Батарея Deye SE-G5.1 Pro-B, BMS протокол

Добрий день.
Підкажіть, будь ласка, чи можна за допомогою LVESS_Monitor змінювати параметр “PCS Type” (тобто варіант CAN протокола)? Якщо так, то чи для цього потрібно знати якісь паролі?

Останнє редагування:
Доброго дня! А чи можу Я з вами зв'язатись. Дуже потрібна допомога в преревірці батарей, повинні прийти, хотілось би еревірити їх на використання та цикли. 0957247262 Сергій, буду дуже вдячний, за послуги розрахуюсь
тел.: 098-619-23-57

Доброго дня! А чи можу Я з вами зв'язатись. Дуже потрібна допомога в преревірці батарей, повинні прийти, хотілось би еревірити їх на використання та цикли. 0957247262 Сергій, буду дуже вдячний, за послуги розрахуюсь
098-619-23-57

Добрий день.
Підкажіть, будь ласка, чи можна за допомогою LVESS_Monitor змінювати параметр “PCS Type” (тобто варіант CAN протокола)? Якщо так, то чи для цього потрібно знати якісь паролі?
Вітаю,
у версії 1.6 та 1.8 такі зміни зробити можна, але я бачив - тільки через CAN. Якщо є в когось інформація, чи можливо це зробити через 485 то поділіться будь ласка.

Вітаю,
у версії 1.6 та 1.8 такі зміни зробити можна, але я бачив - тільки через CAN. Якщо є в когось інформація, чи можливо це зробити через 485 то поділіться будь ласка.
Добрий день.
Дякую за відповідь! Замовив адаптер CANalyst-II USB: https://www.aliexpress.com/item/100...o.order_list.order_list_main.4.475a1802NnlhcF .

Сподіваюсь з його допомогою все вдасться?..

привіт, хто знає як вимкнути функцію сну після 24годин підтримки акб seg5.1-pro-b?
Розкажіть детальніше що це за така функція. Збираюсь придбати кілька таких батарей для роботи з інвертором в режимі ситеми резервного живлення. З вашого допису так виглядає, що батареї після 24 год будуть відключатись від інвертора переходячи в режим сну?

Останнє редагування:
Друзі, підкажіть. Така сама батарейка, Deye SE-G5.1 Pro-B. Поробила з місяць і пішла у захист. Що вдалося виявити :
1 Червоний alarm загоряється менше за секунду після ввімкнення. Йде наче далі тест, все моргає,залишається червоний і зелений. Інвертор Deye не бачить батарею.

2. На виводах усередині щось біля 53,4в, стабільна напруга. На зовнішніх виводах 23-24в,плаває. БМС наче не працює коректно. Прошивали двома різними прошивками. Не допомогло.
Батарею сьогодні повіз хазяїн на Київ, але сервіси не хочуть братись, бо куплена в Польщі. Катається там, шукає..

Хтось знає куди копати? чи поможе допомогти, за оплату звісно?
Про підключення через rs щойно узнав тут, я не спеціаліст..
Буду вдячний за будь яку інфу

На виводах усередині щось біля 53,4в, стабільна напруга
Якщо є доступ до комірок, то поміряйте напругу на кожній.
Підозра, що БМС заблокована від якогось перевищення/заниження напруги однієї з комірок.

Якщо є доступ до комірок, то поміряйте напругу на кожній.
Підозра, що БМС заблокована від якогось перевищення/заниження напруги однієї з комірок.
Отож бо що хазяїн повіз всю батарею до столиці шукати щастя, зараз не можу поміряти. Але дякую за пораду!

Вітаю, чи вдалося комусь розібратися із засинанням Deye SE-G5.1 Pro-B ?

upd

Сам спитав, сам відповідаю, в деяких інверторах є функція примусової активації "manual activation for lithium battery", коли інвертор бачить що АКБ від'єднатися , судячи з усього подає струм на неї і вона просинається. Перевірив на anenji.

Останнє редагування:
Вітаю, чи вдалося комусь розібратися із засинанням Deye SE-G5.1 Pro-B ?

ups

Сам спитав, сам відповідаю, в деяких інверторах є функція примусової активації "manual activation for lithium battery", коли інвертор бачить що АКБ від'єднатися , судячи з усього подає струм на неї і вона просинається. Перевірив на anenji.
Вам , як я зрозумів , вдалося подружити BMS Deye SE-G5.1 Pro-B p з anenji... Мені цікаво які параметри одержав Аnenji ? Маю на увазі струм зарядки, напруга зарядки. До якої напруги доводить Аnenji і до якої збавляе..

Вам , як я зрозумів , вдалося подружити BMS Deye SE-G5.1 Pro-B p з anenji... Мені цікаво які параметри одержав Аnenji ? Маю на увазі струм зарядки, напруга зарядки. До якої напруги доводить Аnenji і до якої збавляе..
А що там дружити? Головне розпіновку відповідну використати, але, там інвертор + батка в режимі безперебійки, всьо..сонця нема, тому ніхто не заморочувався. Там є інший нюанс, через певний час вилізає помилка зв'язку 19, абсолютно рандомно, може за кілька днів, може тижнів, тому для того щоб не відволікало, комунікація була вимкнена. Встановлено LIB, та примусове пробудження батки в меню 41-42, всьо.

До якого рівня напруги інвертор заряджає батарею Deye SE-G5.1 Pro-B (100% SoC)?

Добрий день.
Дякую за відповідь! Замовив адаптер CANalyst-II USB: https://www.aliexpress.com/item/100...o.order_list.order_list_main.4.475a1802NnlhcF .

Сподіваюсь з його допомогою все вдасться?..
Добрий день! Ви замовляли адаптер CANalyst-II USB. Вдалося вам з допомогою адаптера приеднатися через LVESS_Monitor 1.18 до батареї?

Доброго вечора! Та ж актуальна проблема з deye se-g5.1pro b. 24 години і засинають. Маємо 15 акб та 5 інверторів (всі 5 комплектів по 3 акб). Інвертори charge2go та srne. Однакові по функціоналу.
Перші акб (6шт) не подружились з інверторами SRNE по протоколу PYL (по ньому спілкувались (!!!) акуми deye з інверторами deye). Лише один charge2go запрацював по PYL. Було фантастично, працювало як годинник. Але в паралелі акуми розряджались нерівномірно. Пофіксилось все оновленням _2009 НО deye замінила протокол з PYL на свій власний. Відповідно, китайчики вже не можуть спілкуватись з акумуляторами і через 24 години засинають. Пробував новішу прошивку 20АА - безрезультатно. Єдині протоколи які працюють - POW i OLT. Відсотки показує, струм регулює, ніби все ок але все одно засинають.
Ось і питання, як всих цих 5 інверторів змусити подружитись?
Дякую

Вкладення

• 20250225_105951.jpg
    20250225_105951.jpg
    1,6 Mб · Перегляди: 10
Назад
Угорі