Батарея Deye SE-G5.1 Pro-B, BMS протокол

Добрий день.
Підкажіть, будь ласка, чи можна за допомогою LVESS_Monitor змінювати параметр “PCS Type” (тобто варіант CAN протокола)? Якщо так, то чи для цього потрібно знати якісь паролі?

Останнє редагування:
Доброго дня! А чи можу Я з вами зв'язатись. Дуже потрібна допомога в преревірці батарей, повинні прийти, хотілось би еревірити їх на використання та цикли. 0957247262 Сергій, буду дуже вдячний, за послуги розрахуюсь
тел.: 098-619-23-57

Доброго дня! А чи можу Я з вами зв'язатись. Дуже потрібна допомога в преревірці батарей, повинні прийти, хотілось би еревірити їх на використання та цикли. 0957247262 Сергій, буду дуже вдячний, за послуги розрахуюсь
098-619-23-57

Добрий день.
Підкажіть, будь ласка, чи можна за допомогою LVESS_Monitor змінювати параметр “PCS Type” (тобто варіант CAN протокола)? Якщо так, то чи для цього потрібно знати якісь паролі?
Вітаю,
у версії 1.6 та 1.8 такі зміни зробити можна, але я бачив - тільки через CAN. Якщо є в когось інформація, чи можливо це зробити через 485 то поділіться будь ласка.

Вітаю,
у версії 1.6 та 1.8 такі зміни зробити можна, але я бачив - тільки через CAN. Якщо є в когось інформація, чи можливо це зробити через 485 то поділіться будь ласка.
Добрий день.
Дякую за відповідь! Замовив адаптер CANalyst-II USB: https://www.aliexpress.com/item/100...o.order_list.order_list_main.4.475a1802NnlhcF .

Сподіваюсь з його допомогою все вдасться?..

привіт, хто знає як вимкнути функцію сну після 24годин підтримки акб seg5.1-pro-b?
Розкажіть детальніше що це за така функція. Збираюсь придбати кілька таких батарей для роботи з інвертором в режимі ситеми резервного живлення. З вашого допису так виглядає, що батареї після 24 год будуть відключатись від інвертора переходячи в режим сну?

Останнє редагування:
Назад
Угорі