Гібридні інвертори від PowMr. Досвід використання та відгуки

Доброго дня. В мене не зовсім стандартна проблема з інвертором Powmr на 12 вольт 1.6 квт. Працює вже трохи більше року, весь час все працювало нормально, підключена одна сонячна панель на 545w. Але цього разу коли зникло світло, перегоріла лампа яка була до нього підключена, а на дисплеї інвертора я помітив що напруга 270 вольт. Мережі точно не було, ну і в мене стоїть реле напруги до інвертора. В налаштуваннях інвертора чомусь було виставлено 240 вольт (максимально можлива напруга), хоча я виставляв 220. Я змінив це налаштування на 220 і одразу назад на 240, і напруга на виході зразу знизилась з 270 до 240. Тому поки це виглядає як якийсь програмний збій, поки при перемиканнях такого не повторюється.
Тож може в когось є думки чому таке могло статись?
Ще тепер хочу встановити реле напруги після інвертора, бо не хочется щоб в наступний раз ще щось згоріло, але воно мабуть буде спрацьовувати при перемиканні мережі, і не знаю як правильно зробити щоб і від перенапруги захиститись, і щоб при перемиканні не вимикалось живлення.

але воно мабуть буде спрацьовувати при перемиканні мережі, і не знаю як правильно зробити щоб і від перенапруги захиститись, і щоб при перемиканні не вимикалось живлення.
в мене стоїть реле після інвертора при перемиканнях не спрацьовує, там е налаштування швидкості спрацювання я виставив 0.5 С

в мене стоїть реле після інвертора при перемиканнях не спрацьовує, там е налаштування швидкості спрацювання я виставив 0.5 С
Можете підсказати яке саме реле у вас?
Хочу поставити zubr d2, там в налаштуваннях є вибір затримки, але в інструкції написано що нижче 154 вольт все одно буде вимикатись одразу1766666568020.png

Можете підсказати яке саме реле у вас?
в мене китайске вони швидше за 0.1 взагалі не вимикаються
я ставив його не для захисту а для витримки часу коли інвертор вимикається при розрядженій батареї, бо так виникають "качелі" коли батарея майже розряджена напруга просідає інвертор вимикається напруга росте і знов вмикається тож поставив РН підбирав таке щоб можна було налаштувати максимальну затримку на включення. бонусом ще обмеження по струму

Останнє редагування:
в мене перед інвертором стоїть Зубр налаштований на 190 В а реле після інвертора налаштовано на 168 В тож коли мережа пропадає то інвертор гарантовано перемикається починаючи з 190 В а не як в ному налаштовано 170 тож реле після спрацювати не встигає

Назад
Угорі