Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Хоча - підняв зараз записи від 23 року.
Тоді в мене таки працював на B4850 rs485
А от недавно пробував повторити - не працює)))
Post in thread 'Dyness app: making it talk to B4850 batteries' https://diysolarforum.com/threads/dyness-app-making-it-talk-to-b4850-batteries.52029/post-7017
Нє.На фото плата arduino uno із прошивкою + 2 платки MAX rs 485. Практично все те саме і у мене, тільки плата arduino nano. Все працює.
На яких ресурсах можна скачать схему и прошивкуТак воно виглядає вже зроблене Переглянути вкладення 8912Переглянути вкладення 8912Переглянути вкладення 8912
а нашо? CAN в RS485. Потім - знову треба перетворювач.Ось такий перетворювач ніхто не пробував
Мені потрібно подружить dunes b4850 з anern 6200 і я втупіку ніколи не стикався з CANа нашо? CAN в RS485. Потім - знову треба перетворювач.
він точно не буде перетворювати інтерфейси на прикладному рівні. Лише на фізичному.
Найпростіший варіант для RS485 -
звичайний USB-RS485. Є укр виробники, є Ali
Для CAN найдешевше - arduino+mcp2515. Ну або USB-CAN типу такого на Пром
Єдине шо - деякі виробники для своїх програм потребують GCAN такого типу
Додатково - щоб простіше було шукати на проводах інтерфейси - такий логічний аналізатор
і такий роз'єм щоб переставляти пари
Всі варіанти - перевірені особисто. Рекомендую.
Де таку інфу найти бажано прошивкуНа фото плата arduino uno із прошивкою + 2 платки MAX rs 485. Практично все те саме і у мене, тільки плата arduino nano. Все працює.
вам то не допоможе. там - перетворювач rs485-rs485Де таку інфу найти бажано прошивку
Вроді розібрався з Arduino і скетчом тількі лохонувся з TTL не ту взяв думав луче ока за лось пропускає байти буде більш часу до працюю викладу на ютубі. Такий TTL краще не бративам то не допоможе. там - перетворювач rs485-rs485
а вам треба can-rs485
у вільному доступі я подібного не бачив.
Я можу зробити. Але
вартість буде в районі 100$ - що робить його не цікавим для 99% користувачів.
Скажу більше - 99% користувачів не згодні заплатити навіть 20$
В мене 3 проєкти коли користувачі просили допомоги а я пропонував навіть не за гроші -
і то не погодилися робити, коли це потребувало від них додаткової роботи.
Так що - я згоден допомагати - але тут ніхто не хоче нічого робити і тим більше платити за це.
У мене все вийшло. У т.ч. з інвертором Анерн. Ваша задача самому запінувати LAN кабель. Всього 2 провода. Протокол RS485. Потрібно щоб RS485А інвертора попадало на RS485А акумулятора. і відповідно RS485В інвертора попадало на RS485В. У вашому випадку на інверторі Анерн 1 пін RS485А - 2 пін RS485В. На фото вашого акумулятора Dyness видно 1 пін RS485А і 3 пін RS485В. Отже 1 інвертора на 1 акумулятора. 2 інвертора на 3 акумулятора. (на різних пристроях розпіновка різна у Deye RS485В це пін 1 та RS485А це пін 2 треба дивитися інструкцію - а жоден наданий ними кабель не підходить). Якщо є DIP і буде 1 акумулятор то поставити 1 вкл всі інші відключені. На інверторі Анерн ставимо режим LIL. Важливо стартувати інверором від батареї і на інверторі вже обрано правильний режим роботи. (просто на працюючий інвертор підєднати кабель і не рекомендують і нічого не вийде). Це була моя помилка все зробив правильно але не перезавантажив і пішов по колу. І так з любим обладнанням. Як відключати я думаю всі знають але. Відключити - сонце - мережу - кнопку живлення на інверторі інвертор потух відключили батарею. Включити батарею включили інвертор поклацало і конкретно в анерно зявилися додаткові пункти у меню стану - заряд батареї % напруга, температура ітд. Точно поможеВітаю! Є інвертор Anern AN-SCI-EVO-6200 і є батарея Dyness B4850.
Підключив всю єлектричну частину до інвертора, але не можу розібратися як їх поєднати за допомогою RS485. До батареї йшло декілька кабелів з назвами брендів Viotron, Sofar, Axpert-king, Infini solar, Lux, Growatt. Anern серед них немає. По інструкції на батареї потрібно виставити DIP перемикачами необхідну конфігурацію, але я ніде не можу знайти інформацію яку саме конфігурацію під цю модель інвертора.
Інвертор підтримує RS485, батарея також. До інвертора теж є кабель. Наскількі я зрозумів, батарея працює по протоколу Pylon, в інверторі є таке налаштування LiL, але які діпи перемикати, який кабель, распіновку використовувати, геть не розумію.
Поки що поставив інвертор в режим USE та налаштував всі параметри по напрузі та струму згідно параметрів батареї.
Може хтось стикався з такою зв'язкою, підкажіть будь ласка що робити.
І питання, якщо все залишити як є, в режимі USE чим це може загрожувати інвертору чи батареї
Так сьогодні сам запінував теж все працює,комплектні кабелі чи партія бракована чи то китайці бракованіУ мене все вийшло. У т.ч. з інвертором Анерн. Ваша задача самому запінувати LAN кабель. Всього 2 провода. Протокол RS485. Потрібно щоб RS485А інвертора попадало на RS485А акумулятора. і відповідно RS485В інвертора попадало на RS485В. У вашому випадку на інверторі Анерн 1 пін RS485А - 2 пін RS485В. На фото вашого акумулятора Dyness видно 1 пін RS485А і 3 пін RS485В. Отже 1 інвертора на 1 акумулятора. 2 інвертора на 3 акумулятора. (на різних пристроях розпіновка різна у Deye RS485В це пін 1 та RS485А це пін 2 треба дивитися інструкцію - а жоден наданий ними кабель не підходить). Якщо є DIP і буде 1 акумулятор то поставити 1 вкл всі інші відключені. На інверторі Анерн ставимо режим LIL. Важливо стартувати інверором від батареї і на інверторі вже обрано правильний режим роботи. (просто на працюючий інвертор підєднати кабель і не рекомендують і нічого не вийде). Це була моя помилка все зробив правильно але не перезавантажив і пішов по колу. І так з любим обладнанням. Як відключати я думаю всі знають але. Відключити - сонце - мережу - кнопку живлення на інверторі інвертор потух відключили батарею. Включити батарею включили інвертор поклацало і конкретно в анерно зявилися додаткові пункти у меню стану - заряд батареї % напруга, температура ітд. Точно поможе
Дякую, допомогло зєднати must lp21 48300 та anern 6200. Допомогло саме налаштування 43 пункту. Робив обжимку як треба, але там стояв 48, а не 49 протокол. Зараз показує % ємності, вольтаж загальний, температуру АКБ та вольтаж комірки(мабуть найбільшу та найменшу). Піновка рс485 зробив як вказано у мануалі Анерну.Доброго всім дня. Здається вийшло подружити інвертор та батарею з бмс JK-PB2A16S20P по rs485. Довго шукав інформацію і спробував зробити переніповку витої пари як в інструкції до інвертора. Потім в налаштуваннях бмс вибрав 14 протокол а в інверторі в 5 пункті налаштувань вибрав LIL і в 43 пункі налаштувань вибрав 49 протокол для спілкування з бмс. Після цього всього на головному екрані інвертора зявились відсотки по залишку в батареї і вольтаж по коміркам.
Якщо це комусь допоможе то дайте знати![]()