Без BMS і CAN напряму до Інвертора - Батарея 16s 314 Ah

По верхній напрузі якось завуальовано і не зрозуміло збалансовані комірки чи ні.
Тим паче що одна тільки напруга без струму дуже умовний показник.

На питання по нижній напрузі теж завуальована відповідь. Без показника струму.
невеликий, 0.002В. Це і є менше, 14 з 16 кіловат годин це є ~85%, тобто десь 15%
А тому цінність такої інформації ≈0
Тема не розкрита.

Останнє редагування:
По верхній напрузі якось завуальовано і не зрозуміло збалансовані комірки чи ні.
Тим паче що одна тільки напруга без струму дуже умовний показник.

На питання по нижній напрузі теж завуальована відповідь. Без показника струму.

А тому цінність такої інформації ≈0
Тема не розкрита.
в мене щодня акуми видають 80% SOC, як вони можуть бути не збалансовані?hre.JPGtt.JPG

Я не ви, я не заряджаю до 100% і там тримаю, я користуюсь.
Я вже 400 днів шодня туди сюди ганяю 300 циклів, лол

в мене щодня акуми видають 80% SOC, як вони можуть бути не збалансовані?

Элементарно. Оставшиеся 20% вполне могут держать половину ячеек на граничных 2.5В, а половину на 2.8В.
Впрочем ваше SOC вы не знаете, потому что он у вас если и считается, то лишь эмпирическим путем. Реальное SOC считается (SOC1+SOC2+SOC3....+SOC16)/16, а SOC1...SOC16 считаются непрерывной калькуляцией параметров заряда и разряда каждой банки.

Я вже 400 днів шодня туди сюди ганяю 300 циклів, лол

300 циклов - это практически новый аккумулятор, здесь нечего обсуждать.

Буквально неделю назад ко мне обратился очередной безБМСочный экспериментатор типа вас.
Вот результат:
0-02-05-daa02268e09dfb7f42cd73c6407805893cdcecc96d14d5891ab602f7e239f891_1f86be741390f4.jpg

Если не понятно, продублирую словами: банка вздулась. Почему? Потому что другие оказались недозаряжены, а в сумме напряжение было как раз 54В.

Ничему вас история не учит :)

Элементарно. Оставшиеся 20% вполне могут держать половину ячеек на граничных 2.5В, а половину на 2.8В.
Впрочем ваше SOC вы не знаете, потому что он у вас если и считается, то лишь эмпирическим путем. Реальное SOC считается (SOC1+SOC2+SOC3....+SOC16)/16, а SOC1...SOC16 считаются непрерывной калькуляцией параметров заряда и разряда каждой банки.

300 циклов - это практически новый аккумулятор, здесь нечего обсуждать.

Буквально неделю назад ко мне обратился очередной безБМСочный экспериментатор типа вас.
Вот результат:
Переглянути вкладення 10818

Если не понятно, продублирую словами: банка вздулась. Почему? Потому что другие оказались недозаряжены, а в сумме напряжение было как раз 54В.

Ничему вас история не учит :)
і які параметри зарядки і розрядки в того експериментатора були?
Я взагалі то % взагалі не використовую, а лише вольтажі.

Назад
Угорі