це протокол типу деє або пілон?
де він налаштовується?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
це протокол типу деє або пілон?
тел.: 098-619-23-57Доброго дня! А чи можу Я з вами зв'язатись. Дуже потрібна допомога в преревірці батарей, повинні прийти, хотілось би еревірити їх на використання та цикли. 0957247262 Сергій, буду дуже вдячний, за послуги розрахуюсь
098-619-23-57Доброго дня! А чи можу Я з вами зв'язатись. Дуже потрібна допомога в преревірці батарей, повинні прийти, хотілось би еревірити їх на використання та цикли. 0957247262 Сергій, буду дуже вдячний, за послуги розрахуюсь
Вітаю,Добрий день.
Підкажіть, будь ласка, чи можна за допомогою LVESS_Monitor змінювати параметр “PCS Type” (тобто варіант CAN протокола)? Якщо так, то чи для цього потрібно знати якісь паролі?
Добрий день.Вітаю,
у версії 1.6 та 1.8 такі зміни зробити можна, але я бачив - тільки через CAN. Якщо є в когось інформація, чи можливо це зробити через 485 то поділіться будь ласка.
Розкажіть детальніше що це за така функція. Збираюсь придбати кілька таких батарей для роботи з інвертором в режимі ситеми резервного живлення. З вашого допису так виглядає, що батареї після 24 год будуть відключатись від інвертора переходячи в режим сну?привіт, хто знає як вимкнути функцію сну після 24годин підтримки акб seg5.1-pro-b?
Якщо є доступ до комірок, то поміряйте напругу на кожній.На виводах усередині щось біля 53,4в, стабільна напруга
Отож бо що хазяїн повіз всю батарею до столиці шукати щастя, зараз не можу поміряти. Але дякую за пораду!Якщо є доступ до комірок, то поміряйте напругу на кожній.
Підозра, що БМС заблокована від якогось перевищення/заниження напруги однієї з комірок.
через яку програму зчитувати файл?LVESS _Monitor v1.18 та схема підключення кабелю до акумулятора - https://electro.vn.ua/blog/posts/deye-lvess_monitor-lowvoltagebmsuppercomputer-v1-18/
Вам , як я зрозумів , вдалося подружити BMS Deye SE-G5.1 Pro-B p з anenji... Мені цікаво які параметри одержав Аnenji ? Маю на увазі струм зарядки, напруга зарядки. До якої напруги доводить Аnenji і до якої збавляе..Вітаю, чи вдалося комусь розібратися із засинанням Deye SE-G5.1 Pro-B ?
ups
Сам спитав, сам відповідаю, в деяких інверторах є функція примусової активації "manual activation for lithium battery", коли інвертор бачить що АКБ від'єднатися , судячи з усього подає струм на неї і вона просинається. Перевірив на anenji.
Які саме адаптери ви використовували????
А що там дружити? Головне розпіновку відповідну використати, але, там інвертор + батка в режимі безперебійки, всьо..сонця нема, тому ніхто не заморочувався. Там є інший нюанс, через певний час вилізає помилка зв'язку 19, абсолютно рандомно, може за кілька днів, може тижнів, тому для того щоб не відволікало, комунікація була вимкнена. Встановлено LIB, та примусове пробудження батки в меню 41-42, всьо.Вам , як я зрозумів , вдалося подружити BMS Deye SE-G5.1 Pro-B p з anenji... Мені цікаво які параметри одержав Аnenji ? Маю на увазі струм зарядки, напруга зарядки. До якої напруги доводить Аnenji і до якої збавляе..
До встановленого рівня напруги в БМСДо якого рівня напруги інвертор заряджає батарею Deye
Добрий день! Ви замовляли адаптер CANalyst-II USB. Вдалося вам з допомогою адаптера приеднатися через LVESS_Monitor 1.18 до батареї?Добрий день.
Дякую за відповідь! Замовив адаптер CANalyst-II USB: https://www.aliexpress.com/item/100...o.order_list.order_list_main.4.475a1802NnlhcF .
Сподіваюсь з його допомогою все вдасться?..