness не зовсім те саме шо пілонтеч для цих інверторів, але то не точно.
А можете проверить с аккумулятора - там есть 120 Ом ?
Может внутри плату посмотреть - может контакты даже не припаяны ?

Так, перевірів усі контакти в роз'ємах інвертора, ніде опору ніякого немає, при цьому на батареї, на 1 та 3 контактах є 120Ом. При чому перевіоів і 485 і 232, по нулях.
Не хочеться розбирати інвертора, це мінус гарантія, але ж повинно бути якесь рішення

Підтверджую, на батареї 1-3 показує 120, на інверторі по всім комбінаціям пінів глухомань. Відносно 8 (має бути загальний) певні потенціали вольтметр бачить, то ж навряд чи ці піни взагалі в нікуди ідуть

Вітаю! Вдалось отримати розпіновку від виробника інвертору, у кого є можливість прозвонити пр різних налашдуваннях діп світчів? підключив при 0100 та типом батареї lil (pylon) але інвертор не бачить Screenshot_3.png

Вітаю! Вдалось отримати розпіновку від виробника інвертору, у кого є можливість прозвонити пр різних налашдуваннях діп світчів? підключив при 0100 та типом батареї lil (pylon) але інвертор не бачить Переглянути вкладення 4353
Не працює цей варіант. Я всі можливі варіанти перевірив. На інверторі немає 120 Ом на ціх контактах. І при всіх положеннях дипів воно не працює... нажаль.
У батареї точно 1 і 3 контакти це 485, як по інструкції, на інверторі нуль

Хочу Вас всіх засмутити, брав консультацію від https://www.youtube.com/@svitlovtemryavi
Нажаль Dyness не можливо підключити до нашого інвертора.
Тільки в режимі used

Напевно, по тій самій шо і у нас. Не получилось :)

Доброго часу доби інвертор Anern max 10200 хочу під'єднати батарею ,через порт rs485 .Батарея dyness b4850 , дві штуки. Я теж спробував різні розпайки кабелю, результату не добився. Ось роспайка з інструкції. Також цікавить таке питання На мастер батареї, які положення діпів повинні бути. Чи діп перемикач відповідає за зв'язок з інвертором? Не зрозуміло як відбувається зв'язок між двома батареями. У мене схема така кабель rj45 з головної батареї з out, Пішов на in другорядної батареї .Діп 003 на головній. Тобто 3тій перемикач в положенні onIMG_20240930_101719.jpg

На звʼязок між батареями діпи не впливають, там наче по кан шині комунікація іде. з інвертором - тут ще нікому не вдалось їх подружити, нажаль. на батареї 1 і 3 це відповідно 485-A, 485-B лініі, на інверторі то є наче 1 і 2 але це не точно бо 120 ом термінатор там намацати не вдалося. Спробуйте, але прогноз не те шоб втішний.

Мені здається що і Кан там не впливає на зв'язок між батареями. Я робив такий експеримент, відєднав пачкорд зв'язку між батареями, але силові перемички лишив, і коли натиснув кнопку sw ,обидві батареї запустилися. Складається враження що ті комутаційні виходи просто ні причому Стосовно діпів, я навіть діри всі вимкнув, всеодно при натисканні sw запускаються дві батареї, при з'єднанні тільки силою

ось фото з інструкції , приклад налаштування діпів. Трохи не зрозуміло . Але може хтось підкаже що та для чого

Вкладення

• IMG_20240930_130553.jpg
    IMG_20240930_130553.jpg
    1,9 Mб · Перегляди: 29
  • IMG_20240930_130505.jpg
    IMG_20240930_130505.jpg
    2,2 Mб · Перегляди: 29
Ось знайшов манул на укр мові

Вкладення

• kerivnictvo-koristuvacha-b4850-ua.pdf
    3,2 Mб · Перегляди: 90
Стикнувся з такою ж проблемою з'єднання цих інвертора а АКБ
Постачальник інвертора після виникнення проблеми повідомив, що вони відповідають тільки за якість обладнання, а не за їх інф. з'єднання.
Але повідомив, що є фахівці, які через комп'ютер залазять в АКБ і змінюють якісь налаштування. Після цього все стає норм. Хто знає про це?

Постачальник пише: радять взяти простий кабель вітоі пари і обжимка комп свіч щоб були всі піни задіяні"
Ще не спробував
Знаю лише, що деякі evo 6200 не мають другого порту bms

Постачальник пише: радять взяти простий кабель вітоі пари і обжимка комп свіч щоб були всі піни задіяні"
Ще не спробував
Знаю лише, що деякі evo 6200 не мають другого порту bms
Я пробував прямий такий кабель як Ви пишите, без результату.Ще напевно треба знати яку адрисацію ставити на діпах. Думаю що таким інвертора як наш таке не світить

Останнє редагування:
Назад
Угорі