Без BMS і CAN напряму до Інвертора - Батарея 16s 314 Ah

Так, це вже цікавіше. Якщо при таких поглядах у Вас ще й вища освіта в галузі електроніка, то той діплом точно тато за сало купив. Бо в ТОЕ(теоретичні основи електротехніки) Ви абсолютний нуль. Ви навіть не розумієте найпростіших термінів з цієї галузі коли Вам їх наводять, а все за допомогою шкільної фізики щось намагаєтесь пояснити. Людина з відповідною освітою так не буде поводитись.
До речі, покличте тата сюди на форум. Може хоч він зможе пояснити ваш геніальний винахід перед тим як давати Вам 300$ на виплату.
а не страшно коли хтось проведе експеримент і клоуном виявитесь саме ви? reverse uno
В вас часу лишилось від 3 тижнів до кількох днів сміятись. Бо одна людина вже точно проводитиме
Можу взагалі підняти , шоб швидше знайти

Три, вона ше може сісти і сидіти на 3.35 нічого не робити і пити Мохіто
Після цієї ахінеї ви ще щось розповідаєте про інтеграли, які в житті не зможете застосувати в напрямку цієї теми.

а не страшно коли хтось проведе експеримент і клоуном виявитесь саме ви? reverse uno
В вас часу лишилось від 3 тижнів до кількох днів сміятись. Бо одна людина вже точно проводитиме
Можу взагалі підняти , шоб швидше знайти
Ні, не страшно. Бо тоді нас клоунів буде багато, вважайте все людство крім Вас.
А от навпаки Вам точно буде зле - клоуном виглядати, ще й гроші платити. Точніше не платити, а розказувати нам що Ви б і раді заплатити, та батько на це грошей не дав.

crowl, Після цієї дичини , що в скріншоти...
Я нарешті зрозумів хід Вашого мислення.

Хм, пан Кровл стверджує, що "
"
Через них завжди тече 40 ампер завжди!!! Але лише клітина з 50 SOC може це висмоктати. При 100 SOC він протікає, але не може прийняти всередину, оскільки I = U/R
"

Вкладення

• Screenshot_2025-01-11-15-59-44-572_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2025-01-11-15-59-44-572_com.android.chrome-edit.jpg
    270 Кб · Перегляди: 7
Останнє редагування:
Ні, не страшно. Бо тоді нас клоунів буде багато, вважайте все людство крім Вас.
А от навпаки Вам точно буде зле - клоуном виглядати, ще й гроші платити. Точніше не платити, а розказувати нам що Ви б і раді заплатити, та батько на це грошей не дав.
Галілео Галілей теж був єдиним, коли всі "розумні" казали шо це не так.

Якшо б у вас хоч 10% розуму було, то би знали як ця держава до науковців відноситься, як на 0.3 ставки переводить і тримає за ніщо

Останнє редагування:
той викладач взагалі нічого не розуміє. Він навіть банальної формули параболічної функції не знає. Типовий випадок.
Ви взагалі на рівні 5 класу завчили базові рівняння, ні тобі інтегрування, ні квадратичних функцій, адже в нас є величина час і ви взагалі не враховуєте! А вона і є ключовою у всіх процесах.
Це не U, I, а U(t), I(t). Це якраз фізика 9 класу. У 5 класі ви всі заштопорились рахуєте без врахування t в даний момент.
І вся різниця.
Не можливо людині пояснити, якшо вона не намагається зрозуміти і вникнути. Тому я і вас усіх в школу відправляю!
Я теж маю вищу освіту і мій тато якраз Старший науковий співробітник, не той шо вчить, а той шо науку робить. Він самі вершини фізики в Україні, те ж саме підтвердив теоретично.
Розвели тут демагогію шо я нічого не розумію. Я маю вищу освіту (електроніка), мій тато знає фізику на рівні топ 10 в Україні вцілому.
Трохи не у ті ворота.
Вам залишається лише практично довести усі мої твердження або заробити 300$ якшо я клоун профан з вулиці.
В сторіс

Піднімаю ставку до 500$, аби той клоун з своїм наклепом заткнувся
hvvv.JPG

Експеримент на $500,
Балансування законом ОМА.
4 комірки з різним SOC ~ 10%, 30%, 50%, 80%, з'єднати послідовно.
Заряджати фіксованою напругою 13.4v протягом 24 годин.
Струм - довільний, від 0.3C до 2С.
Якшо хоч одна з комірок стане більш ніж
3.5v - 500$ ваші!
Через 24 години якшо комірки збалансовані - ви програли.

Три, вона ше може сісти і сидіти на 3.35 нічого не робити і пити Мохіто
Тепер до мене дійшло, чому саме так.
"Бо вона насичена і пропускає струм транзитом" :)

Мабуть ви переплутали процеси в послідовному з'єднанні з процесами в паралельному з'єднанні

Останнє редагування:
Галілео Галілей теж був єдиним, коли всі "розумні" казали шо це не так.
Ого амбіції!

Якшо б у вас хоч 10% розуму було, то би знали як ця держава до науковців відноситься, як на 0.3 ставки переводить і тримає за ніщо
А це тут до чого? Ви ще й науковець? Біда-біда для науки...
В любому випадку Вам і іноземні науковці з великою зарплатнею не авторитет.

Ого амбіції!

А це тут до чого? Ви ще й науковець? Біда-біда для науки...
В любому випадку Вам і іноземні науковці з великою зарплатнею не авторитет.
для мене нема авторитетів, є лише фізика і її закони.

Експеримент на $500,
Балансування законом ОМА.
3.5v - 500$ ваші!

ОК, умови зафіксували.
Як експериментатор повинен документувати експеримент?

ОК, умови зафіксували.
Як експериментатор повинен документувати експеримент?
як завгодно, з мультиметром, через BMS скрінити, відоси знімати.
Може також кожні 8 годин знімати покази по кожній з комірок, тоді буде ясно динаміку.
Там зразу ясно шо і до чого буде з вольтажів.

Останнє редагування:
3.5v - 500$ ваші!
Тоб то протягом цих 24-х годин не контролювати и не зважати на різницю напруг між комірками?
Тоб то під час такого іспиту забити на те, що комірка, яка мала 80% на старті, вилетить дуже швидко на деякий час за критичні 3,65 вольта?
Головне щоб через 24 години було все рівно?

Дурень той, кто згодиться покласти ресурс однієй комірки.
Хоча... Поклавши одну комірку EVE105 та отримавши від вас 500$, він купе ще десяток нових.

Піднімаю ставку до 500$, аби той клоун з своїм наклепом заткнувся
Переглянути вкладення 6341

Махання купюрами перед монітором то таке. Щось буде не так. Ктось із спорщиків почне викручуватись... Да і вас мало хто знає. Вірити першому зустрічному...
Кладіть на стіл, щоб номера було видно фотографуйте, обирайте арбітра, передавайте йому ці купюри. Так буде справедливо в такому склизькому спорі.

o_O ви стільки часу намагаєтесь себе переконати в дурницях.
Бу га га . Я написав дурницю :)
Спочатку узнайте за яким принципом працює той пристрій, який намалював ті графіки залежності U(t) та I(t)

Останнє редагування:
Тоб то протягом цих 24-х годин не контролювати и не зважати на різницю напруг між комірками?
Тоб то під час такого іспиту забити на те, що комірка, яка мала 80% на старті, вилетить дуже швидко на деякий час за критичні 3,65 вольта?
Головне щоб через 24 години буле все рівно?

Дурень той, кто згодиться покласти ресурс однієй комірки.
Хоча... Поклавши одну комірку EVE105 та отримавши від вас 500$, він купе ще десяток нових.

Махання купюрами перед монітором то таке. Щось буде не так. Ктось із спорщиків почне викручуватись... Да і вас мало хто знає. Вірити першому зустрічному...
Кладіть на стіл, щоб номера було видно фотографуйте, обирайте арбітра, передавайте йому ці купюри. Так буде справедливо в такому склизькому спорі.

Нічого не станеться там же буде BMS шоб урізати будь які проблеми. Чи ваша BMS не вирубає?
Розвели тут ниття про дохлу комірку. Хтось просить заряджати без BMS?
І як тільки якась комірка досягає 3.5 вольт, я програв, мені всерівно коли це станеться (бо це не станеться), можете моніторити весь день.
Маєте 0.15 вольт запасу між 3.5 і 3.65 шоб заспокоїтись.

Змішуєте усе докупи як завжди.
Буде хочь щось у відповідь?

Назад
Угорі