Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
а в мене з 3.4В мене балансування працює з 2,8 В
Ось тут 2,4 підтверджує, що треба балансування знизу також.ну що ж, стартонуло досить впевнено, струм був біля 7А, але поки писав - вже опустився до 5
ну а комірка вже до 3.46 піднялась від моменту скріна
Ну так як на тому скрині показано то балансір би вже працював, як що був би увімкнутийОсь тут 2,4 підтверджує, що треба балансування знизу такожandrii_sh написав(-ла):
ну що ж, стартонуло досить впевнено, струм був біля 7А, але поки писав - вже опустився до 5
ну а комірка вже до 3.46 піднялась від моменту скріна
Я в шоці від такого "зреченняГроші прийшли.
Не розумію що ви там балансуєте та навіщо.В мене балансування працює з 2,8 В
На відео є струм заряджання 0,5 С .
Є збірка 48 вольт на 280A.
Виявилось, що одна комірка розряджаєтся багато швидше за інші.
Я вважаю що з ростом струму розбалансування не змінюється (не може батарея миттєво разбалансуватися) но змінюється падіння напруг на внутрішньому опорі комірок (як не крути а нема комірок з однаковим опором) на опорі з'єднань, шин, (теж неможливо добитися однакового опору) тому при якихсь сполученнях ціх факторів при великих струмах може виникнути навіть ситуація коли БМС вважає (по вольтажу) що є дисбаланс і балансує а розбалансування насправді немає просто різні падіння напруги призвели до різниці 0.01,розбаланс без нагрузки або при стумі розряду 5-10 ампер 0,003 вольта по показам BMS та 0,002 по показам балансира.......... Під нагрузкою 45-50 ампер розбаланс 0,010
Бачите дисбаланс? Ні ? А він є
цікаво яким чином?З ростом струму ВИЯВЛЯЄТЬСЯ дисбаланс, який був непомітним.
Dmitry, Комірки 2 та 4 збалансовані?ну а комірка вже до 3.46 піднялась від моменту скріна
Неочікуванооплачено
я не знаю, в мене їх немаєDmitry, Комірки 2 та 4 збалансовані?
Розкажете яким чином з точки зору фізики?, як що БМС вважає дисбалансом різницю напругЗ ростом струму ВИЯВЛЯЄТЬСЯ дисбаланс
так чекаю що ви поясните з точки зору фізики яким чиномDmitry, Ви чекаєте,коли буде готова відповідь?
З ростом струму ВИЯВЛЯЄТЬСЯ дисбаланс, який був непомітним.
1 я не просив Вас нічого мені підказуватиДаю підказку.
я не зібрався з вами дискутуватито сенс з Вами дискутувати?
Моя коротка відповідь:так чекаю що ви поясните з точки зору фізики яким чином
Добре, нехай будутьМоя коротка відповідь:
2 та 4 не збалансовані
поясните з точки зору фізики яким чином
відповісте?З ростом струму ВИЯВЛЯЄТЬСЯ дисбаланс, який був непомітним.