Гібридні інвертори від PowMr. Досвід використання та відгуки

а на вході на лічиньку в тебе теж 63а?
На вході якраз той на 50а 2п. Вхід повинен бути меншим чим рубильник і реле напруги, щоб вони витримували. Потім лічильник і потім вже рубильник в щитку і реле.

Маловато буде. В мене стояло на 20а. І навіть так мало, бо інвертору треба 32в. Плюс ще ж живиться квартира.
В мене он при зарядці акума і при бойлеру було 5.5квт навантаження.

знаю що мало, будинок +-0.6кв + бойлер 1.7кв, + виставив зарядку аккума на 60а при 28.4в це близько 1.7кв і вже ліміт, але чайник і микроволновку можу включати, ще витримує, но не на довго.
Якщо все за раз не влючати, то все норм.
Пробував і заджати і 100а, при аккумі 280ач це даже меньше меньше буде рекомендованого 0.5с, але майже 3кв із мережі бере, зараз світло не виключають більше ніж на 4години, в мене ще залишається ~70% заряду, та що при 60а заряджає чуть більше години. (аккум на 7кв)

Якщо все за раз не влючати, то все норм.
Треба все постійно контролювати, не зручно

Пробував і заджати і 100а,
В мене при 80а на комірки 280аг великий дисбаланс пішов і були аварійні відключення. Але ще експерементую. Поки 30а стоїть

Треба все постійно контролювати, не зручно

В мене при 80а на комірки 280аг великий дисбаланс пішов і були аварійні відключення. Але ще експерементую. Поки 30а стоїть
ну в мене EVE LF280k V3 балансир 2а справляеться за кілька хвилин, але у мене выставлено в jk bms soc 100% 3.54в на комірку, щоб довше прослужили, та напруга заряду 28.4в у інверторі

А це яка? Бульк чи флоат?
ну 28,4 на флоат как то "занадто" для 8х280Ah ))

у меня из "автоматики" все до боли просто: Schneider I-0-II Acti9 iSSW, 2Р, 40A + автомат, тоже Schneider, на вход инвертора.
ну люблю я Schneider. весь щит собран на нем. правда щит весь на серии Resi9, но в этой серии нет трехпозиционного переключателя ((

включение системы:
1. трехпозиционник в среднее положение;
2. включить батарейку;
3. включить автомат ввода на инвертор (здесь инвертор уже включается);
4. включить инвертор;
5. трехпозиционник на положение "резерв".

при выключении, пока не выключу автомат инвертор не потухнет.

Нарешті з'явилась інтеграція, яка дозволяє всю телеметрію з інвертора передавати не лише в dessmonitor.com та на телефон SmartESS за допомогою штатного Wi-Fi свистка, але й на сервер Home Assistant OS. До цього така можливість була лише у інверторів Must, але зараз з'явилась для всіх, у кого стоїть Wi-Fi свисток, який передає дані з COM порту до dessmonitor.com та мобільний застосунок smartESS.
https://github.com/SilverFire/dessmonitor-homeassistant
Спробував, встановив. Поки що нормально працює передача даних на шляху "інвертор - акумулятор", але не показує значення навантаження споживачів та споживання з мережі.
Знімок екрана 2024-12-19 162014.jpg

Нарешті з'явилась інтеграція, яка дозволяє всю телеметрію з інвертора передавати не лише в dessmonitor.com та на телефон SmartESS за допомогою
ну тут не так все радісно)))
інтеграція просто парсить хмару dessmonitor
а не читає телеметрію напряму з свистка

інтеграція просто парсить хмару dessmonitor
Саме так, і всі "приколи" dessmonitor / SmartESS хмари, на зразок "обмін даними лише 1 раз на 5 хвилин" (ні про який онлайн-моніторинг мова не йде). Проте це вже крок вперед. Для тих, хто хоче збирати все в одному місці, на одній панелі, одному моніторі, не перемикатись по різним додаткам / сайтам.

Нарешті домучив я налаштування Home Assistant OS для картки, яка б відображала стан інвертора, і його телеметрію, яку інвертор передає в хмару, а звідти на телефон у SmartESS, чи комп'ютер у dessmonitor.com.
Автор інтеграції - наш земляк, який виклав детальну інструкцію та файли на GitHub
Через те, що далеко не всі дані телеметрії можна витягнути з API, а ті, що витягуються, не завжди коректні (або коректно названі), довелось трішки попрацювати руцями та головою. Але головне - що працює. Вся інструкція, яка прописана для іншого інвертора підійде і для нашого, єдине що: файл template.yaml, а також код налаштування картки необхідно застосувати інші - ті, що підправлені для інверторів PowMr.
Знімок екрана 2024-12-21 171551.jpg

Вкладення

• powmr_yaml.txt
    6,4 Кб · Перегляди: 0
  • type customsunsynk-power-flow-card.txt
    1,9 Кб · Перегляди: 0
Назад
Угорі