Без BMS і CAN напряму до Інвертора - Батарея 16s 314 Ah

Буде хочь щось у відповідь?
якшо будь яка комірка коли небудь перетне 3.5 вольт, 500$, шо не ясно. Ви ж кажете шо це станеться ДУЖЕ ШВИДКО.
Якшо за 10 хвилин отамта 80% комірка набере - за 10 хвилин 500$, Вам же краще, не мучитись 24 години.
Ви вказали 3.65, а даю вам 0.15В фори, 3.5 вольт. Перетнула одна з них - 500 доларів! Все. Легко!
Можете використовувати BMS, шоб моніторити вольтажі і берегти свої комірки від перезаряду.
Все ясно і просто умови прозорі. Ви починаєте придумувати якісь речі як завжди бо ви боїтесь.
Робіть експеримент і не нийте від моєї правоти.

Останнє редагування:
Настала пора розплутувати клубок, та ловити за язик. ;)
Піднімемо ставки?

В мене шість Lifepo4 батарей.
Одна 280а/г 16S моя основна
Дві 105а/г 16S на продаж
Она 15а/г 16S для ремонту інверторів
Дві 20а/г 4S для військових іноді сбираю

Як що 4 з 2 виграють у вас спор, ви готові виплатити мени 500х6=3000$?

Буде ще одна на кінець місяця. Комірки 304а/г 16 штук незаймані. Тоб то на них невідомих утерти вам нос є вариант. Але це вже буде ще +500$.

3500$ ставка вас влаштує?
Тоб то чотири з семи доказують ваші незнання предмету і ви лишаєтесь 3500$.

Просто за 500$ я навіть не ворохнусь.

Останнє редагування:
Настала пора розплутувати клубок, та ловити за язик. ;)
Піднімемо ставки?

В мене шість Lifepo4 батарей.
Одна 280а/г 16S моя основна
Дві 105а/г 16S на продаж
Она 15а/г 16S для ремонту інверторів
Дві 20а/г 4S для військових іноді сбираю

Як що 4 з 2 виграють у вас спор, ви готові виплатити мени 500х6=3000$?

Буде ще одна на кінець місяця. Комірки 304а/г 16 штук незаймані. Тоб то на них невідомих утерти вам нос є вариант. Але це вже буде ще +500$.

3500$ ставка вас влаштує?
Тоб то чотири з семи доказують ваші незнання предмету і ви лишаєтесь 3500$.

Просто за 500$ я навіть не ворохнусь.
двостороннє парі я згідний лише якшо ви мені 2000$ в разі програшу.
Інакше не збираюсь
Це ж легкі 3500$ для вас. :D Я ж нічого взагалі не знаю
3500$ я маю і вони чекають

Ви мені 2000$, я вам $3500 в разі програшу.
Легкі гроші!

Останнє редагування:
ого, ставки піднімаються) треба пошвидше домовитись, щоб доставили мою електронну нагрузку)

двостороннє парі я згідний лише якшо ви мені 3500$ в разі програшу.
Інакше не збираюсь
Тоб то ви в разі програшу вітдаєте 500, а я 3500?
У вас несходиться як у підрахунках ємності та напруги із струмом, так і в ставках.

Ви зробили ставку 500.
Я підвищив до 3500.
Або ви вскриваєтесь та показуєте відео фіксацію своіх доказів, або ви підвищуєте ставку. Лише після я буду робити свій хід.
Можете сказати пас та програти. Але 500 ви вже поставили та повинні будете віддата.
Так працює гра ставок.

Тоб то ви в разі програшу вітдаєте 500, а я 3500?
У вас несходиться як у підрахунках ємності та напруги із струмом, так і в ставках.

Ви зробили ставку 500.
Я підвищив до 3500.
Або ви вскриваєтесь та показуєте відео фіксацію своіх доказів, або ви підвищуєте ставку. Лише після я буду робити свій хід.
Можете сказати пас та програти. Але 500 ви вже поставили та повинні будете віддата.
Так працює гра ставок.
Ні, я вам 3500$, або ви мені 2000$

500$ я в будь якому разі віддаю, якшо програю, незалежно від того чи ви злякаєтесь чи ні, просто 500$ без ваших грошей :).

Дивні підрахунки...

Доречі. За весь час ви жодного разу не виклали ні яких замірів. Жодного та ніяких. Усі ваші доводи лише на словах.
Пора би почати підвежувати слова ділом.

Дивні підрахунки...

Доречі. За весь час ви жодного разу не виклали ні яких замірів. Жодного та ніяких. Усі ваші доводи лише на словах.
Пора би почати підвежувати слоа діломю
Так мої гроші на кону, не ваші, чому я маю шось доводити.
Умови прозорі і дані, вперед.
за годину можна було вже зібрати 4s і виграти 500$

чому я маю шось доводити.
Тоб то уся тема це пустомельство з вашого боку? Ви не довели нічого з того, що тут доказуєте. Мабуть розраховуватись ви будете рівно так.
Я вам не вірю. На пропозицію незалежного арбітра, якому будуть передані кошти, відповіді нема. Ставки від вас лише на картинках. Докази лише на словах.
Діла від вас нема.

Тоб то уся тема це пустомельство з вашого боку? Ви не довели нічого з того, що тут доказуєте. Мабуть розраховуватись ви будете рівно так.
Я вам не вірю. На пропозицію незалежного арбітра, якому будуть передані кошти, відповіді нема. Ставки від вас лише на картинках. Докази лише на словах.
Діла від вас нема.
я 15 сторінок теоретично все розписав, ви зробили висновок шо я клоун. Мені потрібний практичний тест когось іншого. Все.
Дані я дав, призовий фонд я дав, робіть шо завгодно.
Доводити вам сенсу 0, ви нічого не розумієте і не хочете зрозуміти. А я знаю про батареї все.

я 15 сторінок теоретично все розписав, ви зробили висновок шо я клоун. Мені потрібний практичний тест когось іншого. Все.
Так ви вже 23 сторінки розказуєте, що у вас ідеально сбалансовані комірки. Але жодного разу це не довели ні якими доказами. Ні фото, ні відео. Сплошне пустомельство.

Always 100 Amperes. Nothing changes. ALWAYS 100 amperes!!!
you can't see that it's dynamic value .
Dynamic values by time is harder to understand, I hope one day you will.

Завжди 100 ампер. Нічого не змінюється. ЗАВЖДИ 100 ампер!!!
ви не бачите, що це динамічне значення.
Динамічні значення часу важче зрозуміти, я сподіваюся, що одного дня ви це зрозумієте

----
crowl майстерно каже про якусь константу, а потім підміна понять на динамічне значення, і вуаля: опонент дурень, який нічого не розуміє

Вкладення

• Screenshot_2025-01-11-20-53-19-145_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2025-01-11-20-53-19-145_com.android.chrome-edit.jpg
    248,7 Кб · Перегляди: 3
Останнє редагування:
Так ви вже 23 сторінки розказуєте, що у вас ідеально сбалансовані комірки. Але жодного разу це не довели ні якими доказами. Ні фото, ні відео. Сплошне пустомельство.
саме так, ідеально збалансовані комірки які вже працюють 2 тижні без бмс і балансирів. І працюватимуть 20 - 30 років!
Світло в мене звідки тут сидіти, коли в мене вся хата на батареях?

майже 300 кіловат годин вже прогнав туди сюди і все ідеально баланс.

ngg.JPG

Останнє редагування:
Так коли будуть заміри комірок? Графики споживання тут до дупи.

Навіщо зараз? Зранку о шостій. Ви ж день-нічь катаєте.
Напругу на кожній комірці можете показати під ранок до переходу на денний тариф?

Останнє редагування:
Нвіщо зараз? Зранку о шостій. Ви ж день-нічь катаєте.
Напругу на кожній комірці можете показати під ранок до переходу на денний тариф?
я в 6 сплю.
І вже міряв, нічого нового
Я єдиний дослідив всі процеси при переході в верхню ногу зарядки у світі, а також їх успішно приборкав.
Мої дані практичних досліджень найточніші і єдині у світі, оскільки ніхто цим не заморочувався.
Хочете довести мені шо це не так, на кону 500$, вперед. Якщо комірка набере 3.5В - 500$ ваші

Останнє редагування:
Назад
Угорі