це протокол типу деє або пілон?
де він налаштовується?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
це протокол типу деє або пілон?
тел.: 098-619-23-57Доброго дня! А чи можу Я з вами зв'язатись. Дуже потрібна допомога в преревірці батарей, повинні прийти, хотілось би еревірити їх на використання та цикли. 0957247262 Сергій, буду дуже вдячний, за послуги розрахуюсь
098-619-23-57Доброго дня! А чи можу Я з вами зв'язатись. Дуже потрібна допомога в преревірці батарей, повинні прийти, хотілось би еревірити їх на використання та цикли. 0957247262 Сергій, буду дуже вдячний, за послуги розрахуюсь
Вітаю,Добрий день.
Підкажіть, будь ласка, чи можна за допомогою LVESS_Monitor змінювати параметр “PCS Type” (тобто варіант CAN протокола)? Якщо так, то чи для цього потрібно знати якісь паролі?
Добрий день.Вітаю,
у версії 1.6 та 1.8 такі зміни зробити можна, але я бачив - тільки через CAN. Якщо є в когось інформація, чи можливо це зробити через 485 то поділіться будь ласка.
Розкажіть детальніше що це за така функція. Збираюсь придбати кілька таких батарей для роботи з інвертором в режимі ситеми резервного живлення. З вашого допису так виглядає, що батареї після 24 год будуть відключатись від інвертора переходячи в режим сну?привіт, хто знає як вимкнути функцію сну після 24годин підтримки акб seg5.1-pro-b?