Гібридні інвертори від PowMr. Досвід використання та відгуки

Чому інвертор Powmer 4.2 кВт не вимикається кнопкою, запустився нормально.
Коли хочу вимкнути кнопка не працює монітор світиться а на екрані малюнок мережа - інвертор - акумулятор, коли вимкнув акумулятор (відключив) через пару хвилин вимкнувся але екран світиться, там де помилки моргає код (bp), підкажіть що може бути.

Доброго дня.
Підключили POWMR 4,2кВт-24V, заряджав акумуляторну збірку балансував комірки(дуже шумний), хотів вимкнути наніч кнопкою на інвенторі не вимикається, підкажіть будь ласка в чому може бути причина?
Потрібно все відключити
1. Із кнопки
2. Мережу там сонце
3. Аккум

І він потухне, по другому ніяк
Я собі зробив щиток із АВР та автомату по входу інвертора, теперь віключаю без ручного переключення на мережу.

Спершу треба відключати від навантаження. Потім від мережі. Далі кнопка і потім тільки батарею.
Якщо вимкните батарею не вимкнувши інвертор - великий шанс спалити його

Як саме не вимикається? Які симптоми?
Спершу відключили від нього навантаження, потім вхідну мережу і потім кнопку?
Ні, навантаження не можна вимкнути, не поставили автомат( на нього.

Просто коли кнопкою вимикаю він декілька хвилин ще працює (вентилятори), а потім після того як відключив акумулятор він і сам вимкнувся (вентилятори), а монітор світиться.

Потрібно все відключити
1. Із кнопки
2. Мережу там сонце
3. Аккум

І він потухне, по другому ніяк
Я собі зробив щиток із АВР та автомату по входу інвертора, теперь віключаю без ручного переключення на мережу.
А можна більш детально що входить у щиток, якщо можна, то з назвами, буду дуже вдячний

Якщо спершу кнопку, то він не вимкниться, буде як у Вітаха
а чого він не вимкниться, якщо живлення не буде у ньго ні від мережі ні від аккума
якщо хоть щось буде підключено, то екран буде горіти

якщо хоть щось буде підключено, то екран буде горіти
Ось в цьому і суть. Треба від нього мережу вимкнути і сонце (сонце перевірити немає на чому) а потім кнопку. Тоді він вимикається. Тобто батарею вимикати не обовязково.
Але якщо вимкнути батарею але лишити інше - не потухне

А можна більш детально що входить у щиток, якщо можна, то з назвами, буду дуже вдячний
Як мінімум вхідний автомат на інвертор. Інше залежить від ваших цілей і задач. Я от ще ставив авр і реле напруги

1. Спільний автомат по входу
2. Реле напруги із задержкой 20сек, (зараз 246в, а в ночі бува і 260+, я просто в началі ліїіх проживаю)
3. Автомат на вход до інвертора
4. АВР (вгорі мережа, а снизу інвертор, зараз його вимкнув)

цей щит коштує близько 2.5тис грн, я не рахував точно + ншви

Вкладення

• зображення_viber_2024-12-17_23-48-53-971.jpg
    зображення_viber_2024-12-17_23-48-53-971.jpg
    174,6 Кб · Перегляди: 8
Ось в цьому і суть. Треба від нього мережу вимкнути і сонце (сонце перевірити немає на чому) а потім кнопку. Тоді він вимикається. Тобто батарею вимикати не обовязково.
Але якщо вимкнути батарею але лишити інше - не потухне
точно, спробував не відключати аккум, а тільки мережу, і він потух, але не одразу

Дивлячись які перепади в мережі. Я в себе ставлю 2хв

Мені обійшовся цілком в 10000грн:D
ось моя статистика по напрузі за 14, коли виключали світло 2 раза на добу, де рівний графік то відсутність мережі, там стабільно 230в
коли живешь в началі лінії, низької наруги нижче за 206в я не бачив, і в час піки, і це дуже рідко зустрічав, а ось 260+ це частенько ночами бачу
1734472953638.png

а що там в тебе за система така за цю ціну?
Сам щиток Хайгер 1800грн. Дроти до щитка і в середині 6ммкв під 500грн. Рубильник Хайгер 63а. Реле напруги DigiTop на 63а. Авр такий самий від Томзона на 100а. Перемикач 3 положення томзон (на бойлер). Автомат вхідний 50а 2п. Автомат на інвертор 2п 32а. Автомат 2п 16а вихід з інвертора. Розумне wifi реле Аторч на 63а. Диф автомам 40а на квартиру. Диф автомат на бойлер 16а. Три однополюсних автомата на квартиру 16-20а. Плюс автомат 6а на кумутаційну частину входу авр (бо гуде коли увімкнено авр і вимикаю автоматом).
Всі автомати крім рубильника і на бойлер від Еатон. На бойлер планую оновити автомат, але ціна 3600грн... поки кусається. Тому і така ціна. Плюс ще шина на автомати і гільзи на опресовку

Сам щиток Хайгер 1800грн. Дроти до щитка і в середині 6ммкв під 500грн. Рубильник Хайгер 63а. Реле напруги DigiTop на 63а. Авр такий самий від Томзона на 100а. Перемикач 3 положення томзон (на бойлер). Автомат вхідний 50а 2п. Автомат на інвертор 2п 32а. Автомат 2п 16а вихід з інвертора. Розумне wifi реле Аторч на 63а. Диф автомам 40а на кварттру. Диф автомат на бойлер 16а. Три однополюсних автомата на квартиру 16-20а. Плюс автомат 6а на кумутаційну частину входу авр (бо гуде коли увімкнено авр і вимикаю автоматом).
Всі автомати крім рубильника і на бойлер від Еатон. На юойлер планую оновити автомат, але ціна 3600грн... поки кусається. Тому і така ціна. Плюс ще шина на автомати і гільзи на опресовку
а на вході на лічиньку в тебе теж 63а?
бо в неме 16а(
хотів збільшити, але передумав, так як хочу панельки поставити

Назад
Угорі