crowl
Tier1
- Реєстрування
- 5 Гру 2024
- Дописи
- 445
- Бали
- 28
так, протестував пальцьом на 50 Ампер, не гріється.різниця 0.005 В то виходить у вас опір з'єднання між коміркою та шиною 0.7 мОм, там гвинт хоч затягнутий?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
так, протестував пальцьом на 50 Ампер, не гріється.різниця 0.005 В то виходить у вас опір з'єднання між коміркою та шиною 0.7 мОм, там гвинт хоч затягнутий?
взагалі то носії струму - це іони літію, це як би литіевий акумуляторносії струму - вакансії або "дірки"
Струм залежить від того яку напругу прикласти до батареї, можна прикласти таку напругу що буде струм і заряджена комірка знайде як його проводити аж до того як ії розірвеякщо одна з комірок заряджена (в неї практично немає вакансій) то і загальний струм крізь батарею буде наднизьким
і до того ж питання - почитайте характеристики мультиметра - він має право при кожному замірі +-5 знаків останнього розряду показувати по різномутак, протестував пальцьом на 50 Ампер, не гріється.
він може не точно показувати, але різницю між двома значеннями більш менш. Там справді є 0.005 різниці у мене. Ну але можливо й просто в мене болт недокрученийі до того ж питання - почитайте характеристики мультиметра - він має право при кожному замірі +-5 знаків останнього розряду показувати по різному
тільки може вилізти ще ситуація, що струм саморозряду буде вищий в недозаряджених комірок, і тоді навпаки буде пробувати закачати більше в найбільш зарядженуя вже писав що зарялка саме таким способом потребує безліч часу (носії струму - вакансії або "дірки") та якщо одна з комірок заряджена (в неї практично немає вакансій) то і загальний струм крізь батарею буде наднизьким (на рівні саморозряду цієї комірки) та якщо цей струм буде достатній для комірки з низьким SOC - то вона по волі буде заряджатися. Але якщо струм саморозряду буде однаковий - ніякого заряду взагалі не буде
ще трохи - перша виходить на фінішну прямуперша комірка перевалила 3.42В
наразі минуло 14 годин від початку зарядки, тобто по умовах - ще є 10 годинСкільки часу лишилось?
тобто вона вже заряджена на 100% і тепер вона буде не пити махіто (с) Crowl а злітати у космос по напрузі бо вільних іонів літію майже нема і струму теж майже нема. Вся потужність ( I*U=3.4*0.2= 0.6 Вт) що зараз йде на першу комірку перетворюється на тепло. було б здорово побачити різницю температур комірок але гадаю що різніцю в міліградусах не побачитиперша комірка вже в бмс 3.427В дойшла
супер,. Я вже за неї почав вболівати.!!!Crowl має нервово палити в сторонці бо з часом розбіг комірок росте
Скільки часу лишилось?
завтра буде цікаво подивитись.наразі минуло 14 годин від початку зарядки, тобто по умовах - ще є 10 годин
перша комірка вже в бмс 3.427В дойшла, розбіг вже 0.12В (неправильно спочатку написав)
саме так, що цілком сходиться з тим на скільки її розряджали (56А*год) і скільки загалом було заряджено (44.7+10.8=55.5А*год)тобто вона вже заряджена на 100%
так ще залишилось пару Аг але струм вже сильно впав, не зайде вже стількисаме так, що цілком сходиться з тим на скільки її розряджали (56А*год) і скільки загалом було заряджено (44.7+10.8=55.5А*год)
Ви мені принесли азарт. Тому пропоную прискорити процес і умови на завтра:Ну що ж, на сьогодні по зарядці все. збираємо підсумки
За сьогодні було заряджено 10.9А*год. Загалом від початку експерименту заряджено 55.6А*год (44.7 в перший день)
Час зарядки 376хв. Загальний час зарядки 878хв (502хв в перший день) або майже 14.6 годин
перша комірка дійшла до 3.43В
розбіг між комірками 0.125В
завтра все ж продовжимо
Спочатку 300 йому віддайте =)Ви мені принесли азарт. Тому пропоную прискорити процес і умови на завтра:
Піднімаємо напругу до 13.5В
Дивимось за 1 коміркою.
Якщо вона досягає 3.5В - 500$ Ваші.