Anern AN-SCI-EVO-6200 не розумію як під'єднати батарею Dyness B4850

в мене теж не спрацювало, можливо розпіновка інша потрібна на бмс, автор нажаль не уточнив цей момент

Доброго часу доби інвертор Anern 6.2 кіловата, той що не evo! Підєднав туди дві батареї dyness b4850. напруга заряду до 52.5 вольта , напруга відключення 46 вольт. з'єднання з бмс батареї немає. Підчас роботи від батареї світиться помилка 04 , що свідчить про низький заряд батареї. Як можна прибрати цю помилку , Чи можна ,її ігнорувати? Навантаження при роботі з батареї до 2х кіловат, в цей момент з батареї забирається 46Ампер. Планую добирати ще батареї такого типу, думаю ще 2 штуки як мінімум, для збільшення автономії і роботі. Розумію що інвертор далеко не ідеальний, але поки як є. Ще виникає питання при добавлені, ще двох батарей,чи збільшиться автономність. Чи потрібно враховувати що тут коридор розряду дуже малий, мене це трохі насторожує.

Доброго часу доби інвертор Anern 6.2 кіловата, той що не evo! Підєднав туди дві батареї dyness b4850. напруга заряду до 52.5 вольта , напруга відключення 46 вольт. з'єднання з бмс батареї немає. Підчас роботи від батареї світиться помилка 04 , що свідчить про низький заряд батареї. Як можна прибрати цю помилку , Чи можна ,її ігнорувати? Навантаження при роботі з батареї до 2х кіловат, в цей момент з батареї забирається 46Ампер. Планую добирати ще батареї такого типу, думаю ще 2 штуки як мінімум, для збільшення автономії і роботі. Розумію що інвертор далеко не ідеальний, але поки як є. Ще виникає питання при добавлені, ще двох батарей,чи збільшиться автономність. Чи потрібно враховувати що тут коридор розряду дуже малий, мене це трохі насторожує.
Поставь на инверторе 42-44 вольта - ошибка светиться не будет . Бмс аккумулятора если сильно просядет сама отключит.
Это коротковременное - потом нагрузка убирается и вольтаж твой возвращается к 49

Дякую спробую

Вкладення

• S50114-15423644.png
    S50114-15423644.png
    110,2 Кб · Перегляди: 19
Доброго часу доби , якщо 4 модулі b4850. Який струм заряду максимально можна встановити, щоб не шкодити батареї. Температура в приміщенні 8-10 градусів

Доброго часу доби , якщо 4 модулі b4850. Який струм заряду максимально можна встановити, щоб не шкодити батареї. Температура в приміщенні 8-10 градусів
не більше 100ампер, але краще трохи менше 60-80

поки поставив 50. Буду спостерігати

Всім привіт . Є таке питання я раніше мав два модулі b4850, доставив ще два. Я вище це писав . Перед з'єднанням в масив з 4х модулів .Кожний модуль з тих нових зарядив окремо до напруги 52.5 Потім з'єднав в масив . Проводив розряд струмом 47 а. коли батарея розрядився до мінімального рівня. Спостерігав таку картину що індикатори заряду батареї , що на самій батареї, на тій парі що зверху, що я доставляв світилося два, а на нижній парі світилося по три .Тобто якесь не рівномірне розрідження , фотото додаю

Вкладення

• IMG_20250116_182007.jpg
    IMG_20250116_182007.jpg
    1,9 Mб · Перегляди: 11
  • IMG_20250116_182013.jpg
    IMG_20250116_182013.jpg
    1,7 Mб · Перегляди: 11
Ну то десь більше десь менша ємність вийшла через те що одні свіжі інші вже попрацювали.

перша партія з двох не була в роботі .Не було циклів заряд розряд

доброго часу доби, інвертор anern 6.2 kw не ево .Приєднано чотири батареї b4850. Спостерігаю що після завершення заряду батареї , в меню інвертора видно що йде 3 ампера в батарею, хоча батарея уже заряджена .Напруга заряду стоїть 53.5 вольта.Мені видається це дивним, може щось не так налаштував.

Останнє редагування:
Назад
Угорі