Kalan2024
Tier1
- Реєстрування
- 11 Сер 2024
- Дописи
- 608
- Бали
- 43
- Інвертор
- Luxpower SNA5000 ,Phantom UPS-0512
не рекомендую ставить ПК мордою вниз якщо там є HDD, в такій позі вони починають сильно грітися, порушується робота актуатора.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
не рекомендую ставить ПК мордою вниз якщо там є HDD, в такій позі вони починають сильно грітися, порушується робота актуатора.
ні, HDD може працювати в горизонтальній і вертикальній площині. Головне шоб не діагональ!не рекомендую ставить ПК мордою вниз якщо там є HDD, в такій позі вони починають сильно грітися, порушується робота актуатора.
може тіки нагрів іде більший значноні, HDD може працювати в горизонтальній і вертикальній площині. Головне шоб не діагональ!
не йде ніякий нагрів. Це все якісь міфи непідкріплені фактами.може тіки нагрів іде більший значно
наприклад мій зовнішній трансенд коли я його ставив сторчма нагрівався до 45С, а коли почав ложить плашмя 38С, можливо не всі вінти таке нелюблять , але мій точно, от вам фактне йде ніякий нагрів. Це все якісь міфи непідкріплені фактами.
Manufacturer Contact method Response
------- --------------------- ---------------------
WD Tech support, email 90 degrees.
Hitachi Hitachi documentation 90 degrees.
Samsung Tech support, phone 90 degrees.
Fujitsu Tech support, chat 90 degrees +-5.
Seagate Tech support, email 90 degrees preferred,
but diagonal OK.
Maxtor Tech support, phone 90 degrees preferred, but in
real world, whatever.
Я розбираюсь в тематиці до того як шось робити і це питання вивчив досконало.
може вентилятор краще обдував, в мене однаковонаприклад мій зовнішній трансенд коли я його ставив сторчма нагрівався до 45С, а коли почав ложить плашмя 38С, можливо не всі вінти таке нелюблять , але мій точно, от вам факт
може вентилятор краще обдував
Який вентилятор на зовнішньому харду?мій зовнішній трансенд
ніякого, це зовнішній переносний хард USB3.0 1Tb, вроді отакий, принаймі зовнішньо.Який вентилятор на зовнішньому харду?