Гібридний інвертор Must PV18-4024 PRO II

Два виходи в інверторах то така маркетингова штука. Один вихід напряму, а інший через реле. Його можна налаштувати по напрузі акумулятора щоб при певному розряді відключати частину споживачів, а залишати тільки критичних споживачів.
Стосовно 24В інверторів. Я теж попав в цей "капкан" в 24році, бо поріг входу для 48В систем був вдвічи дорожчий. Моє рішення для масштабування таке - поступово докупив ще один інвертор , ще одну батарею, ще одне поле панелей. Все це об'єднане в хаб по DC. Тобто батареї запаралелені, а обидва інвертори живляться від того хабу. Кожен інвертор має своє роздільне навантаження в будинку по AC.
Сподобалось рішення з масштабування, цікавий досвід роботи запаралелених акумів на DC хабі, особливо зараз в режимі блекаута який струм заряду стоїть на інверторах, і як формуєте струм заряду за умови коли ярке сонце на обох інверторах, щоб не перевищити 0,5C і в той же час забезпечити по максімуму заряд від сонця в пасмурну погоду. Як варіант розглядаю установку додаткової пари сонячних панелей під зимовим кутом і їх підключення до додаткового MPPT контролера вихід з якого вже підключити до акумуляторів Must от думаю чи є сенс в цьому чи купити як ви ще додатковий інвертор Must

Останнє редагування:
Доброго дня! Я також чисто випадково купив цей інвертор. Хоча продавець радив взяти 3200 через його шумність, але запевнив, що інженери-електрики шумність можуть зменшити. Продавець Екодрайв. Я сам зірвав пломбу, доставив два кулера Арктік 80мм, один 25мм по товщині, другий 15мм, кулери доставив зверху на вдування, відповідно встановив оберти верхніх через dc/dc знижуючий
так, щоб вони не гучно працювали, dc/dc підключивдна гайки вводу акума через запобіжник , а нижні Кулери підключив через контролери обертів в залежності від температури радіаторів, які стоять над кулерами. Гучність зменшилася з 90 дцб до 35 і зростає тільки при зарядні. Струм зарядки виставив 80а, так як стоять два акума 24в по 100а в паралель. Взагалі дуже задоволений інвестором, бо коли побачив вживу 3200 маст, так він в два рази менший за 4000. Він зібраний в корпусі 5200, просто 24в. Дуже приємна плюшка - це другий вихід. Таке бачив в Deye. З мінусів це тільки те, що немає фільтрів повітря по бокам. І скоріше продавець вкрав wifi модуль, бо роз'єм є. Зараз шукаю інфу, як бачити його віддалено. Може хтось підкаже, буду щиро вдячний. А так успіхів всім і миру. Дякую
а скажіть будь ласка до переробки охолодження він у вас гудів на максимальних обертах незалежно чи є навантаження чи немає ?

В мене гуде незалежно від навантаження, так((
А яка у вас модель інвертора?? Дуже "екстрено" шукав собі інвертора,зайшов до хати трьох товаришів у якіх MUST стоять.. то у двох-- як на мене вони в загалі не шумлять .. в одного тільки трохи шумно робив під час зарядки від панелей .. Вирішив собі брати муста .. взяв РН 19 -6248 ЕХР...то добре що він стоїть в коридорі.. зараза гудить сильно .НЕЗАЛЕЖНО від навантаження - чи заряжає батарею чи не заряжає..

Просто відкрити в зняти клеми? Чи ще треба якось знімати і кріплення самих шпильок до яких прикручуються клеми?
Доброго дня!
Ви написали, що вдалося зняти проблему лампочки заряду батареї, що постійно блимає, шляхом зміни налаштувань самого інвертора. Підкажіть, будь ласка, що саме Ви змінили і в якому пункті? У мене зараз 2 АКБ LiFePO4 12V/100AH, но коплю кошти на заміну потужнішї збірки. Також дуже важливе питання заміни кулерів, я так зрозумів що вдалось, Ви брали NF-A6x25 PWM чи NF-A6x25 FLX? 2шт чи 3шт. Можете поділитись досвідом? Там піни збігаються? Заміна в принципі мені не здається складною, просто хочеться бути готовим, коли пацієнт вже на столі) Дякую за відповідь по можливості.

Наш Must PV18-4024 PRO II мабуть самий шумний в лінійці (мав справу з моделямі від 1кв до 5квт), особливо коли працюють панелі. На днях куму робив підключення нового PV18-3224VPM II -- дуже тихий навіть під час заряду акумів (якісь тихі кулера стоять), а при невеликому навантаженні (близько 200-300вт) кулера не працюють зовсім.

переробляв сьогодні свій 4024 - гемор ще той , вивернув вентилятори , випиляв решітки знизу щоб не жужжало , так ось в холостому простої типа дежурка на живленні 24 в на вихід 220 без навантаження - 72 вати споживання !!!! Основна енергія на великий дросель всередені , біля плати керування , може хтось робив керування на автоматичний запуск при зникнені мережі інвертора з вимкненого стану ? Типа по кану або по 232-485 ? буду хімічить на вимикач внутрішній щоб у дежурці не працював , і гріється і енергію витрачає !!!!

може кому цікаво !!!

Вкладення

• изображение_viber_2026-02-28_16-47-44-257.jpg
    изображение_viber_2026-02-28_16-47-44-257.jpg
    250 Кб · Перегляди: 7
  • изображение_viber_2026-02-28_16-48-42-113.jpg
    изображение_viber_2026-02-28_16-48-42-113.jpg
    244,3 Кб · Перегляди: 7
  • изображение_viber_2026-02-28_16-48-56-868.jpg
    изображение_viber_2026-02-28_16-48-56-868.jpg
    197,1 Кб · Перегляди: 7
Дуже багато для 24В інвертора. Скоріше за все некоректне вимірювання

Дуже багато для 24В інвертора. Скоріше за все некоректне вимірювання
а чого корректного , якісний блок живлення лабораторний , підєднав до аккум входу та увімкнув !!!! На табло дивиться напруга, струм , потужність , трішки сам здивован , але отой дросель нагрівається палець не утримаєш , я на нього пальцем тикаю ! Фотка на холостому ході без навантаження , інвертор на екрані показує споживання від акума 1 ампер а там десь біля 3

Вкладення

• изображение_viber_2026-02-28_17-11-53-709.jpg
    изображение_viber_2026-02-28_17-11-53-709.jpg
    235,8 Кб · Перегляди: 4
Візьміть якийсь нагрівач, дайте на нього таку саму напругу і струм. Подивіться скільки буде тепла.

Інший інвертор без навантаження, тільки 230 В на вихід, вентилятори не працюють
Інвертор показує 0...1А (коливання) від батареї

Вкладення

• Screenrecorder-2026-02-28-17-16-46-176.mp4
    2 Mб
Останнє редагування:
Візьміть якийсь нагрівач, дайте на нього таку саму напругу і струм. Подивіться скільки буде тепла.

Інший інвертор без навантаження, тільки 230 В на вихід, вентилятори не працюють
Інвертор показує 0...1А (коливання) від батінвертор 4 квт про2 ?

Ні . 3kW.
Споживання інвертора має пульсації і той лабораторник скоріше за все показує максимальні піки струму.
І до того ж інвертор показує 1А , а не 1...3

Останнє редагування:
Назад
Угорі