Инвертор Axpert VM 4 на: 3,6; 4; 5,6 и 6 KVA и SUNON IV моделі 4K / 6K(проблемы)

Так от, навіть з фільтрами він натягнув на плату досить багато пилу.
Можливо в приміщенні пилу багато, або часто охолодження вмикається, я свій розібрав після року роботи, для прочистки від пилу думав буде багато, але пило майже не було, фільтра в мене відсутні йшов без них інвертор.

Вирішив зробити спробу №2, під"єднати свого дідуся Axpert VM 4 -3600 до програми моніторингу MultiSIBControl... Першу спробу робив 3 роки тому. Взяв USB COM адаптер і шнур що залишився від інвертора. Перевірив розпіновку кабелю... USB-COM визначився в диспетчері як COM3. Але інформація не пішла. Інвертор працює з двома додатками - WatshPower і SMART ESS.

Вкладення

• USB-COM 3.jpg
    USB-COM 3.jpg
    210,6 Кб · Перегляди: 6
  • MULTY_SIB .jpg
    MULTY_SIB .jpg
    215 Кб · Перегляди: 6
  • VM 4 -3600 - копия.jpg
    VM 4 -3600 - копия.jpg
    108,5 Кб · Перегляди: 6
Вирішив зробити спробу №2, під"єднати свого дідуся Axpert VM 4 -3600 до програми моніторингу MultiSIBControl... Першу спробу робив 3 роки тому. Взяв USB COM адаптер і шнур що залишився від інвертора. Перевірив розпіновку кабелю... USB-COM визначився в диспетчері як COM3. Але інформація не пішла. Інвертор працює з двома додатками - WatshPower і SMART ESS.
Якщо пробували на тому самому компі де стоїть Watch Power, то ця програма навіть після виходу залишає в фоні якийсь Monitor. Так от цей монітор продовжує тримати за собою СОМ порт. Тому інші програми не можуть ним скористатися. Треба знайти в треї цей Монітор і в його меню натиснути Exit. Після цьго СОМ порт звільниться. Після цього можна запускати MultiSIBControl.

Попробував також підключитися з WatchPower1.17SP7 який завантажив з ftp https://ftps.voltronic.com.tw/V/ViewPower-C76A89B88C10454AA513/WatchPower/ Теж не підключився... Можливо не сумісний USB-COM ??? А може компорт не робочий на інверторі? Якою версіею WatchPower підключалися ви?
Здається я ставив 1.12 на старий ноутбук. Зараз не можу це перевірити.

Назад
Угорі